Razer și Fossil au făcut doar 1337 de ceasuri inteligente pentru jocuri

Razer și Fossil au făcut doar 1337 de ceasuri inteligente pentru jocuri
⌛ Reading Time: 2 minutes

Ca în fiecare an, Razer a fost ocupat la CES 2022. Un anunț surprinzător vede compania făcând echipă cu Fossil pentru a lansa un smartwatch pentru jocuri. Și mai surprinzător este natura limitată a ceasului, deoarece companiile produc doar 1.337 dintre ele.

Ce este Leetspeak și cum îl folosiți?

LEGATE DECe este Leetspeak și cum îl folosiți?

Razer și Fossil au decis să facă din acest ceas un model în ediție limitată și să aleagă cel mai mult număr centrat pe jucător, din 1.337 (înseamnă să nu mai vorbim). Acest ceas ar putea ajunge cu siguranță să fie un obiect de colecție căutat atunci când va fi lansat pe 10 ianuarie 2022, pentru 329 USD.

„Suntem mereu în căutarea oportunităților de a completa stilul de viață al jucătorilor și de a le aduce produse care nu numai că arată bine, dar aduc și valoare vieții lor. Acesta este motivul pentru care am păstrat bunăstarea jucătorilor în centrul Razer X Fossil Gen 6. Folosind tehnologia inovatoare Fossil și estetica de design emblematică a lui Razer, acest ceas inteligent va fi accesoriul perfect pentru a vă menține înaintea jocului”, a spus Addie. Tan, director asociat, Dezvoltare afaceri la Razer.

În ceea ce privește ceasul în sine, este o versiune modificată a lui Fossil Gen 6 ceas inteligent. Vine cu trei fețe de ceas Razer unice, patru efecte Razer Chroma RGB personalizabile și două curele de ceas care sunt concepute pentru a-i oferi aspectul și senzația de joc. Restul pare să fie exact la fel ca un Fossil Gen 6 obișnuit.

Fossil Gen 6 este un ceas solid în afara lucrurilor Razer. Vine cu un afișaj digital cu ecran tactil de 1,28 inchi, un procesor Snapdragon Wear 4100+, suport pentru Wear OS 3 când va scadea mai târziu în 2022 și tot felul de senzori, inclusiv un accelerometru, giroscop, busolă și altimetru.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.