Qoob Stories Review: Un program de descărcare obligatoriu Instagram

Qoob Stories Review: Un program de descărcare obligatoriu Instagram
⌛ Reading Time: 6 minutes

Instagram face destul de ușor să urmăriți utilizatorii dvs. preferați, dar ce se întâmplă dacă doriți să descărcați și fotografii și videoclipuri? Poate doriți doar o modalitate de a sări peste toate anunțurile în timp ce verificați cele mai recente fotografii ale unui prieten. Desigur, și descărcarea rapidă a postărilor propriului cont ar fi grozavă. Qoob Stories vă permite să faceți toate acestea și multe altele. Este un instrument de descărcare, vizualizare și arhivare Instagram, surprinzător de ușor de utilizat.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de Qoob Stories. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Prezentare generală a caracteristicilor

Recent am avut ocazia să testez și eu Qoob Stories. Nu încercasem niciodată un instrument de descărcare Instagram și nu eram prea sigur la ce să mă aștept. Acum va fi greu să reveniți la aplicația Instagram.

Qoob Stories este o aplicație desktop concepută pentru Windows, Mac și Ubuntu. Este frumos să vezi suport Linux. Gândiți-vă la aceasta ca la versiunea de desktop mult mai bună a Instagram, ușor de personalizat în funcție de nevoile dvs.

Instrumentul are mai multe caracteristici principale:

  • Descărcați fotografii, videoclipuri, evidențieri și povești din propriul dvs. cont Instagram, conturi publice și conturi private pe care le urmăriți
  • Descărcați-vă întregul cont în scopuri de rezervă
  • Vizualizați conturi fără reclame
  • Urmăriți anonim poveștile publice de pe Instagram
  • Configurați conținut nou pentru descărcare automată

La fel ca pe Instagram, vă abonați la conturi, hashtag-uri sau locații pe care doriți să le descărcați. Apoi vă personalizați abonamentele pentru a descărca tipul de conținut dorit și perioada de timp. Poate fi o descărcare unică sau un abonament continuu pentru a descărca conținut nou pe baza unei rate de reîmprospătare setate.

Configurare

Configurarea pe Qoob Stories este mai ușoară decât configurarea unui cont Instagram. Pur şi simplu descărcați versiunea aplicației aveți nevoie și instalați-l. Odată instalat, deschideți programul de descărcare și introduceți datele de conectare Instagram. Aceasta este doar pentru a oferi acces la Instagram și pentru a vă oferi acces la conturile private pe care le urmăriți.

Am pus instrumentul în funcțiune în mai puțin de cinci minute. Aceasta include învățarea modului în care funcționau funcțiile de bază. Am primit chiar și un abonament descărcat.

Dacă doriți ceva simplu de utilizat, nu devine mult mai ușor decât acesta. Sunt foarte impresionat de cât de ușor este de utilizat acest instrument.

Folosind Qoob Stories

Interfața este simplă. Când îl deschideți pentru prima dată, aveți o casetă de căutare, un buton de descărcare, o pictogramă de profil și o listă goală unde vor fi abonamentele. Pentru a începe, trebuie doar să introduceți un nume de utilizator, o locație sau un hashtag Instagram.

Qoob Stories Review Instagram Downloader Căutare

Când începeți să tastați, veți vedea sugestii, la fel ca pe Instagram. Selectați opțiunea potrivită pentru dvs.

Qoob Stories Review Instagram Downloader Rezultate

Când selectați ceva, butonul Descărcare devine albastru închis. Puteți apăsa Descărcați pentru a începe instantaneu să descărcați totul din cont sau să personalizați ceea ce descărcați. Personal, îmi place faptul că nu trebuie să descărcați totul și apoi să alegeți rezultatele.

Qoob Stories Review Opțiuni de descărcare Instagram Downloader

Dacă căutați doar o anumită perioadă de timp, alegeți intervalul de date. Puteți alege apoi să descărcați fotografii, videoclipuri, Povești, evidențieri, postări etichetate, un anumit tip de postare sau orice combinație. Evident, cu cât descărcați mai mult, cu atât durează mai mult descărcarea inițială.

Când sunteți gata, apăsați doar Descărcați și lăsați magia să înceapă. Pentru conturile mai vechi cu mii de postări, aveți răbdare. Ar putea dura ceva timp până când totul se descarcă. Veți primi o notificare când descărcarea este finalizată.

Pentru un cont cu peste 1.300 de postări, descărcarea a durat aproximativ trei minute. Aceasta include postări video și povestiri. Am observat că conturile individuale păreau să se descarce mai repede decât hashtag-urile.

Toate abonamentele dvs. apar chiar sub caseta de căutare. Faceți clic pe meniul din dreapta oricărui abonament pentru a accesa dosarul de descărcare al computerului pentru a vizualiza fișierele.

Qoob Stories Review Instagram Downloader Vizualizarea descărcărilor

Fiecărui abonament i se oferă propriul folder pentru a facilita găsirea a ceea ce căutați. Evident, puteți șterge orice nu doriți să păstrați. Acest lucru este ideal pentru păstrarea copiilor propriului dvs. conținut, fotografiilor partajate de familie sau orice altceva.

Qoob Stories Review Descărcări Instagram Downloader

Vizualizarea Instagram fără reclame

Nu sunteți atât de interesat de partea de descărcare ca potențialul de a viziona Instagram fără reclame? Uneori, aveți nevoie doar de o pauză de la a vedea un anunț la fiecare câteva postări. Qoob Stories vă oferă această opțiune cu abonamentele pe care le adăugați.

Doriți să vedeți contul prietenului dvs. fără ca anunțurile să vă împiedice? Adăugați-l la abonamentele dvs. utilizând funcția Descărcare.

Apoi faceți clic pe numele contului, hashtag-ului sau locației. Aceasta afișează totul într-o fereastră separată pentru a fi vizualizat. De asemenea, puteți să faceți clic pe meniul din dreapta oricărui abonament și să selectați „Vizualizați pe Instagram” pentru a accesa direct Instagram.

Qoob Stories Review Instagram Downloader Thunderstorms

Este o modalitate excelentă de a urmări conturile preferate fără reclame. Puteți șterge oricând orice nu doriți să păstrați pe computer.

Continuați să descărcați mesaje noi

Dacă doriți să descărcați în continuare postări noi, lăsați intervalul de date deschis în opțiunile de descărcare. Puteți alege o dată de începere, dar lăsați data de încheiere deschisă. Apoi, pe baza preferințelor din contul dvs., abonamentele dvs. se vor actualiza automat. Valoarea implicită este la fiecare 12 ore.

Qoob Stories Review Preferințe Instagram Downloader

Câteva sughițuri

În general, am fost profund impresionat pe parcursul perioadei de examinare. Cu toate acestea, am dat de o singură eroare. În mod aleatoriu, Qoob Stories s-ar închide fără niciun motiv. Se părea că se întâmplă doar când am dat clic pe caseta de căutare. S-a întâmplat de câteva ori pe parcursul săptămânii mele de recenzii.

În timp ce mi-au plăcut caracteristicile, aș dori să văd posibilitatea de a previzualiza rezultatul căutării înainte de a descărca ceva. Deocamdată, îl puteți verifica întotdeauna mai întâi pe Instagram și apoi îl puteți descărca în Qoob Stories. Acesta este doar un lucru mic, dar o caracteristică cred că ar face acest instrument și mai incredibil.

Gânduri finale

Fie că doriți să faceți o copie de rezervă a postărilor dvs. Instagram (am auzit cu toții poveștile de groază ale conturilor sparte sau șterse aleatoriu), descărcați postări din conturile preferate sau pur și simplu vizionați Instagram fără reclame, Qoob Stories face acest lucru posibil. Totul este ușor de utilizat dintr-o interfață barebones care pune accentul pe descărcarea și vizualizarea rezultatelor.

Există trei planuri de a alege: Gratuit (limită de 2 profiluri), Personal (7 USD / lună cu 10 limite de profil) și Profesional (25 USD / lună, nelimitat totul). Versiunea gratuită este ideală pentru backupul contului dvs.

Qoob Stories Review Prețul Instagram Downloader

După cum vă puteți da seama, fiecare nivel vă oferă mai multe opțiuni. Dar, îmi place că versiunea gratuită vă permite să încercați înainte de a vă abona la un plan premium.

Poti încercați Qoob Stories pentru tine astăzi și fă Instagram chiar mai util.

Legate de:

  • Cum să ascunzi aprecierile pe Instagram
  • Cum să vă vedeți activitatea publicitară recentă pe Facebook și Instagram
  • Cum să-ți faci propriul filtru Instagram

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.