RC YoWhatsApp APK Descărcați v7.90

⏱️ 5 min read

RC YoWhatsapp: WhatsApp, chiar și după atâția ani de lansare a fost una dintre cele mai preferate aplicații de mesagerie din toate timpurile. Unul dintre motivele pentru care oamenii nu se plictisesc încă de această aplicație este numărul mare care depășește 100 de aplicații WhatsApp Mod. Apks-urile mod de WhatsApp, cum ar fi – GBMods, YoMods, FouadMods, etc., adaugă mai multe la caracteristicile WhatsApp și, prin urmare, este încă în fruntea listei de aplicații preferate.

WhatsApp are peste peste 100 de moduri, dintre care YoMods este unul celebru. RC YoWhatsApp este practic o clonă a YoWhatsApp Apk. În cazul în care nu știți YoWhatsApp Apk, faceți clic aici să știți despre acest mare fișier apk. În acest articol, vă împărtășim totul despre RC YoWhatsApp APK –

RC YoWhatsApp Apk

RC YoWhatsApp poate fi mai bine definit ca un fișier apk clonat al YoWhatsApp Apk. Dacă sunteți o persoană care caută tema iOS pentru WhatsApp, atunci RC YoWhatsApp este cea mai bună opțiune pentru dvs. Deși este posibil ca această aplicație să nu aibă la fel de multe funcții ca și alte moduri WhatsApp – GBWhatsApp, GB Delta WhatsApp, FM WhatsApp sunt umplute, cu siguranță face treaba de bază a unui mod Apk.

RC YoWhatsApp APK Descărcare

Faceți clic pe linkul de descărcare de mai jos pentru a descărca fișierul RCYOWA Apk și apoi puteți urma scurtul ghid pas cu pas pentru a instala RC YoWhatsApp pe dispozitivul dvs. Android.

Nume aplicație RC YOWhatsapp
Dimensiunea aplicației 70 MB
Versiunea aplicației 7,90
Autor Richar Correa
Ultima actualizare 2 mai 2019

Descarca

Nu ratați să verificați cel mai bun WhatsApp Mod – FMWhatsApp Apk

Instalați RC YoWhatsApp APK

Dat mai jos este un ghid ușor pas cu pas și rapid despre cum să instalați RC YoWhatsApp APK pe Android. Dar înainte de aceasta, asigurați-vă că ați respectat condițiile preliminare date chiar mai jos, deoarece acestea sunt cruciale în instalare RC YoWhatsApp APK.

Cerințe prealabile pentru instalarea RC YoWhatsApp APK Ultima versiune v7.90

  1. Faceți o copie de rezervă completă a chaturilor WhatsApp. Puteți face acest lucru mergând la WhatsApp (original)> Setări> Chaturi> Backup.
  2. Dezinstalați WhatsApp original aplicație pentru dispozitivul dvs. Android. Puteți face acest lucru mergând la Setări> Aplicații> WhatsApp> Dezinstalare.
  3. Activați surse necunoscute opțiunea de pe dispozitivul dvs. Android. Puteți face acest lucru mergând la Setări> Securitate> Activare comutare surse necunoscute.

Instalați RC YoWhatsapp APK pe Android

Acum, că ați urmat toate cerințele menționate mai sus, puteți acum instalați RC YoWhatsapp APK cu ajutorul pașilor de mai jos –

Pasul 1. Descărcați RC YoWhatsApp Apk din linkul menționat mai sus.

Pasul 2. Accesați locația fișierului descărcat. Poate fi afișat în Manager fișiere sau poti vedea Bara de notificari.

Pasul 3. Faceți clic pe fișierul descărcat, astfel încât să deschidel și apoi faceți clic pe butonul de instalare existente în fișier.

Must See – Cele mai bune 50 de descărcări de autocolante WhatsApp pentru Android

RC YoWhatsApp APK Caracteristici –

Prezentate mai jos sunt câteva dintre caracteristicile evidențiate ale RCYOWA Apk. Aruncați o privire asupra lor, astfel încât să puteți ști cât de mult poate aduce această aplicație.

  • Confidențialitate –

RC YoWhatsApp asigură confidențialitatea utilizatorului oferind diverse funcții conexe, cum ar fi – ascunde starea vizualizării, ascunde ultima vizualizare, ascunde a doua bifă, ascunde bifă albastră, selectează cine te poate apela din contactele tale, toată lumea, o selecție specială de contacte sau nimeni.

Există și numeroase alte opțiuni de confidențialitate. Se poate activa modul Întotdeauna online. Aplicația oferă, de asemenea, mesaje anti-revocare. Acum puteți vedea chiar și mesajele care au fost șterse de expeditor. Au fost adăugate toate modurile de bifare.

O altă setare majoră legată de confidențialitate este posibilitatea de a seta o parolă pentru chaturi și aplicații. Se poate ascunde, de asemenea, mass-media din galerie cu ajutorul RCYOWA. Astfel, nu trebuie să descărcați nicio altă aplicație specifică pentru ascundere.

  • Personalizare –

RC YoWa permite, de asemenea, utilizatorilor să personalizeze temele, culorile aplicației. Se poate schimba aproape fiecare culoare din aplicație. Bara de stare, bara de navigare și chat-ul, acasă, precum și culoarea și tema universală a ecranului pot fi, de asemenea, modificate.

Și stilul fontului poate fi schimbat. Diverse fonturi pot fi descărcate ca teme. Această aplicație permite, de asemenea, utilizatorilor să selecteze și altă limbă decât engleza. Interfața cu utilizatorul poate fi transformată într-un mod întunecat.

Citiți o aplicație WhatsApp mod extraordinară – Fouad WhatsApp APK 7.90 Latest

  • Trimite mai multe –

Spre deosebire de original WhatsApp ora de stare, RC YoWhatsApp permite utilizatorilor să trimită mai multe imagini simultan. De asemenea, calitatea imaginilor nu este compromisă. Limita de timp a stării pentru RCYOWA este de 5 minute. Deci, chiar dacă este un videoclip lung, puteți distribui fără ezitare.

Cu siguranță, lista caracteristicilor RC YoWhatsApp nu se oprește aici. Există mult mai multe în această aplicație pe care o puteți experimenta singură odată ce ați descărcat-o.

Cuvinte finale –

Sper că ați găsit cu toții articolul de utilizare. În caz de nelămuriri sau întrebări, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Continuați să vizitați pagina noastră Jungles Android pentru mai multe astfel de informații orientate către tehnologie sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru și puteți primi notificări în timp util despre postările noastre.

Androiding fericit ????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x