Puteți activa Windows 11 cu Windows 7, 8.1, 10 cheie de produs

Windows 7 81 10 urun anahtari ile Windows 11i etkinlestirebilirsiniz
⏱️ 2 min read

Dacă vă întrebați, da, puteți activa o instalare a Windows 11 cu o cheie de produs Windows 7. Prin urmare, puteți utiliza și o cheie Windows 8.1 sau Windows 10 autentică. (Vezi și asta ghid pentru a învăța pașii pentru a activa o instalare a Windows 11.)

Recent, o versiune timpurie a Windows 11 s-a scurs pe web, dezvăluind o experiență de utilizator revizuită și noi funcții și, deoarece nu este disponibilă oficial, utilizatorii care și-au primit mâinile pe previzualizare a aflat că sistemul de operare se activează cu succes cu o cheie de produs Windows 7.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că este probabil ca Microsoft să accepte calea de actualizare de la Windows 7 la Windows 11. Dacă este adevărat, acest lucru ar putea însemna și că utilizatorii ar putea să își facă upgrade dispozitivele Windows 8.1 și Windows 10 și la Windows 11. În plus, dacă acesta este cazul, putem presupune că Windows 11 va fi un upgrade gratuit pentru dispozitivele care rulează deja o versiune mai veche a sistemului de operare.

Deși aceasta este o veste bună pentru consumatori, nu este o mare surpriză, deoarece Windows 11 nu este un sistem complet nou. În schimb, este o versiune mai matură a Windows 10 cu o nouă interfață de utilizator, așa că aceeași cale de upgrade disponibilă pe Windows 10 ar trebui să fie disponibilă și pentru Windows 11.

În plus, aceasta nu ar fi prima dată. Când Windows 10 a fost lansat pentru prima dată în 2015, Microsoft a oferit sistemul de operare ca un upgrade gratuit pentru dispozitivele care rulează Windows 7 și Windows 8.1. Upgrade-ul gratuit a fost oferit pentru o perioadă limitată de timp. Cu toate acestea, chiar și după expirarea promoției, utilizatorii își puteau activa dispozitivele cu o licență autentică de la o versiune mai veche a sistemului de operare.

Microsoft organizează un eveniment special pentru a dezvălui următoarea generație a sistemului său de operare desktop pe 24 iunie. Evenimentul virtual va începe la 11:00 ET / 8:00 PT și va fi transmis în direct de pe site-ul companiei. În timpul evenimentului, ne așteptăm ca gigantul software să împărtășească mai multe detalii despre noua revizuire a interfeței de utilizare, noile funcții care vor veni pe Windows 11, precum și informații despre prețuri și posibila dată de lansare.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast