În episodul de astăzi al podcast-ului Routech, Abbey discută cu vrăjitorul de inginerie socială Rachel Tobac despre cum a trecut – a sărit cu capul, într-adevăr – în lumea hacking-ului pălăriilor albe.

Rachel a crescut crezând că va fi în medicină, la fel ca tatăl ei. Dar, după ce a absolvit facultatea și a devenit profesor, a știut că vrea să facă mai multe. Și anume, ea a vrut să ajute mai mulți oameni.

Într-o zi, soțul lui Rachel i-a sugerat să vină la o conferință numită DEF CON și să verifice scena securității informațiilor (sau InfoSec). A urcat într-un avion, a intrat într-o competiție de hacking de inginerie socială, iar restul este istorie. A fost agățată.

Astăzi, câțiva ani mai târziu, Rachel a fost una dintre câștigătoarele aceleiași competiții de trei ori, și-a înființat propria companie numită SocialProof Security împreună cu partenerul de afaceri și soțul ei și prezidează consiliul de administrație pentru organizațiile nonprofit Women in Security and Privacy (WISP) ). Ea speră să atragă mai mulți oameni – în special femei – interesați de domeniul securității. Anul trecut a ajutat la obținerea de sponsorizări pentru 57 de femei care să participe la DEF CON, iar anul acesta au asigurat deja sponsorizări pentru peste 75 de femei.

Când nu educă companiile despre cum să le facă procesele mai sigure, visează noi hacks, călătorește în lume și se uită la adorabilul ei câine de salvare.

Acest episod este o ascultare de 1 oră în aplicația dvs. preferată de redare podcast – căutați doar „freecodecamp” și ar trebui să-l găsiți.

Dacă aveți un Amazon Echo, puteți spune doar „Alexa – redați podcast-ul Routech”.

Sau îl poți asculta chiar aici în browserul dvs.

Găsiți-o pe Rachel pe Twitter: https://twitter.com/RachelTobac

Verificați compania lui Rachel: https://www.socialproofsecurity.com/

Aflați mai multe despre DefCon: https://www.defcon.org/

Citiți pe WISP: https://www.wisporg.com/