Prea ocupat cu munca ta?  Consultați aceste aplicații din lista de sarcini pentru Android

Prea ocupat cu munca ta? Consultați aceste aplicații din lista de sarcini pentru Android

Când munca dvs. devine foarte ocupată și trebuie să efectuați o serie de sarcini înainte de un anumit termen limită, este recomandat să utilizați o aplicație pentru listă de sarcini care să țină evidența tuturor sarcinilor pe care ar trebui să le faceți. Când terminați o sarcină, o puteți verifica în aplicație și puteți trece la următoarea. În acest fel, șansele sunt aproape mici până la a nu uita o sarcină cu adevărat importantă, cum ar fi reamintirea șefului tău că nu vei putea participa la următoarea întâlnire din motive personale.

Dacă sunteți utilizator Android, există o serie de aplicații pe care le puteți utiliza pentru a vă menține sarcinile organizate. Iată șase aplicații cu liste de sarcini care vă ajută să vă gestionați sarcinile pe dispozitivul dvs. Android:

Conţinut

1. Google Keep

Nu numai că este Google Keep o aplicație de preluare a notelor, dar servește și ca aplicație pentru listă de sarcini. Odată instalat, puteți începe să adăugați note, precum și sarcini despre care doriți să vi se reamintească și se va ocupa de toate pentru dvs.

ad-banner

Când ați terminat cu o sarcină, puteți să o bifați, astfel încât să vă puteți concentra asupra celor rămase. Lucrul grozav este că vă sincronizează sarcinile pe toate dispozitivele conectate, astfel încât acestea să fie întotdeauna disponibile pentru dvs., indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.

Aplicația este disponibilă gratuit în magazinul Google Play.

2. Bifați

Aplicația TickTick pentru Android

TickTick este o aplicație Android care vă permite să profitați la maximum de fiecare bifă a ceasului. Vă ajută să vă mențineți sarcinile organizate în așa fel încât să poată fi realizate cu ușurință. Unele dintre funcțiile pe care le oferă aplicația sunt: ​​sincronizarea sarcinilor pe toate dispozitivele dvs., widget-uri pentru sarcinile dvs., etichetarea sarcinilor, astfel încât acestea să poată fi găsite cu ușurință mai târziu și așa mai departe. Este cu siguranță o aplicație excelentă pe care ar trebui să o încercați pe dispozitiv.

Puteți prelua aplicația gratuit din magazinul Google Play.

3. Orice.do

Aplicația Android Any

Any.do vă ajută să fiți mai productivi, permițându-vă să vă puneți toate sarcinile pe o interfață simplă, intuitivă și apoi puteți începe munca de acolo. Aplicația include o mulțime de funcții pe care le puteți folosi pentru a adăuga și elimina sarcini de pe dispozitiv.

Una dintre aceste funcții vă permite să adăugați sarcini folosind vocea. O situație ideală în care puteți utiliza această caracteristică este atunci când sunteți la metrou și aveți nevoie într-adevăr de o sarcină pentru a fi adăugată, dar mâinile sunt pline și nu puteți scrie cu adevărat întreaga sarcină. Rostiți sarcina și va fi adăugată pentru dvs. Este foarte tare, nu-i așa?

Aplicația nu costă un ban și o puteți obține din magazinul Google Play.

4. Sarcini

Sarcini aplicația Android

După cum sugerează și numele, Sarcini pentru Android este o aplicație de gestionare a sarcinilor concepută exclusiv pentru a vă ajuta să vă simplificați volumul de muncă uriaș și să vă faceți mai organizat. Este o aplicație open-source, ceea ce înseamnă că ar putea obține multe caracteristici noi de la comunitate, mai degrabă decât să fie o sursă închisă la care numai dezvoltatorii autorizați pot adăuga funcții.

Aceasta este una dintre aplicațiile mai puțin aglomerate care are doar lucrurile de care aveți cu adevărat nevoie, lăsând totul în afara. Sarcinile dvs. arată mai clar pe interfața simplă a aplicației. La fel ca orice altă aplicație, vă puteți verifica sarcinile atunci când ați terminat cu ele.

O puteți obține gratuit din magazinul Google Play.

5. Todoist

Aplicația Android Todoist

Având prezența sa pe aproape toate platformele, inclusiv pe web, Todoist pentru Android este o aplicație perfectă de gestionare a sarcinilor pentru a vă ajuta să nu uitați niciodată sarcinile dvs. importante. Acesta aduce cu sine o serie de funcții utile, cum ar fi programarea vizuală pentru a vă ajuta să vă planificați sarcinile, planificarea offline, astfel încât să puteți planifica chiar și atunci când nu sunteți conectat la Internet și sincronizarea în cloud.

Cu toate aceste caracteristici prezente în aplicație, sunteți sigur că nu vă uitați niciodată sarcinile și nu le veți pierde niciodată chiar dacă veți șterge dispozitivul, deoarece sarcinile sunt sincronizate cu cloud.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din magazinul Google Play.

6. SplenDO

Aplicația Splendo pentru Android

SplenDO pentru Android vine cu o mulțime de funcții încorporate, deci nu este nevoie să utilizați o aplicație separată pentru caracteristicile care îi lipsesc aplicației. Aplicația vă permite să adăugați sarcini, să grupați sarcinile, să plasați un widget de activități pe ecranul de pornire, să utilizați bara rapidă de activități pentru a adăuga rapid o sarcină și așa mai departe.

Dacă aveți de făcut o serie de sarcini într-un anumit interval de timp, puteți utiliza modul batch pentru a le adăuga cu ușurință pe toate în loc să utilizați modul de adăugare individual.

Există multe de explorat în aplicație, așa că mergeți mai departe și descărcați-o gratuit din Google Play Store.

Concluzie

Oamenii tind să uite lucrurile și atunci apar aplicații precum cele menționate mai sus. Ajută oamenii să-și amintească sarcinile pe care ar trebui să le facă și îi ajută să mențină aceste sarcini organizate.

Sarcini fericite!

Scroll to Top