1613635985 840 560

„Pokemon Unite”, DOTA MOBA, își va deschide versiunea beta pe Android în martie

Fabrica de jocuri Pokémon nu își încetează producția și titlurile companiei japoneze continuă să vină la noi din când în când, astfel încât mașinile să nu se oprească niciodată. În 2019 a fost anunțat și publicat „Maeștrii Pokémon”, care a venit atât pentru iOS cât și pentru Android sub forma unui joc gratuit cu achiziții în interior și anul trecut a fost anunțatPokémon Unite ‘.

Acum, „Pokémon Unite” are în sfârșit o dată de sosire pe piață, deși inițial calea dvs. va fi sub formă de test beta. Acest proces va fi limitat la utilizatorii din Canada și va începe în martie, deși probabil se va deschide în curând către mai multe țări înainte de lansarea sa internațională finală.

Lupte multiplayer cu Pokémon instruiți de noi

Pokemonunite

„Pokémon Unite” se ocupă de TiMi Studios, un studio de dezvoltare deținut de gigantul Tencent și care a fost deja responsabil pentru jocuri de succes precum „Call of Duty: Mobile”, „Arena Valorii” sau inepuizabila „Onoare a Regilor”, plasată constant Printre jocurile cu cele mai mari încasări din peisajul mobil global.

ad-banner

„Pokémon Unite” va fi un MOBA, un joc de luptă multiplayer online care vă va propune 5v5 meciuri, urmând linia altor titluri cunoscute (și deținute și de Tencent), cum ar fi DOTA. Jocul va consta în obținerea de mai multe puncte decât echipa rurală în timpul cât durează fiecare joc pentru a câștiga victoria.

Desigur, ADN-ul Pokémon va fi bine prezent pentru că Vom concura cu Pokémonul pe care îl prindem și îl antrenăm astfel încât să se ridice la nivel, așa că ceea ce facem în fundalul jocului va conta mult în fața fiecărei lupte. Jocul a avut deja o mică versiune beta în China, țara sa de origine, deși privat, dar acum se deschide în Canada pentru a face primii pași internaționali.

Pentru a vă înscrie la această versiune beta inițială în Canada, trebuie să fiți rezident al țării și să aveți cel puțin 16 ani. „Pokémon Unite” nu va permite transmiterea în flux a jocurilor beta Și odată ce jocul va fi lansat în cele din urmă, toate progresele pe care le-am făcut în beta vor fi pierdute pentru totdeauna pentru a începe de la zero.

Pokémon UNITE

Pokémon UNITE

Mai multe informații | Compania Pokemon