Podkicker Pro: un manager de podcasturi solid pentru Android

Podkicker Pro: un manager de podcasturi solid pentru Android

⌛ Reading Time: 4 minutes

Podcast-urile nu sunt un lucru nou. De fapt, există de ceva vreme. De fapt, am acoperit chiar și unii dintre cei mai buni clienți podcast pentru Android. Dintre numeroasele aplicații de captare a podurilor disponibile pe Android, una mi-a ieșit mereu în evidență: Podkicker Pro.

Este o aplicație grozavă. De fapt, este una dintre aplicațiile mele preferate din toate timpurile pentru Android și una despre care nu mulți oameni vorbesc (din anumite motive). Nu numai că are 50.000 de instalări în ansamblu, dar merită mult mai mult.

Utilizare

Îmi plac podcast-urile și le ascult ca un ceas. Zi de zi cu zi am lucruri de descărcat și de ascultat. Spre surprinderea mea, Podkicker Pro are capacitatea de a automatiza acest proces. Veți putea să parcurgeți întreaga listă de emisiuni și să spuneți aplicației dacă doriți ca aceasta să descarce automat episoade noi, să dea notificări push de noi episoade pentru emisiuni selectate, să reîmprospăteze automat pe tot parcursul zilei (și la pornire), precum și ca ștergere automată a episoadelor la finalizarea redării.

app-review-podkicker-pro-settings

O altă caracteristică pe care o are această aplicație care mi-a ieșit cu adevărat în evidență a fost caracteristica de rezervă. Evident, Podkicker Pro nu este prima aplicație de captare a pod-urilor care oferă o modalitate de a face backup pentru emisiuni, dar îmi place cum o face această aplicație. Este super simplu. Tot ce trebuie să faceți este să intrați în zona de setări și veți putea exporta întreaga listă de emisiuni într-un mic fișier OPML. Acest lucru este minunat, deoarece folosesc un serviciu de sincronizare în cloud și îmi place frecvent să păstrez copii de rezervă. Această caracteristică face foarte ușor să urmăresc spectacolele mele.

Singurul dezavantaj real al funcției de rezervă OMPL este că codul pe care îl generează este puțin cam neglijent și neorganizat. Acest lucru ar putea părea o plângere ciudată, stupidă, dar este un pic iritant să trebuiască să reorganizez manual marcajul, astfel încât să îmi pot importa copiile de rezervă în alte programe de podcasting. Altfel, îmi place.

Împreună cu funcția de backup, aplicația vă permite, de asemenea, să specificați exact unde doriți să descărcați podcast-uri. Dacă aveți un dispozitiv Android care nu are o mulțime de spațiu de stocare intern (ceea ce este cazul meu în acest moment), este deosebit de util dacă aveți mai mult spațiu de stocare pe un card SD decât pe dispozitivul însuși pe care îl utilizați.

app-review-podkicker-pro-search

O altă caracteristică cu care Podkicker Pro strălucește cu adevărat este caracteristica sa de căutare. Mi-a fost foarte ușor să caut podcast-uri pe care le ascult în mod regulat, precum și să găsesc emisiuni noi de ascultat. După ce faceți clic pe abonare, vi se va permite să utilizați funcția de căutare. Se stinge și caută prin directoare podcast și vă aduce exact ceea ce ați căutat. De acolo, vă veți putea abona pentru a căuta emisiuni și pentru a vă abona la emisiuni noi. Este minunat.

Și, în cea mai mare parte, descărcarea emisiunilor este grozavă. Totul merge ușor și chiar face o treabă destul de satisfăcătoare pe rețelele mobile (minus câteva lucruri iritante). De exemplu: descărcarea pe 4G / 3G poate fi uneori iritantă, chiar dacă dezactivați “modul numai WiFi”. Uneori, trebuie să fac din nou clic pe o descărcare după ce a început să o treacă.

Avantaje dezavantaje

Pro

  • Interfață de utilizator fantastică, care face ca găsirea tuturor să fie ușoară
  • Funcție extraordinară de backup care facilitează reîncărcarea aplicației
  • Zona de locație de descărcare personalizabilă
  • Funcție de căutare puternică
  • Notificări

Contra

  • Funcția de rezervă generează un fișier OPML care are marcaj neorganizat
  • Uneori eșuează în rețelele mobile.

Concluzie

În general, Podkicker Pro este o aplicație solidă și una pe care am folosit-o atât timp cât am folosit Android. Este cu adevărat o piesă de software subevaluată. Îmi place designul său simplist, fluid, precum și numeroasele sale caracteristici și opțiuni. E minunat.

Ascult o mulțime de podcast-uri. Sunt ceea ce ai numi dependent de podcast. Această aplicație îmi face experiența de ascultare cu atât mai plăcută, cât și din nou, din nou, din nou. Dacă ați căutat o aplicație de captare a podurilor și nu v-ați stabilit destul, această aplicație ar putea fi exact ceea ce căutați.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.