Pureya, o colecție de mini-jocuri care se schimbă la nesfârșit la fiecare 10 secunde

1617978020 840 560
⏱️ 2 min read

Ne obișnuim să primim jocuri din ce în ce mai elaborate și mai puternice pe Android, jocuri concepute pentru a fi strânse pe deplin cu un controler special și cu telefoanele mobile pregătite pentru acesta, dar jocuri rapide, reduse, încă mai există. Pureya este unul dintre ele și are și o caracteristică pe care ceilalți nu o au, ne oferă jocuri rapide infinite.

Pureya este un joc care are multe alte jocuri în interiorul său și care poate deveni partenerul nostru preferat pentru acele momente moarte în care vrem să avem un joc rapid. Sau mai bine zis, o mulțime de jocuri rapide pentru că Pureya sugerează că nu petrecem mai mult de zece secunde jucând același joc. O rotație infinită care va face timpul să zboare.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Minigame la fiecare zece secunde

Pureya

Cu Pureya ne confruntăm un container de mini-jocuri conceput pentru jocuri ultrarapide. Îl deschidem odată ce l-am cumpărat (da, este plătit) și vom avea în față un mic ecran în centru înconjurat de butoane, deoarece experiența mini-jocurilor Pureya a fost simplificată chiar și în acel detaliu, cel al interacțiunea cu minijocurile.

În interiorul Pureya putem găsi arcada clasică cu o perspectivă zenit în care controlăm o navă spațială care trage constant și că va trebui să ne deplasăm doar dintr-o parte în alta pentru a evita dușmanii și a atinge ținta. Avem și un joc simplu în care controlăm o corabie pirat și trebuie să bombardăm o navă mai mare pentru a o asalta și a-i fura comorile.

Un alt joc constă în conducerea unei mașini printr-un teren de fotbal împingând mingea evitând în același timp steagurile care ne spun unde să mergem. Există, de asemenea, jocuri de platformă în care nu trebuie decât să sărim între ele pentru a merge mai departe. Și toate acestea sub formă de jocuri rapide în care vom avea 10 secunde înainte. ¿Ne-au ucis? Oricum, peste zece secunde vom sari la un alt joc pentru a continua să ne bucurăm.

Evită, trage, sare și schimbă jocurile la fiecare zece secunde

După cum am discutat anterior, Pureya este un joc cu plată. Îl putem găsi pe Google Play la un preț de 3,99 euro dar cu siguranță merită fiecare bănuț plătit pentru asta. Este un joc de jocuri în care nu găsim plăți în interior, de asemenea nu găsim publicitate și care nu are nevoie de internet pentru a se juca, așa că îl putem instala pe orice dispozitiv Android din casă și ne putem distra.

Pureya

Pureya

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x