Puteți obține o lună de Disney+ pentru 2 USD chiar acum

Puteți obține o lună de Disney+ pentru 2 USD chiar acum

⌛ Reading Time: 2 minutes

Disney se pregătește pentru Ziua Disney+ cu o ofertă specială care vă va permite să primiți o lună din Disney+ serviciu de streaming pentru doar 1,99 USD, ceea ce reprezintă o reducere considerabilă de la prețul standard de 7,99 USD pe lună.

Oferta este valabilă numai pentru noii abonați Disney+ și pentru abonații care revin fără un abonament activ. Asta înseamnă că dacă te afli în mijlocul unei luni de serviciu, nu vei putea profita de reducere. Dacă, totuși, ați lăsat abonamentul să expire, vă puteți înregistra din nou și puteți obține luna de 2 USD.

Disney+ are câteva filme noi grozave care urmează pe 12 noiembrie, care vor avea loc în perioada dumneavoastră de o lună. Le vei putea vedea pe amândouă Croazieră în junglă și Shang-Chi și legenda celor zece inele în perioada de reducere a abonamentului, așa că este un moment logic să-ți readuci abonamentul dacă nu ai văzut niciunul dintre aceste filme.

Cum să vă anulați abonamentul Disney+

LEGATE DECum să vă anulați abonamentul Disney+

Dacă nu intenționați să păstrați Disney+ pentru o perioadă prelungită, asigurați-vă că anulați abonamentul înainte de încheierea primei luni, deoarece veți fi taxat cu prețul complet de 7,99 USD pe lună după. Cu literele mici se notează: „La valorificarea acestei oferte, veți fi înscris într-un abonament lunar cu reînnoire automată la Disney+ și veți fi taxat lunar cu prețul de vânzare cu amănuntul actual, începând cu sfârșitul promoției de o lună. ofertă, dacă nu vă anulați abonamentul înainte.”

Desigur, există o mulțime de lucruri bune pe Disney+, așa că s-ar putea să descoperi că merită păstrat chiar și după perioada de reducere. Oricum, această afacere merită sărind pe.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.