Primele 4 suplimente retro pentru dispozitivele dvs. Apple

Primele 4 suplimente retro pentru dispozitivele dvs. Apple

Aceste accesorii prezentate pentru dispozitivele dvs. Apple aduc un omagiu unei perioade în care Apple tocmai începea să facă pasul în lansarea produselor care schimbă lumea. Aceste accesorii sunt cu siguranță atrăgătoare și merită verificate pentru a oferi dispozitivului iOS, Mac sau Watch un aspect nou-vechi.

1. Husa pentru iPhone retro Slickwraps

Acest caz special pentru iPhone este menit să arate ca un Macintosh timpuriu, cu o culoare similară cu cea a plasticului îngălbenit, văzut în mod obișnuit de pe vremea respectivă, precum și aerisiri simulate. În plus, logo-ul Apple multicolor din 1976 ocupă locul central. Carcasa în sine este durabilă, grippy și subțire. Se înfășoară ușor în jurul părții frontale a cadrului, adăugând o protecție suplimentară împotriva picăturilor. Prețul este stabilit la 36,99 USD – în linie cu alte carcase de protecție pentru iPhone de înaltă calitate.

2. Mac clasic Apple Watch Dock

retro-mac-apple-watch-dock

Mac clasic Apple Watch Dock este o opțiune perfectă pe care o aveți la noptieră, deoarece acceptă modul noptieră. Carcasa Watch se alunecă perfect în doc, cu spațiu minim. Acest model de 9,99 USD de la Elago este construit dintr-un material durabil și ușor flexibil din cauciuc, atât în ​​culoarea alb crem, cât și în cea neagră. Rețineți însă că Apple nu a produs niciodată un Macintosh clasic în negru, deci această opțiune specială de culoare va pierde puțin din atracția retro.

Dacă ai resursele, ai putea întotdeauna Imprimare 3D unul singur. Rețineți că, dacă urmați acest traseu și imprimați din plastic solid, andocarea și decuplarea ceasului ar putea fi ceva mai dificilă, necesitând două mâini. Cu toate acestea, arată foarte bine și va declanșa cu siguranță o conversație cu oricine familiarizat cu istoria produselor Apple.

3. Autocolant retro Logo Apple

retro-autocolante

Acest autocolant autocolant ar putea fi folosit la fel ca un autocolant tipic, plasat undeva ca mașina sau longboard-ul, sau îl puteți așeza peste sigla Apple pe iPad, iPhone sau Mac – având în vedere că cumpărați eticheta de dimensiunea potrivită. Acesta este de departe cel mai ieftin accesoriu retro de pe listă, care se ridică la 3,79 USD, dar ar putea fi un pic dureros de instalat. La fel ca în cazul tuturor autocolantelor, este ușor să deranjați instalarea și să creați cutii. În plus, chiar dacă le instalați corect, pot fi o durere de eliminat. Goo-plecat, cineva? Cu toate acestea, arată foarte bine și cu siguranță merită verificat.

4. Logo-ul Apple multicolor strălucitor pentru iPhone

logo-retro-light-up

Aceasta Cu siguranță este un pas în sus față de un autocolant și este sigur că veți lua un pic de DIY. Dacă îl puteți scoate, veți rămâne cu un logo Apple strălucitor într-o gamă de culori care nu diferă mult de logo-ul anilor 70. Rețineți, totuși, că, din moment ce este implicat lucrul sub capotă, garanția dvs. va fi cu siguranță anulată. Este într-adevăr destul de ușor să deranjați acest tip de instalare, deci continuați cu prudență. Acest kit este disponibil la un preț de pornire de 6,99 USD pentru toate variantele de iPhone 6 și 7, inclusiv toate variantele Plus și „S”.

Concluzie

Nu există o modalitate mai bună de a ieși din mulțime decât să încerci un accesoriu în stil retro pentru dispozitivul tău Apple. Care este preferatul tău din listă și se întâmplă să deții unul singur? Spuneți-ne gândurile dvs. într-un comentariu de mai jos.

Scroll to Top