Primele jocuri Netflix vin pe Android: numai abonați, complet gratuit și cu doze de „Stranger Things”

1634652130 840 560
⏱️ 2 min read

Netflix a anunțat asta Urma să intru în lumea jocurilor video și nu știam ce formulă dintre cele existente va lua, dar în cele din urmă a fost dezvăluită. Compania de streaming de conținut este acum și dezvoltator de jocuri video și își începe călătoria pe Android, bazat pe una dintre cele mai mari francize de până acum: „Stranger Things”.

Deși fusese deja anticipat în Europa prin unele țări din nord, în cele din urmă jocurile Netflix pentru Android ajung oficial în Spania. Este despre cinci titluri în total, exclusiv pentru abonați, fără costuri și fără achiziții în interior. Și două dintre ele se bazează pe lumea „Stranger Things”, care dă mai mult.

Stranger Things vine pe Android dezvoltat de Netflix

Străin

Netflix aduce pe Android, așa cum am spus, în total cinci noi jocuri, două dintre ele amplasate în lumea „Stranger Things”, mai exact despre care vorbim „Stranger Things: 1984 ”și din„ Stranger Things 3: The Game ”. Titlurile extind în continuare legenda lui Once și a prietenilor ei în lupta lor neobosită împotriva răului care vine din lumea cu capul în jos, din Cu susul în jos.

Jocurile lansat astăzi, 28 septembrie, și va fi accesibil, cel puțin pentru instalare, din aplicația mobilă Android a companiei. Vom avea un carusel exclusiv pentru ei pe coperta aplicației și va fi suficient să alegem oricare dintre ele pentru a fi duse la Google Play pentru instalare sau să fim invitați să-l rulăm dacă îl avem deja pe telefonul nostru mobil.

Pe lângă titlurile „Stranger Things” menționate mai sus, celelalte trei jocuri care completează quintetul de lansare sunt „Card Blast “,” Teeter Up “și” Shooting Hoops “. Netflix anticipează deja că aceștia sunt doar primii săi pași în lumea jocurilor video și că vor veni mai mulți în viitor. Avem încredere că urmând aceeași formulă, adică exclusiv pentru abonații platformei, fără niciun fel de cost de acces și fără achiziții în interior. Jocuri complete pentru clienții Netflix, acum și în Spania.

Pentru a accesa jocurile video ca clienți Netflix, trebuie să facem următoarele:

  • Ne autentificăm în aplicația noastră mobilă Netflix.
  • Acolo vom avea un carusel dedicat jocurilor video pentru a putea accesa oricare dintre ele.
  • Faceți clic pe ele va însemna să vedeți un fișier cu acces la descărcare, care ne va duce la Gogle Play.
  • Odată ce jocul este descărcat, îl vom avea disponibil atât de pe telefonul nostru Androi, cât și din aplicația însăși.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...