Profitați din plin de noua funcție Google Calendar

Profitați din plin de noua funcție Google Calendar
⏱️ 4 min read

Google Calendar a lansat o funcție pe care au decis să o numească „Obiective” sau „Obiective”. Este un grup de funcții pentru care oamenii să dedice timp obiectivelor personale pe care și le-au stabilit, însoțit de un asistent inteligent care îi va menține interesați de fiecare activitate.

În cele din urmă, veți putea relua acele cursuri de chitară pe care le-ați lăsat în urmă sau reluați acele clase de franceză pe care le-ați abandonat. Google Calendar ajustează timpul fiecărei activități, astfel încât să le puteți face, dar să nu uitați de alte lucruri pe care le-ați salvat deja în calendar.

Aplicația va trebui să știe cât de des doriți să efectuați o anumită activitate și ce oră este bună pentru dvs. și va găsi apoi cel mai bun interval de timp pentru dvs. în agenda dvs. Dacă nu ați putut ajunge la cursul de franceză, Google Calendar va găsi un alt spațiu gratuit în programul dvs. Acestea sunt caracteristici pe care nu ar trebui să le ignorăm, deoarece ne oferă posibilitatea să ieșim în sfârșit și să facem exerciții fizice și să nu mai putem spune: „Nu am timp”.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Cum să creați un obiectiv

Crearea unui obiectiv este la fel de ușoară precum crearea unui eveniment, așa cum ați face în mod normal. După ce atingeți opțiunea și decideți în ce categorie intră obiectivul dvs., Calendar vă pune câteva întrebări despre obiectivul dvs. De exemplu, vă întreabă cât de des doriți să vă atingeți obiectivul și puteți alege între o dată, de două ori, de trei, de cinci ori pe zi. Puteți oricând să vă programați obiectivul ca pe un lucru de zi cu zi.

Veți fi întrebat, de asemenea, cât timp doriți să vă petreceți obiectivul și puteți alege între cincisprezece minute, treizeci de minute, o oră sau două ore. În cele din urmă, va trebui să decideți cel mai bun moment pentru noul dvs. obiectiv și puteți alege între dimineața, după-amiaza, seara sau oricând. Ce se întâmplă dacă nu ai timp pentru un obiectiv când apare? Nu este o problemă, deoarece puteți doar să o amânați, iar Google Calendar va găsi un timp mai bun în programul dvs. pentru aceasta. Aveți deja prea multe lucruri de care să vă faceți griji.

Google_Calendar_Goals_Time

Google Calendar va ține de asemenea evidența frecvenței cu care amânați un obiectiv și cât de des le îndepliniți. Dacă Calendar observă că aveți tendința de a atinge un obiectiv dimineața, chiar dacă îl setați de obicei pentru după-amiaza, data viitoare când îl amânați, va găsi un loc dimineața pentru acesta.

Crearea mai multor obiective

De asemenea, puteți seta mai multe obiective fără să vă faceți griji pentru a vă împiedica apoi unul în celălalt. Google Calendar va acorda, de asemenea, prioritate obiectivelor mai active, cum ar fi exercițiile fizice, decât asupra obiectivelor, cum ar fi citirea unei cărți. Dacă ați alege un obiectiv care nu este foarte specific, cum ar fi învățarea codării, obiectivele vă vor oferi opțiuni pentru a fi mai specific. De exemplu, dacă alegeți „faceți artă”, veți fi întrebat ce tip și puteți alege între a face matrițe de lut și a desena figuri de bastoane.

Google_Calendar_Goals_Categories

Obiectivele sunt împărțite în secțiuni precum:

  • Exercițiu – Antrenează-te, aleargă, plimbă-te, fă yoga și, dacă apeși pe „personalizat”, poți alege între o mare varietate de sporturi, inclusiv urechi mișcate, nu te rog. Se pare că scuturarea urechilor este considerată de Google un sport. Dacă practicați un sport care nu este pe listă, puteți utiliza instrumentul de căutare pentru a căuta sportul pe care îl veți practica
  • Construiește o abilitate – Învățați o limbă, învățați să codificați, practicați un instrument (vă va întreba ce tip și chiar include chitară aeriană ca opțiune), faceți artă și ç ustom. Mi s-a părut amuzant că, la obicei, să înveți să zbori este o abilitate
  • Familie si prieteni – Contactați un prieten, mâncați cu familia, sunați-o pe mama, sunați pe tata și personalizați
  • Timp pentru mine – Citiți, meditați, hobby-uri personale și personalizate
  • Organizează-mi viața – Planificați ziua, curățați-vă, faceți treburi și personalizați

Concluzie

Google Calendar ne oferă tot ce avem nevoie pentru a rămâne pe drumul cel bun și depinde de noi să profităm de el. Cum îți organizezi viața? Spuneți-ne în comentarii.

Credit de imagine: calendarul google lego

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x