Înainte de a elibera certificarea verificată către un camper, acesta trebuie să accepte angajamentul nostru de onestitate academică, care spune:

„Înțeleg că plagiatul înseamnă copierea operei altcuiva și prezentarea operei ca și cum ar fi a mea, fără a atribui în mod clar autorul original.

„Înțeleg că plagiatul este un act de necinste intelectuală și că oamenii sunt de obicei dați afară din universitate sau concediați din locurile de muncă dacă sunt prinși plagiat.

„În afară de utilizarea bibliotecilor open source, cum ar fi jQuery și Bootstrap, și fragmente scurte de cod care sunt atribuite în mod clar autorului lor original, 100% din codul din proiectele mele a fost scris de mine sau împreună cu un alt camper cu care am fost pereche programarea în timp real.

“Promit că nu am plagiat niciuna dintre lucrările mele Routech. Înțeleg că echipa Routech va audita proiectele mele pentru a confirma acest lucru.”

În situațiile în care descoperim cazuri de plagiat fără echivoc, vom înlocui certificarea camperului în cauză cu un mesaj care „După examinare, acest cont a fost semnalat pentru necinste academice”.

ad-banner

Ca instituție academică care acordă certificări bazate pe realizări, luăm foarte în serios onestitatea academică. Dacă aveți întrebări cu privire la această politică sau suspectați că cineva a încălcat-o, puteți trimite un e-mail la team@freecodecamp.org și vom investiga.