Rainbow Six Mobile: Lista completă a operatorilor și abilităților lor

rainbow six mobile operators guide
⏱️ 29 min read

Rainbow Six Mobile este un joc mobil ce implică strategii de luptă, acțiune și multă aventură. În acest joc, vor exista diverse personaje numite operatori, fiecare dintre aceștia având abilități și utilități unice ce pot fi utile în diverse situații. Lista completă cu toți operatorii din joc îți oferă ocazia să alegi cel mai potrivit operator pentru stilul tău de joc. Dacă îți place genul de jocuri cu multiplicare de personaje, atunci Rainbow Six Mobile este jocul perfect pentru tine. Tu trebuie să decizi cum vei folosi abilitățile și utilitățile propriului tău operator pentru a-ți învinge inamicii și a-ți construi o reputație de legenda a luptei anti-terorism. Aventura îți va oferi emoții tari, iar combinația dintre operatori și abilitățile acestora îți vor crea o experiență de joc unică. Rainbow Six Mobile este un joc excelent pentru toți gamerii dornici să exploreze lumea jocurilor de luptă.

Dacă ați citit ghidul nostru de sfaturi și trucuri Rainbow Six Mobile, atunci știți deja cât de distractiv și dificil este jocul. Fiind un port pentru PC al jocului cu același nume, Rainbow Six Mobile transportă, de asemenea, câțiva dintre iubiții operatori. Deoarece fiecare Operator din Siege are propriul stil, arme și abilități, poate fi copleșitor pentru jucătorii noi să-l aleagă pe cel potrivit. Cu toate acestea, dacă sunteți dispus să vă familiarizați cu ele, Rainbow Six Siege Mobile include o mulțime de operatori buni. Dar pentru a vă economisi timpul de descărcare și trecere prin toți operatorii din joc, am alcătuit o listă utilă pentru dvs. Așadar, aruncați o privire asupra operatorilor de telefonie disponibile pe Rainbow Six Mobile chiar acum și aflați totul despre ei.

Ghidul operatorilor de telefonie mobilă Rainbow Six Siege (septembrie 2022)

Deoarece operatorii din Rainbow Six Mobile sunt clasificați în Atacatori și Apărători, am făcut același lucru în acest ghid. În funcție de ce parte doriți să aflați, utilizați tabelul de mai jos pentru a comanda lista.

Rainbow Six Mobile: Atacarea operatorilor

Există un total de opt operatori de partea atacantă în Rainbow Six Mobile chiar acum, iar alții vor fi adăugați în curând. Cu toate acestea, având în vedere interesul pentru R6 Mobile, Ubisoft a adăugat deja câteva dintre favorite, inclusiv infamul Ash. Toți operatorii atacatori în prezent pe Rainbow Six Mobile sunt:

1. sanie

abilitate unică: The Caber: un ciocan zdrobitor
Arma principală: pușcă de asalt L85A2
Armă secundară: pistol-mitralieră-11
Invenţie: Grenada de fragmentare

Seamus Cowden, alias Sleigh este un atacator major în Rainbow Six Mobile. Născut în Scoția din părinți cu experiență militară, Sledge a fost întotdeauna interesat de partea atletică a lucrurilor. Pe urmele familiei sale, Sledge s-a alăturat armatei britanice când avea 18 ani și de atunci nu s-a mai uitat înapoi. După ani de serviciu cu SAS, Seamus lucrează acum cu echipa Rainbow ca unul dintre operatorii lor.

sania este o armura medie și operator de viteză care poartă ca abilitate un ciocan de rupere. Cunoscut ca “The Caber”, ciocanul sparge rapid pereții și podelele neîntărite. Chiar și cu puterea sa, Sledge este încă un operator R6M care se joacă cel mai bine cu șmecherie. Pe lângă distrugerea care vine odată cu el, Rainbow Six Mobile îi oferă lui Sledge elementul surpriză. Data viitoare când te afli la etajul deasupra site-ului, bate pământul să plouă ceva moarte de sus.

Sledge vine cu preferatul SAS L85A2 AR care are un model de retragere scăzut spre moderat. Între timp el pistol-mitralieră-11 în sarcina sa are mult mai mult recul, cadența de foc te va salva atunci când primarul se epuizează. De asemenea, asigurați-vă că folosiți grenada de fragi a lui Sledge atunci când doriți să eliminați un inamic ascuns.

Sledge este o combinație excelentă de operator de fragmentare a intrării și verticalitate. Așa că, dacă ești unul dintre cei care obișnuiesc să preia conducerea sau să plouă moartea de sus, apucă Sledge în Rainbow Six Mobile.

2. Termite

abilitate unică: Brimstone BC-3 încărcătură exotermă
Arma principală: Comandamentul 552-AR
Armă secundară: Pistol 5.7 USG
Invenţie: Casa veche

Personalul meu principal pe Rainbow Six Siege PC, Jordan Trace alias Thermite este, de asemenea, un atacator cu penetrare mare în portul mobil. Născută în Plano, Texas, Iordania s-a alăturat armatei imediat după liceu. Ca soldat, Jordan era interesat de eliminarea munițiilor explozive și a lucrat la o diplomă în Chimie când a ieșit. Urcând pe scară, Trace s-a alăturat FBI și, în timp ce se simțea vinovat pentru un accident cu un alt agent, a reușit să câștige un loc în Team Rainbow ca operator.

termita

Ca operator, Jordan este un operator mediu de sănătate care a transportat două Brimstone BC-3 încărcături exotermice ca abilitate unică. De aici și-a luat numele Thermite. Spre deosebire de Sledge, totuși, puteți instala încărcăturile Thermite pe toate tipurile de pereți și podele, inclusiv pe cele armate. Tot ce trebuie să faceți este să plasați încărcătura pe o suprafață, să dați înapoi și să o detonați. Aveți grijă totuși cu Bandit și cu abilitatea lui, așa cum vă vom explica mai jos.

Echipamentul Thermite este format din 552-Comandă, un RA de daune ridicate care are o rată medie de foc. primești și un Pistol 5.7 USG și Claymores ca celelalte arme ale lui. În timp ce pistolul vă va salva în cazul în care primarul se epuizează, Claymores va acoperi epuizările.

Abilitatea și armamentul lui Thermite îl fac intrusul perfect. Cu toate acestea, asigurați-vă că găsiți un prieten care poate utiliza abilitățile lui Thatcher, deoarece este posibil să aveți nevoie de unul.

3. Frasină

abilitate unică: M120 CREM: Un lansator rotund
Arma principală: Pușcă de asalt R4-C
Armă secundară: Pistol 5.7 USG
Invenţie: grenadă flash

Născut în Ierusalim, Israel, Eliza Cohen aka Ash e o fragmenter de intrare în Rainbow Six Siege Mobile. După ce a obținut o diplomă în Inginerie Structurală, Ash s-a înrolat în Forțele de Apărare Israelului. După ce a excelat în Operațiunea Orchard, Ash s-a mutat în SWAT FBI și a fost recrutat ulterior de Echipa Rainbow. Ash posedă o personalitate de lider și este cunoscut că rezolvă luptele între Operatori.

ash rainbow six mobil

Deoarece ea este un fragger de intrare, Ash este un armură ușoară de mare viteză operator la Rainbow Six Mobile. Abilitatea lui specială este M120 CREMA, un lansator de explozie rotund care se înglobează într-o suprafață și detonează. Deși CREM nu poate arunca în aer suprafețele armate, le poate provoca o cantitate masivă de daune. Dispozitivele desfășurate, cum ar fi scuturile balistice, pot fi chiar împușcate pentru a le declanșa.

Ash are mortalul R4-C, un AR de gamă înaltă care merge bine la distanță apropiată. Cu toate acestea, arma are și o reducere a daunelor și, prin urmare, este bine asociată cu arma sa secundară. Pistol 5.7 USG. Deoarece personalitatea lui Ash este mai degrabă o alergare și o armă, el primește grenade flash ca gadget.

Cenușa este pentru cei de intrare printre voi. Creat exclusiv pentru meta echipele rush-and-eliminate, Ash va servi perfect jucătorilor care sunt de același tip.

4. Email

abilitate unică: Vizor termic HDS rabatabil
Arma principală: OTs-03 pușca Marksman
Armă secundară: Pistol-mitralieră AP30
Invenţie: grenadă de fum

Timur Glazkov aka Glaz este un lunetist și în prezent este singurul din Rainbow Six Mobile. Născut în Vladivostok, Rusia, Glaz a dobândit abilități ascuțite de trăgător în timp ce se antrena la o academie. Acest lucru l-a inspirat să urmeze o carieră în forțe și, în curând, s-a trezit în Team Rainbow.

glazurata

Abilitatea specială a lui Glaz, desigur, este a Vizor HDS rabatabil pentru pușca lui de trăgător OTs-03. Vizorul său HDS flip-up este special prin aceea că este termic în natură. Aceasta înseamnă că luneta dumneavoastră conturează ostilii prin fum pentru o vizibilitate deplină. Scopul poate fi pornit sau oprit cu ușurință și este foarte convenabil de utilizat.

Glaz vine cu al lui. pușcă de trăgător, care include daune devastatoare ca principal. Primești și un Pistol-mitralieră cu rază scurtă de acțiune AP30 cu grenade fumigene pentru întuneric. Acest echipament se potrivește bine cu construcția sa de mare viteză cu armura joasă. Fără să spui nimic, știi deja că Glaz este făcut să tragă. Cu toate acestea, dacă toate celelalte nu reușesc, lunetistul său fără control provoacă daune grele și poate fi folosit pentru a conduce lupte.

5. Hibana

abilitate unică: Lansatorul X-Kairos
Arma principală: Tip-89 CQB AR
Armă secundară: Pistol de spargere 93R
Invenţie: grenade flash

Fiica unui măcelar local, himiko imagawa, a fost mereu împins spre luptă și finețe încă de la o vârstă fragedă. El a căutat să-și perfecționeze abilitățile și și-a petrecut anii de după copilărie antrenându-se cu diferite unități de luptă. După ce a vizitat armate renumite, s-a alăturat echipei Rainbow în 2016.

hibana rainbow six mobil

Imagawa este un operator calificat care a început cu IED. Cu toate acestea, dispozitivul său unic este “Lansatorul X-Kairos”, un lansator de proiectile care trage peleți explozivi. Aceste granule pot adera pe aproape toate tipurile de suprafete, inclusiv pe cele armate. Totuși, ceea ce îi face diferiți este că creează mici găuri în pereți prin care poți să te uiți rapid sau chiar să sări prin.

Echipamentul Hibana este format din Tip-89 CQB AR, o pușcă renumită pentru valorile sale puternice de deteriorare, dar pentru numărul redus de muniție. De asemenea, primești Pistol de spargere 93R, împreună cu grenade flash pentru acțiune rapidă.

La fel ca Thermite, Hibana este un violator și este puțin mai nuanțat. Deci, dacă sunteți un jucător care vrea să se strecoare prin mici găuri, alegeți Hibana ca operator Rainbox Six Mobile preferat.

6.Tăier de paie

abilitate unică: De exemplu, grenadă MKO-EMP
Arma principală: pușcă de asalt L1A1
Armă secundară: Pistol SDP 9 mm
Invenţie: Casa veche

Subofițer clasa 1 Mike Baker alias Thatcher vine direct din Bideford, Anglia. Sfidând presiunea familiei de a nu fi altceva decât un muncitor portuar, Thatcher s-a înrolat în serviciu și și-a construit cariera de acolo. După ce și-a servit timpul în armată și și-a dovedit valoarea și curajul, Mike a fost recrutat de Team Rainbow.

thatcher

În calitate de operator în Rainbow Six Mobile, Thatcher vine cu o construcție cu viteză medie și armură. Abilitatea lui unică este „De exemplu, grenadă MKO-EMP”, care poate fi aruncat pe orice suprafață și emite un impuls electromagnetic. Acest puls imobilizează orice dispozitiv electronic din imediata apropiere. Deci da, EMP Nades ale lui Thatcher afectează o mulțime de Operatori și le opresc abilitățile pentru o vreme.

Pentru a-și completa personalitatea, Thatcher are L1A1 pușcă de asalt cu o rată de foc lentă, dar daune mari. El SDP 9mm pistol, în timp ce face doar daune medii, dar își servește bine scopul. Pentru a contracara rătăcitorii, Thatcher îi convinge și pe Claymore să o privească.

Cu grenadele ei EMP distrugând toate componentele electronice, Thatcher este dezactivator perfect de gadgeturi. Asigurați-vă că îl alegeți împreună cu Thermite pentru a crea un amestec bun de jucători în Rainbow Six Mobile.

7. Twitch

abilitate unică: dronă prăbușită
Arma principală: pușcă de asalt F2
Armă secundară: pistol p9
Invenţie: Casa veche

Emmanuelle Pichon, alias Twitch Este un operator cu viteză medie de armură din Franța. Născut într-o familie care încuraja mediul universitar, Pichon s-a alăturat cadeților la vârsta de șaisprezece ani. Talentul ei și-a început cariera și s-a trezit curând la GIGN, urmată de echipa Rainbow Six după câțiva ani.

twitch rainbow six mobil

Ca un talentat Operator Anti-Gadget în Siege, abilitatea specială a lui Twitch este complexa, dar utilă. dronă prăbușită. Spre deosebire de dronele standard pe care le obțineți cu fiecare operator, dronele Twitch sunt capabile să distrugă complet dispozitivele inamice cu o singură lovitură. Totuși, rețineți că aceste drone au un zgomot de bâzâit în comparație cu dronele standard, care le-ar putea dezvălui. Cu toate acestea, dronele de blocare sunt un plus puternic.

În ceea ce privește încărcarea dvs., Twitch primește un pușcă de asalt F2 cu o rată de foc extrem de mare. Pentru a completa acest lucru, ea are și Q9 pistol are un pumn puternic. La fel ca mulți alți operatori, el primește și Claymores pentru a-i păzi spatele.

Deși sunt similare cu grenadele EMP ale lui Thatcher, dronele de șoc de la Twitch pot elimina definitiv gadget-urile. Deci, dacă sunteți cineva căruia îi place să joace suport, alegeți Twitch.

8.ying

abilitate unică: Candela Flash Charge
Arma principală: Mitralieră ușoară T-95 LSW
Armă secundară: revolver LFP586
Invenţie: taxa de încălcare

Siu Mei Lin (numit și Ying) este un armura medie și operator de viteză. Născut în Hong Kong, Ying și-a dezvoltat interese de scouting și le-a combinat cu puterea devenind agent. După ce a trecut prin mai multe operațiuni de luptă, unități și lupte cu alte operațiuni, Ying s-a trezit în Team Rainbow în 2017.

ying rainbow six mobile

Ying este un operator care iese în evidență controlul mulțimii. Ca atare, capacitatea ei specială este Candela Flash Charge, un grup aruncabil de încărcări flash. Când este aruncată într-o cameră cu oameni, Candela orbește temporar pe oricine din raza sa. Poate lipi cu ușurință încărcăturile la suprafață și, prin urmare, este perfect pentru ferestrele inamice. Ying poate folosi apoi haosul cauzat pentru a se repezi și a prelua controlul.

Ying obține o rată de foc capabilă și ridicată. T-95 LSW mitralieră ușoară combinată cu LFP586 se amestecă. De asemenea, primești taxe de încălcare combinate cu capabilitățile tale de încălcare.

O completare bună pentru Ash, Ying este un operator cel mai bine ales de jucătorii cărora le place să-și orbească inamicii și să se grăbească. Așa că mergeți mai departe și folosiți-i Candelas-urile pentru a spori elementul surpriză.

Rainbow Six Mobile: Apărarea operatorilor

La fel ca atacatorii, a adăugat Rainbow Six Mobile opt apărători diferiți la joc. Apărătorii variază de la negatori de dispozitive la colectori de informații și anti-intruși. Lista completă a apărătorilor și abilitățile lor în Rainbow Six Mobile este următoarea:

1. Jager

abilitate unică: Sistem de apărare a magpie
Arma principală: pușcă de asalt 416-C
Armă secundară: Pistol P9
Invenţie: Sârmă ghimpată

Marius „Jäger” Streicher e o armura medie și operator de viteză venind din Germania. Crescut de unchiul său, care era mecanic, Marius a fost înconjurat constant de motoare și piese mecanice. Cu toate acestea, căutând mai mult în viață, a căutat să studieze și să se antreneze pentru a zbura. După ce a terminat de lucrat ca tehnician de elicopter, Jager a început să-și dezvolte propria lui Sistem de apărare activă (ADS) prototip, ceea ce l-a determinat să se alăture echipei Rainbow.

mobil jager rainbow six

Acest Sistem de apărare a magpie este ceea ce îi dă lui Jager capacitatea sa unică. Ușor pașnic pe teren și pereți, sistemul ADS interceptează și distruge grenadele vii. ADS funcționează pentru toate tipurile de proiectile și are o rază de acțiune destul de bună. Totuși, amintiți-vă că atacatorii precum Thatcher și Twitch îl pot imobiliza.

Jager primește 416-C puști de asalt, cunoscut pentru capabilitățile sale de rază lungă combinate cu puterea brută. Arsenalul lui are, de asemenea, de încredere pistol p9 împreună cu sârmă ghimpată pentru a-ți încetini inamicii.

Jucătorii sătui de grenade și gadget-uri ar trebui să-l folosească pe Jager ca principal apărător, deoarece el este negatorul perfect de gadgeturi în Rainbow Six Mobile.

2. turn

abilitate unică: Plăci de armură R1N Rhino
Arma principală: Pistol mitralieră MP5
Armă secundară: Pistol D50
Invenţie: scut dislocabil

julien nizan aka Rook s-a născut în Franța și a avut întotdeauna un interes pentru atletism și planificare. Acest interes l-a făcut să se alăture Unității de Patrulare a Autostrăzilor. După ce a prosperat în unitatea sa, s-a alăturat GIGN și în curând Team Rainbow Six (acum pe mobil). S-a demonstrat că Rook funcționează bine cu alți operatori, inclusiv cu Twitch, membru GIGN.

turnul curcubeu șase mobil

Rook este un operator de armuri grele, cu viteză mică și, ei bine, abilitatea lui se învârte în jurul conceptului. Abilitatea lui specială este un set de Plăci de armură R1N Rhino pe care îl poartă cu el Armura Rhino adaugă rezistență la daune fiecărui coechipier și îi face mai greu de doborât. Fiecare membru al echipei primește o placă de armură, dar o singură dată.

Rook capătă mare încredere și foc mare Pistol mitralieră MP5 împreună cu daune suplimentare D50 pistol. Deoarece capacitatea lui Rook este de a-i proteja pe colegii de echipă, el câștigă și un scut care poate fi desfășurat. Încercați acest operator de încredere pe Rainbow Six Mobile.

rock-ul este perfect apărător de sprijin cu plăcile sale de armură întărite și corpulnic s-a construit singur. Dacă sunteți dispus să vă ajutați colegii de echipă, alegeți Rook fără ezitare.

3. Bandit

abilitate unică: cabluri de șoc
Arma principală: Pistol mitralieră MP7
Armă secundară: 5,7 USG
Invenţie: Sârmă ghimpată

Dominic „Bandit” Brunsmeier este un operator competent cu armură ușoară, dar abilități de apărător de mare viteză în Rainbow Six Mobile. Venit din Germania, Bandit are o istorie în poliție și unități de luptă. Aprofundând în rezolvarea crimelor, s-a infiltrat în Hells Angels și acolo s-a remarcat și și-a făcut propriul dispozitiv prototip. În cele din urmă, a fost recrutat în Team Rainbow și de atunci este aici.

bandit mobil rainbow six

Invenția proprie a banditului este fbateriile noastre electrice numite și cabluri de șoc. Aceste cabluri de șoc pot fi instalate lângă pereți. Odată activate, emit un curent electric puternic care trece prin pereții armați. Acest lucru face din Bandit un excelent Gadget Denier, deoarece poate distruge încărcăturile lui Thermite și peletele lui Hibana.

Pentru sarcina lui, Bandit primește Pistol mitralieră MP7 care are o rată mare de foc, împreună cu Pistol 5.7 USG și sârmă ghimpată pentru a încetini inamicii.

Servind ca un contracar dur pentru Thermite și alte acuzații de încălcare, Bandit este o opțiune excelentă pentru jucătorii care doresc un gadget denier. Deci data viitoare când porniți Rainbow Six Mobile, prindeți Bandit fără ezitare.

4. Caveira

abilitate unică: pas tăcut
Arma principală: Origin-12 Pușcă
Armă secundară: Pistol Luision
Invenţie: grenadă de impact

Unul dintre preferatele mele personale și foarte iubit în comunitatea R6, Taíno „Caveira” Pereira este un operator de apărare de mare viteză și armură ușoară în Rainbow Six Mobile. Născută în Sao Paulo și lovită de sărăcie, Taina a avut o copilărie dificilă. Totuși, și-a găsit mângâiere în bunica lui, care l-a învățat arta interogatoriului.

cav r6 mobil

Folosindu-și abilitățile și având posibilitatea de a alege între a se alătura BOPE sau a merge la închisoare, a ales-o pe cea din urmă. Acolo s-a trezit recrutată de Team Rainbow. Posedată de o îndemânare extremă în arta extragerii informațiilor, abilitatea specială a lui Caveira este dublă. cunoscut ca pasul tăcut, Cav își poate ascunde sunetele de mișcare și se strecoară pe inamici nebănuiți. Apoi îi puteți răni și, în consecință, îi puteți interoga pentru a găsi locația echipei inamice.

Deoarece Cav se bazează pe forță și subtilitate, echipamentul său reflectă același lucru. ea primește o origine-12 pușcă combinat cu ea Pistol Luision. De asemenea, obține grenade de șoc pentru a se roti rapid și a alerga înapoi la fața locului. Jucătorii care sunt foarte pasionați de arta înșelăciunii ar trebui să ia Cav în Rainbow Six Mobile.

5. Kapkan

abilitate unică: dispozitiv de refuz de intrare
Arma principală: Pistol-mitralieră 9x19VSN
Armă secundară: pistolul Sheriff 410
Invenţie: Sârmă ghimpată

Maxim “Kapkan” Basuda s-a născut în Rusia și a învățat devreme în viață importanța adunării militare și a informațiilor. Crescând într-o gospodărie influențată de armată, Basuda s-a trezit curând lucrând pentru Afaceri Interne pentru a scăpa de greutăți. Acolo a învățat tot felul de abilități, inclusiv salvarea ostaticilor. Eforturile sale l-au condus curând la Spetsnaz și apoi la Team Rainbow.

kapkan rainbow six mobil

satisfacându-i pe a lui sanatate si viteza medie configurație, abilitatea specială a lui Kapkan este abilitatea lui de casă dispozitive de refuz de intrare. Cu cinci în total, aceste mine pot fi forate în toate tipurile de uși și ferestre. Acționând ca o capcană pentru cei care intră pe ușă, mina va exploda și va neutraliza țintele.

Kapkan primește Pistol-mitralieră 9x19VSN cu control excelent al reculului împreună cu puternicul executorul judecătoresc 410 pistol. Pentru ca capcanele lui să fie mai greu de observat, el are și sârmă ghimpată pe care le poți desfășura.

Dacă ești tipul de jucător de vânătoare și vrei să-ți prinzi inamicii cu garda jos, apucă-te pe Kapkan și râzi din cap când ei cad în capcanele tale.

6. Tăcere

abilitate unică: Disruptoare de semnal GC90
Arma principală: Pușcă M590A1
Armă secundară: Pistol-mitralieră AP30
Invenţie: Telecomanda C4

Marcos R Chandar Cunoscut și sub numele de Mute, el este un apărător cu viteză medie și armură în Rainbow Six Siege Mobile. Mark s-a născut în York, Anglia, și a fost întotdeauna mai talentat decât oricine altcineva. A fost remarcat rapid de niște oameni importanți și a intrat la Universitatea Cambridge, unde s-a specializat în electronică și calcul, în scurt timp alăturându-se guvernului, SAS și curând după Team Rainbow.

Reduceți la tăcere mobilul Rainbow Six.

Datorită experienței sale în electronică, Mute are GC90 „Moni” perturbatoare de semnal ca abilitate unică. Aceste perturbatoare sau bruiaj sunt dispozitive portabile pe care le puteți plasa pe fiecare etaj. Aceste bruiaj blochează gadgeturile inamice, cum ar fi taxele exotermice Thermite și taxele de încălcare standard. Deși Thatcher sau Twitch pot dezactiva aceste blocante, ele sunt totuși utile.

Deși Mute poate suna subtil, echipamentul dvs. cu siguranță nu este. el primește Pușcă M590A1 ca principalul său și cel Pistol-mitralieră AP30 ca armă secundară în echipamentul tău. Pentru a provoca și mai multe daune, el primește un C4 detonat de la distanță.

Mute este un operator cel mai bine interpretat de susține jucătorii împreună cu negarea gadgeturilor. Cu toate acestea, dacă te simți aventuros, îl poți duce într-un tur al hărții după ce implementezi blocanții.

7. Fum

abilitate unică: Grenade cu gaz compozit Z8
Arma principală: pușcă m500
Armă secundară: pistol-mitralieră-11
Invenţie: scut dislocabil

James Porter, alias Smoke, este un operator cu viteză medie și armură care s-ar putea să te sperie. Născut la Londra, Anglia, Smoke a fost aproape întotdeauna interesat de știință și metode neortodoxe. Folosind un act de identitate fals, James s-a alăturat armatei britanice și s-a trezit curând în echipa de box a armatei. Așa s-a trezit și în SAS și, după un timp, în Team Rainbow.

Fum

Ca operator, Smoke se concentrează pe refuzul intrării și, ca atare, are o capacitate similară. îndoit”Z8 compozit”, poartă un set de trei grenade cu gaz că Smoke îl poartă asupra lui. Fidele numelui lor, aceste canistre de gaz provoacă daune și în cele din urmă ucid pe oricine le respiră. Smoke poate lansa aceste grenade ca un proiectil la distanță și, prin urmare, au o rază lungă de acțiune.

La fel ca Mute, Smoke poartă și o pușcă, deși una diferită. el poartă pe M500 pușcă principală împreună cu pistol-mitralieră-11. Pentru protecția sa, Smoke câștigă un scut care poate fi desfășurat în Rainbow Six Mobile. Din moment ce fumul este un bun denier de intrare, este o opțiune bună pentru cei cărora le place să se ancoreze pe site. Asigurați-vă că folosiți acele grenade când vine numărătoarea inversă.

8. Valchirie

abilitate unică: camere cu ochi negri
Arma principală: Pistol mitralieră MPX
Armă secundară: Revolver Keratos .40
Invenţie: Telecomanda C4

Unul dintre cei mai importanți colectori de informații de la Rainbow Six Mobile, Meghan J. „Valkyrie” castiliană, este un apărător cu viteză medie și armură. Cu un background militar și de investigație, Meghan s-a înrolat în Marina SUA la începutul anilor 2000. După o pregătire și o educație riguroasă, s-a alăturat echipei Rainbow împreună cu un coleg operator care nu era încă în serviciu. Rainbow Six Mobile.

Valk

Abilitatea specială a lui Valkyrie este ea camera cu ochi negri, o cameră giroscopică care se lipește cu ușurință pe orice suprafață. Axat pe a fi versatile și utile, camerele sale pot afișa o vedere completă de 360 ​​de grade a mediului dacă aveți spațiu. Puteți lipi camera cu ochi negri pe orice suprafață. Toți membrii echipei pot vedea fluxurile lui Valk, dar amintiți-vă că vor fi afectați de Thatcher și Twitch.

Echipamentul lui Valkyrie include Pistol mitralieră MPX lângă cei puternici Revolver Keratos .40. La fel ca Mute, primește și ea exploziv C4 pe Rainbow Six Mobile.

Defender Valkyrie este cel mai potrivit pentru jucătorii care iubesc adună informații în jurul hărții și transmite același lucru echipei tale. Pentru cel mai bun efect, împerecheați camerele cu dispozitivele de bruiaj de la Mute și ești de aur.

Cel mai bun atacator Rainbow Six Mobile

În timp ce operatorii precum Ash și Ying sunt aproape de a fi cei mai buni atacatori, Sanie este în prezent cel mai bun atacator pe care îl puteți alege în Rainbow Six Mobile.

vitrină de sanie

Nu contează dacă ești un jucător nou sau un veteran, Sledge reprezintă un echilibru perfect între forță și flexibilitate. Fii a operator de viteză medie și blindaj, are suficientă putere și viteză pentru a te proteja de gloanțe și a fugi de ele. Acest lucru este sporit doar de încărcarea lui puternică și tocită. Pușcă de asalt L582AR, împreună cu SMG-11 și grenade de fragmentare.

Cuiul din sicriele inamicului tău poate fi bătut de el a se potrivi, ciocanul pneumatic mare care poate distruge nu doar pereții nearmați, ci și podele. Acest lucru îi oferă lui Sledge multă versatilitate în Rainbow Six Siege Mobile. Deci, indiferent în ce stadiu al jocului vă aflați acum, încercați Sledge și spuneți-ne dacă credeți că este cea mai bună alegere.

Cel mai bun apărător mobil Rainbow Six

În timpul utilizării caveiraAbilitățile corecte sunt ceva care vine doar cu timpul, ea este în prezent cea mai bună apărătoare din Rainbow Six Mobile.

Rainbow Six Mobile: Lista tuturor operatorilor și abilitățile acestora

Caveira este un fundaș care aduce ceva unic la masă în R6 Siege. În timp ce încărcătura lui scăzută de armură te poate face mort uneori, a lui de mare viteză Vă va permite să fugiți rapid. combina asta cu ea pușcă devastatoare și pistol Luisionea este o forță care trebuie luată în considerare.

Cu toate acestea, ceea ce o face mai bună este ea pas tăcut Abilitatea combinată cu întrebarea. Furișându-se ca un șarpe, Cav este capabil să se calmeze până la cel mai mic grad. Puteți apoi să vă folosiți viclenia și să vă aruncați asupra atacatorilor nebănuiți pentru a obține mai multe informații. Și dacă este copleșită, își poate folosi viteza și abilitățile împreună pentru a se strecura în liniște. Acest lucru o face cea mai bună apărătoare a lui Rainbow Six Mobile chiar acum.

Găsiți aici operatorul dvs. de telefonie mobilă Rainbow Six preferat

Sperăm că ați găsit rolul dorit de atacator sau de apărător în acest Ghid pentru operatori de telefonie mobilă Rainbow Six. Dacă v-ați găsit alegerea și tocmai ați început, consultați ghidul de sfaturi și trucuri pentru Rainbow Six Siege Mobile pentru a vă îmbunătăți. După ce ați terminat de jucat câteva meciuri, reveniți și spuneți-ne dacă alegerea dvs. a funcționat în comentariile de mai jos.

În concluzie, Rainbow Six Mobile este un joc palpitant și dificil, iar alegerea operatorilor potriviți poate fi copleșitoare pentru jucătorii noi. Cu toate acestea, ghidul operatorilor de telefonie mobilă Rainbow Six Siege, oferă o listă utilă de operatori și abilitățile lor, ceea ce vă poate economisi timpul de descărcare și de trecere prin toți operatorii din joc. Este important de reținut faptul că operatorii sunt clasificați în Atacatori și Apărători și că fiecare operator are propriul stil, arme și abilități unice.
Încheiem aici această discuție despre lumea fascinantă a tehnologiei și a inovației. Ne revedem cu alte subiecte interesante și cu noutăți surprinzătoare din acest domeniu pasionant. Până atunci, nu uitați să explorați și să vă bucurați de tot ce are să ofere tehnologia modernă. La revedere!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x