Postați fotografii de dimensiuni complete pe Instagram de pe Android și iPhone

Postați fotografii de dimensiuni complete pe Instagram de pe Android și iPhone
⏱️ 3 min read

Instagram a schimbat modul în care împărtășim fotografiile pe Internet. A trecut de la a fi o rețea de hipster pentru partajarea fotografiilor cu filme porno cu alimente filtrate, la practic, implicit. Și, în funcție de rețeaua dvs., Instagram este mult mai mult decât un loc pentru a posta imagini cu mâncare. Îmi place să mă gândesc la acesta ca la noul Flickr. În ultimii ani am întâlnit pe Instagram niște fotografi uimitori și imagini uluitoare, demne de cadru.

Dar, pentru toate virtuțile sale, Instagram se menține la limitarea imaginii pătrate și am sentimentul că nu se va schimba în curând. În cea mai mare parte îmi place formatul. Uneori, limitările pot respira creativitatea. Dar uneori imagini pur și simplu nu sunt capabil să cultive. Un selfie de grup cu 5 prieteni se transformă într-un selfie de grup cu 4 prieteni pe Instagram. În special pentru scenele naturii, imaginile pătrate Instagram pot ajunge să lase o mulțime de lucruri.

Păstrați la îndemână aceste aplicații pentru Android și iPhone și nu veți avea nevoie niciodată să decupați inutil fotografiile – vreodată.

1. InstaSize pentru Android

imi place InstaSize deoarece urmează același limbaj de proiectare ca și ecranul de editare al lui Instagram. Deci, aveți o temă întunecată, o imagine în partea de sus și opțiuni în partea de jos care derulează orizontal. Utilizatorii Instagram se vor simți ca acasă.

În plus, aplicația este plină de caracteristici. Și îmi place că fiecare opțiune este disponibilă pe acest ecran.

Mai întâi, selectați o imagine și aplicația va afișa o previzualizare a aspectului, decupată. Acum puteți începe să îl editați. Lucrul meu preferat de făcut este să fac ceva din spațiul gol din jurul imaginii. Sigur, îl puteți avea doar ca o culoare albă simplă, dar puteți face mult mai mult. InstaSize vă permite să schimbați fundalul (din opțiunea “Borders”). Opțiunea mea preferată este instrumentul “Blur”. Practic, vă permite să selectați o altă imagine din galeria dvs. pentru a acționa ca fundal neclar pentru imaginea din prim-plan. Când ați terminat bine, arată foarte bine.

De asemenea, aplicația facilitează crearea unui colaj. Doar atingeți opțiunea “Colaj”, adăugați imagini, selectați aspectul și ați terminat. În afară de asta, există opțiuni pentru adăugarea de filtre, descărcarea unor margini mai colorate și decuparea imaginii.

2. Fără pic de recoltare pentru Instagram (pentru Android)

Fără Pic Crop pentru Instagram funcționează la fel ca InstaSize, dar are o interfață de utilizare foarte diferită. Aplicația este încărcată de reclame și nu există nicio opțiune pentru a le dezactiva. În plus, opțiunile de editare din aplicație sunt segmentate în loc să aibă totul într-un singur ecran.

instagram-full-size-no-crop-android

Acestea fiind spuse, aplicația a funcționat bine la testarea mea și are o implementare mai bună a instrumentului “Blur” decât InstaSize. Aici pot să iau aceeași imagine și să o pun în fundal și să o estompez doar prin atingerea unui buton. În InstaSize, trebuie să caut o imagine.

3. Fără decupare pentru iPhone

instagram-full-size-no-crop-iphone

Fără recoltă este similar cu aplicația Android enumerată mai sus. Interfața este foarte simplă. Și cel mai important, are caracteristica de estompare, împreună cu fundaluri și modele colorate.

Acum e rândul tău. Care sunt unele dintre cele mai importante aplicații Instagram? Distribuiți cu noi în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x