Profilul de lucru Android va veni pe Google Workspaces în 2022

Android Work Profile Google Workspaces Featured
⏱️ 3 min read

Pandemia și tendința de a lucra de la domiciliu i-au făcut pe mulți să se lupte pentru a menține locul de muncă și acasă separat. Un lucru este să împarți un laptop între serviciu și timpul liber, dar păstrarea celor două separate pe smartphone-urile noastre este o altă poveste. Telefoanele Android Enterprise pot separa un profil de lucru de restul conținutului telefonului. Anul viitor, acest lucru va veni la și mai mulți utilizatori ca parte a Workspaces.

Menținând locul de muncă și acasă separat

Când vă aflați la birou între orele 9 și 5, este mai ușor să vă păstrați afacerea personală departe. Dar odată ce stai acasă cu întâlniri personale, familia și animalele de companie zbârnind și atracția rețelelor sociale, devine dificil să-ți separi timpul, spațiul și tehnologia.

Sigur, a fost grozav la început – combinând munca, viața de acasă și familia – dar acum că ați fost chemat înapoi la birou, este greu să vă despărțiți munca așa cum era înainte.

Profil de lucru Android Google Workspaces Acasă

Google are o soluție pentru tine – una care îți permite să închizi munca de pe telefon, astfel încât să nu mai fii deranjat de muncă când ești acasă și invers.

Obțineți un profil de serviciu Android și separați-vă viața

Dacă compania dvs. v-a furnizat un telefon Android, nu trebuie să aveți un telefon separat pentru uz personal. Utilizatorii de dispozitive gestionate pot configura un profil de lucru pe dispozitivul lor Android. Aplicațiile și datele de lucru sunt păstrate în propriul spațiu. Nu vei amesteca din greșeală informații, nu vei suna șeful în loc de mama ta sau nu vei trimite mesaje unui coleg de muncă în loc de soț.

Și acum alți utilizatori de Android vor putea profita și de profilurile de lucru. Google a publicat o postare pe blog care detaliază securitatea inclusă în Android 12 pentru utilizatorii Enterprise și a dezvăluit, de asemenea, extinderea profilului de lucru Android.

„Acum intenționăm să aducem aceleași beneficii ale profilului de lucru și utilizatorilor negestionați cu o identitate comercială.” a spus postarea de pe blog.

Profil de lucru Android Aplicații Google Workspaces

S-a explicat în continuare că, începând de anul viitor, profilul de lucru Android va fi disponibil pentru „oricine folosește Android în scopuri comerciale” pe Google Workspaces. De asemenea, a permis că există planuri suplimentare de extindere a profilurilor de lucru la mai mulți utilizatori „curând după”.

Acest lucru va fi cu siguranță de ajutor pentru mulți, deoarece pandemia încă face ravagii în mai multe zone și mulți oameni spun că intenționează să continue să lucreze de la distanță cu orice preț. Alții devin lucrători hibrizi, ceea ce înseamnă o neclaritate continuă între muncă și viața personală și chiar și mai multe telefoane aglomerate.

Google este cu siguranță pe drumul cel bun încercând să protejeze securitatea pe telefoanele Android folosite pentru afaceri. A existat o creștere a atacurilor cibernetice și a aplicațiilor de colaborare false din cauza tendinței de a lucra de acasă. Citiți mai departe pentru a afla cum să lucrați de acasă fără a compromite securitatea.”

Credit imagine: Blogul Google

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x