PrivadoVPN Review: ușor de instalat și utilizat și foarte solid

Privadovpn Featured
⏱️ 7 min read

În epoca modernă a războiului cibernetic, a spamului și a diverselor alte invazii ale confidențialității, nu există un moment mai potrivit pentru a lua în considerare obținerea unui VPN. Pentru o protecție IP adecvată mascată prin VPN, în mod ideal aveți nevoie cu adevărat de o soluție plătită și acceptată. PrivadoVPN este o aplicație VPN fabricată în Elveția, care oferă multe funcții frumoase, acoperind toate nevoile dvs. într-un singur pachet. Această recenzie analizează modul în care se compară cu alte opțiuni.

Horoscop chinezesc 2023 anul iepure...
Horoscop chinezesc 2023 anul iepurelui de apă neagră.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de PrivadoVPN. Conținutul și opiniile reale sunt singurele opinii ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

De data aceasta este personal

PrivadoVPN este o rețea VPN sau o rețea privată virtuală, care vă maschează IP-ul de privirile indiscrete. Dacă adresa dvs. IP este vizibilă, atunci ISP-ul dvs. și orice alte organizații de spionaj a traficului pot vedea unde vă aflați și ce faceți. Mascarea IP elimină această insultă la adresa confidențialității personale și vă permite să navigați și să descărcați fără a fi observat.

Instalare Privadovpn

PrivadoVPN funcționează ca o aplicație: o instalați pe computer sau pe dispozitivul dvs. portabil și, odată instalat și pornit, filtrează toate datele de intrare și de ieșire prin noul IP virtual. Odată activat, nu vă puteți da seama că este în funcțiune și doar folosiți computerul în mod normal.

Privadovpn în uz

Odată instalat, vă invită să faceți un tur virtual al aplicației, ceea ce vă recomand cu căldură să faceți imediat, deoarece vă prezintă rapid și curat toate elementele de bază. Nu este mare lucru, iar turul se termină în câteva minute, lăsându-vă să fiți un expert în toate controalele.

Confidențialitate virtuală Acum

PrivadoVPN este unul dintre cele mai simple și mai frumoase utilități software VPN sau de confidențialitate pe care le-am folosit. Instalarea este simplă și rapidă și nu trebuie să reporniți mașina sau altceva – este doar gata.

Privadovpn Alegeți locația 1

Când instalați aplicația, aceasta se află în bara de sistem sau în fereastra pop-up cu pictograme ascunse și, făcând clic pe ea, puteți modifica setările, schimbând din ce țară pare că provine computerul dvs. cu un clic de mouse.

Probabil că nu veți observa că este în funcțiune, deoarece nu există atingeri de viteză în utilizarea unui VPN. Motivul pentru aceasta este că VPN-urile pur și simplu vă maschează IP-ul și nu vă direcționează navigarea printr-un lanț de servere de peste mări, cum o face Tor. Singurul lucru pe care îl veți observa este că site-urile web își vor baza localitatea pe adresa IP pe care o văd, astfel încât prețurile vor apărea în euro sau dolari sau lire sterline, în funcție de țara în care aveți IP-ul setat.

Setări Privadovpn

Cea mai tare parte a PrivadoVPN este că puteți folosi un cont pe mai multe dispozitive, deoarece există aplicații pentru platformele Windows, macOS, iOS, Android, Amazon Fire și Android TV. Odată instalat, identitatea și locația dvs. vor fi protejate cu un singur cont pe toate dispozitivele dvs.

Privadovpn Setări Vpn

Serviciul este optimizat pentru a permite P2P și streaming cu aceeași viteză pe care o obțineți de obicei de la furnizorul nativ de bandă largă. Serviciul poate fi utilizat pentru a accesa servicii de streaming – cum ar fi Netflix și BBC iPlayer – dacă vă aflați într-o regiune care nu are acces la acestea sau care nu are acces, dar sunteți în străinătate și încă aveți nevoie de soluția dvs. de TV din Marea Britanie. În plus, compania are o politică de zero-log, ceea ce înseamnă că nu păstrează înregistrări despre locul în care ați fost sau ce ați făcut când ați ajuns acolo. Acest lucru este ușor pentru o companie elvețiană, care are legi de confidențialitate foarte liberale.

Există o opțiune gratuită și primești 10 GB de transfer de date gratuit în fiecare lună. Acest lucru este mult mai bun decât opțiunile gratuite obișnuite, deoarece aplicația are încorporată protecție împotriva scurgerilor de IP, așa că nu există nicio modalitate de a afla nimeni IP-ul dvs. real. Opțiunea plătită este încă mult mai bună, deoarece beneficiați de asistență completă. Este mai degrabă un tip de lucru de încercare înainte de a cumpăra.

Setări Privadovpn Protocoale VPN

O altă caracteristică pe care o iubesc absolut este comutatorul de oprire. Dacă credeți că oricare dintre datele dvs. este compromisă sau este verificată de un server extern, puteți comuta comutatorul de oprire și tot traficul este întrerupt automat. Este o oarecare parte de minte acolo, chiar dacă o folosești rar.

Aplicația Setări Privadovpn

Îmi place foarte mult PrivadoVPN: este ușor de instalat și utilizat și pare foarte solid. Infrastructura tehnologică este fabricată în Elveția și, ca un ceas scump, pare să funcționeze și să nu-ți dea probleme.

Deoarece este o aplicație și nu o extensie de browser, rulează pe tot ce rulați și folosește Internetul fără probleme, fără nicio configurație sau setări sau alte bătăi de cap, în afară de a alege unde doriți ca Internetul să creadă că vă aflați.

rezumat

PrivadoVPN este o alegere solidă pentru VPN-ul tău personal. Este ușor de utilizat, chiar și pentru începători și este destul de ieftin de rulat, cu abonamentul anual de 4,99 USD pe lună pe parcursul anului. Există și un plan lunar, care este de 7,99 USD pe lună. Nu este cu adevărat exorbitant pentru serviciul pe care îl oferă și reprezintă o valoare foarte bună pentru un VPN solid, cu suport tehnic și zero scurgeri.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x