Puteți face upgrade la Windows 11 gratuit? Da, Microsoft confirmă.

1641502475 Windows 11 are un nou meniu Start – aici sunt
⌛ Reading Time: < 1 minutes

Da, Windows 11 va fi un upgrade gratuit. Pe 24 iunie 2021, Microsoft oficial a anunțat Windows 11, următoarea versiune a sistemului său de operare desktop și, așa cum era de așteptat, compania a confirmat în sfârșit că va fi un upgrade gratuit pentru dispozitivele care rulează deja Windows 10.

Deși aceasta este o veste bună pentru mulți utilizatori, este abia o surpriză. Microsoft a făcut din Windows 10 un upgrade gratuit pentru Windows 7 și Windows 8.1, iar a face Windows 11 gratuit este alegerea evidentă. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un computer care să îndeplinească cerințele minime. De data aceasta, Windows 11 va necesita un procesor pe 64 de biți, 4 GB de memorie și 64 GB de stocare internă.

Deoarece noua versiune va fi gratuită, Microsoft intenționează să o lanseze prin Windows Update ca o actualizare a caracteristicilor pentru dispozitivele Windows 10.

Singurul lucru pe care compania nu îl spune este că dacă această versiune va fi gratuită pentru Windows 7 și Windows 8.1. Cu toate acestea, s-ar putea să fie cazul, deoarece mulți utilizatori care foloseau versiunea scursă de Windows 11 au putut să activeze sistemul de operare cu o cheie de produs Windows 7 validă.

.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.