1637535067 840 560

„PUBG: New State” vine pe Android: descărcați Battle Royale reînnoit cu o atmosferă futuristă

⌛ Reading Time: 2 minutes

Anul curent 2021 tocmai începuse când am aflat că există un nou joc PUBG în cuptor, unul care să-i respecte esența titlului battle royale Și ce dacă va ajunge pe 11 noiembrie către magazinele digitale, lucru pe care l-au respectat cu o acuratețe scrupuloasă. Titlul ales, ‘PUBG: New State ‘, iar odată cu acesta a venit promisiunea unui cadru futurist pentru a duce luptele până în 2051.

Jocul, care rulează de câteva săptămâni în anumite țări, ajunge în sfârșit în Spania și poate fi descărcat din Magazinul Google Play fără probleme majore, deoarece încă este un free-to-play ca jocul original. Franciza trece în viitor și aduce cu ea câteva îmbunătățiri, ca un sistem „anti-cheat” pentru a preveni ca unii jucători să obțină un avantaj artificial.

Anul 2051, 99 de jucători vor să te omoare

Urmând linia de bază a tuturor jocurilor battle royale, PUBG își menține esența deși de data aceasta mută lupta în viitor. Va fi în anul 2051 când va trebui să luptăm împotriva altor 99 de jucători pentru a vedea cine este în sfârșit cel care rămâne în picioare și ia fiecare dintre jocuri. Dar în „New State” există destul de multe îmbunătățiri, majoritatea concentrate pe grafică.

Cu „PUBG: New State” obținem un joc în care scenariile se schimbă pe măsură ce ne îndreptăm spre viitor, dar în care avem și o grafică mai bună în general. Creatorii lor au aspecte răsfățate precum iluminatul și texturile pentru a ridica nivelul general al unui joc care era deja destul de bine făcut și funcționa în configurații foarte variate.

Pe lângă evoluția grafică, cu „PUBG: New State” vin și noi mecanici ale stilului noi moduri de a evita loviturile și atacurile, posibilitatea de a apela drone (și un magazin pentru ele) și, de asemenea, vehicule noi pentru a călători harta într-un mod mai rapid. De asemenea, vom putea personaliza armele și, la lansare, avem patru hărți. Creatorii săi promit actualizări regulate cu conținut nou, astfel încât totul va evolua constant.

Pentru a juca „PUBG: New State” pe Android, vom avea nevoie de cel puțin 2 GB de RAM, să avem suport pentru OpenGL 3.1 sau Vulkan 1.1 cel puțin și au Android 6.0 sau o versiune ulterioară. Titlul este încă „gratuit” cu achiziții în interior, întotdeauna voluntar, și îl putem descărca de pe Google Play Store de acum înainte.

PUBG: STARE NOUĂ

PUBG: STARE NOUĂ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.