Previzualizarea Windows 11 confirmă versiunea 22H2

⏱️ 2 min read

  • Windows 11 versiunea 22H2 a fost confirmată.
  • Referința numărului de versiune apare deja în aplicația Setări.
  • Aceasta înseamnă că Microsoft este mai aproape de finalizarea actualizării.

Microsoft confirmă că o versiune Windows 11 22H2 va veni la sfârșitul acestui an. Deși compania a anunțat recent că va renunța la noi funcții de îndată ce acestea vor fi gata prin actualizări de calitate, este așteptată și o nouă actualizare a caracteristicilor înainte de sfârșitul anului.

Se știe deja că următoarea actualizare majoră este în lucru cu numele de cod „Sun Valley 2”, iar versiunea „22H2” a fost acum confirmată în cea mai recentă previzualizare a Windows 11 în Dev Channel.

Referința „22H2” poate fi găsită deja pe pagina Despre din cadrul aplicației Setări. În timp ce funcțiile și îmbunătățirile din Canalul Dev nu sunt legate de nicio versiune specifică a Windows 11, referința confirmă numărul versiunii pentru actualizare. Ne spune că compania este un pas mai aproape de finalizarea actualizării și indică faptul că ar putea începe în curând să lanseze versiuni în Canalul Beta.

Deși nu sunt clare detaliile specifice despre caracteristicile și îmbunătățirile pentru Windows 11 22H2, se așteaptă ca actualizarea să readucă funcții eliminate anterior, să continue să perfecționeze mediul desktop, să continue portarea funcțiilor în aplicația Setări pentru a renunța la Panoul de control și să ajusteze la Start. meniu, bară de activități, notificări și multe altele.

Puteți oricând să faceți upgrade la un computer de rezervă cu cea mai recentă previzualizare a Windows 11 disponibilă în De Channel pentru a testa multe dintre îmbunătățirile și funcțiile care se așteaptă să vină cu versiunea 22H2.

Dacă doriți să vă înregistrați dispozitivul, puteți face acest lucru de la Setări > Windows Update > Programul Windows Insider și faceți clic pe Incepe buton. Apoi confirmați-vă contul Microsoft și selectați opțiunea Dev Channel. Dacă încă sunteți pe Windows 10, va trebui să accesați Setări > Actualizare și securitate > Programul Windows Insider. Odată ce descărcați și instalați cea mai recentă previzualizare, va trebui să curățați instalarea Windows 11 pentru a anula înregistrarea.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x