Recenzie căști fără fir Bluetooth Aelec S350

Recenzie căști fără fir Bluetooth Aelec S350
⏱️ 5 min read

Deoarece mulți producători de telefoane au decis să urmeze urmele Apple pentru a scoate mufa pentru căști de pe telefoanele lor, observăm o creștere a cererii și o ofertă de căști wireless pe piață, în special acele căști mici, care sunt portabile și ușoare. Acestea sunt ideale pentru persoanele care sunt mereu în mișcare și pentru cei cărora le place să asculte muzică în timp ce se antrenează. Am testat Căști fără fir Bluetooth Aelec S350 timp de o săptămână și trebuie să spunem că nu dezamăgesc.

Căști fără fir Bluetooth Aelec S350

Aelec S350 sunt căști fără fir care se pot conecta la mai multe dispozitive prin Bluetooth. La o greutate de 13g, acestea sunt suficient de mici și ușoare încât le puteți aduce fără a ocupa mult spațiu. Cel mai bun lucru este că, la un preț de 16 USD, sunt una dintre cele mai ieftine perechi de căști fără fir care nu compromit calitatea muzicii.

Înăuntrul cutiei

Ambalajul minim este tendința în zilele noastre. În ambalaj veți găsi doar o carcasă mică rotundă și tot ce aveți nevoie este conținut în interior. Deschizând carcasa, veți găsi căștile AELEC S350, trei seturi de căști de înlocuire și sfaturi și un cablu de încărcare USB. Asta e. Nimic mai mult și nimic mai puțin.

Căștile și sfaturile de schimb sunt disponibile în diferite dimensiuni, astfel încât să puteți trece la cele care se potrivesc urechilor dvs.

Utilizare

Căștile sunt prevăzute cu o baterie încărcată în proporție de 90%, astfel încât să le puteți utiliza imediat fără a fi încărcate.

Pentru a începe să le utilizați, apăsați butonul Funcție de pe urechea din dreapta pentru a le activa. Butonul funcțional este piesa proeminentă de pe căști, iar dacă aveți căști negre, acesta nu este vizibil imediat pentru ochi și poate fi ușor de ratat.

aelec-earphones-button-function

Nu veți avea o astfel de problemă dacă primiți setul Albastru sau Verde Lime. Odată ce le porniți, apăsați lung butonul Funcție pentru a activa modul de asociere. LED-ul albastru / roșu intermitent indică faptul că vă aflați în modul de asociere.

Împerecherea este ușoară și rapidă. Pe telefon (sau computer) pur și simplu activați Bluetooth și căutați dispozitive. Când se afișează intrarea „AELEC S350”, apăsați pe ea și asocierea este terminată. Lucrul bun al setului Aelec S350 este că le puteți asocia cu două dispozitive și le puteți folosi simultan cu ambele dispozitive.

Performanţă

Când vine vorba de calitatea sunetului, căștile AELEC S350 nu dezamăgesc. Muzica era clară și vocile distincte. Gama medie și înaltă a fost clară și sonoră. Basul a fost puțin slab, deși acest lucru este de așteptat la căștile mici fără fir ca acestea.

Pe de altă parte, nu am avut o experiență bună cu calitatea apelului. În timp ce difuzorul este bun (voce clară de la capătul apelului), microfonul nu este egal cu restul, deoarece vocea de ieșire este neclară, iar receptorul (la celălalt capăt) aude o mulțime de ecou. Le-am încercat de mai multe ori, iar rezultatul este același de fiecare dată.

Funcție de anulare a zgomotului

S-a afirmat că tehnologia super de reducere a zgomotului oferă sunet stereo fără pierderi în ceea ce privește căștile. Aparent, acest lucru nu este total adevărat. Când o folosiți într-un tren aglomerat, muzica era înecată de zgomotul exterior. Trebuie să ridic volumul la maxim pentru ca acesta să fie audibil și, după cum știm cu toții, acesta este cel mai rapid mod de a duce la pierderea auzului.

Durata de viata a bateriei

Așa cum am menționat mai devreme, acestea vin cu o încărcare de 90% din cutie și au durat aproximativ patru până la cinci ore de utilizare combinată. Afirmația este că pot dura până la șapte ore la o încărcare completă, ceea ce cred că este valid.

Îmbrăcăminte confortabilă, cu potrivire sigură

La prima vedere, designul căștilor nu pare să fie destinate sportului. Am un alt set de căști fără fir care vin cu un cablu care poate fi agățat de urechi pentru a preveni căderea în timpul alergării. Pentru Aelec S350, cablul nu poate fi agățat și există doar un vârf pentru urechi care să le țină în urechi. Pentru a-l testa, le-am folosit într-o sesiune de jogging și am fost surprins că au rămas pe loc pe tot parcursul sesiunii. Mi-am redat lista de redare Spotify, iar muzica a fost clară și tare. Cel mai bun lucru este că s-au simțit confortabil la ureche și, de cele mai multe ori, nici nu mi-am dat seama că sunt acolo.

Concluzie

Pentru căștile mici și ușoare care sunt fără fir, au o calitate bună a sunetului și se vând cu doar 16 USD, acestea sunt un furt. Împreună cu husa de depozitare mică, acestea sunt cu siguranță cele pe care le puteți arunca în geantă și le puteți aduce oriunde ați merge.

Căști fără fir Bluetooth Aelec S350

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x