Recenzie Flexcil 2: Preluare de note adaptabilă

Recenzie Flexcil 2: Preluare de note adaptabilă

⌛ Reading Time: 6 minutes

Există câteva metode diferite de luare a notelor atunci când utilizați o aplicație mobilă: tastate, scrise de mână și scrise de mână care sunt transformate în text. Am descoperit în ultimul an că nota scrisă de mână mi se potrivește mai bine, deoarece în timp ce sunt dactilograf rapid, scrierea de mână îmi permite să încetinesc și să fiu mai creativ. Am găsit că aplicațiile care îți transformă scrierea de mână în text sunt laborioase, petrecând prea mult din timpul meu pentru a corecta textul. Acest lucru a făcut momentul potrivit pentru a încerca din nou Flexcil pentru această recenzie și am fost încântat să constat că există acum un Flexcil 2.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către Flexcil. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Flexcil original

Fără să-mi dau seama că există acum un Flexcil 2, am încercat din nou Flexcil și mi-am amintit de ce nu am rămas cu el înainte. Avea oarecum o curbă de învățare. Există o lipsă de instrucțiuni. Multe aplicații pentru luarea de note au manuale de instrucțiuni în exemplele de documente. În schimb, Flexcil are doar o serie de videoclipuri rapide. Aceste videoclipuri sunt prea scurte.

Cu toate acestea, aplicația a avut atât de multe promisiuni. A făcut atât de mult și a avut atât de multe caracteristici. Este facturat ca o metodă de studiu, dar știam că sistemul său de a furniza „note de studiu” și adnotări pentru a completa PDF-urile ar funcționa în stilul meu de scriere.

Cu toate acestea, m-am luptat să trag și să scot adnotările. Nu puteam să evidențiez decât informații. Aș putea trage și plasa paragrafe întregi, dar nu doar o secțiune de cuvinte. Explorând site-ul web căutând răspunsuri, am descoperit că există un Flexcil 2 și că a verificat toate casetele pentru mine.

Vă prezentăm Flexcil 2

Flexcil 2 experiența este mult mai bună pe tot parcursul. Tot ceea ce era dificil a devenit ușor, deși aplicația putea suporta totuși câteva instrucțiuni mai bune. O mare parte din asta rămâneți încă de descoperit pe cont propriu.

Scriu povești de știri, așa că de multe ori plec din știrile existente și îmi creez propria poveste. Așa că fac un PDF care poate fi derulat dintr-o pagină de site web și îl deschid în Flexcil 2. Îl pot adnota după dorință și pot crea și note de studiu pentru acesta. Instrumentul lasso poate fi utilizat pentru a selecta imagini și text care trebuie tras peste. De altfel, tot ceea ce se poate face unui document PDF se poate face notelor dvs.: lasso, adnotare, evidențiere, mutare etc.

Flexcil Review Flexcil 2

Este foarte ușor să vedeți de ce această aplicație este comercializată ca ajutor de studiu. Puteți marca cărți electronice, documente, articole etc. și puteți vedea, de asemenea, o listă cu tot textul evidențiat, oferindu-vă de la care să studiați. Și reviziile din actualizare au făcut-o mai versatilă.

Dar versatilitatea nu se oprește cu studierea – îmi permite și creativitatea de care am nevoie atunci când scriu. Fie că sunt creativ cu munca sau ceva personal, îl pot scrie de mână în Flexcil, apoi îl pot tasta din nou în Evernote sau în orice altă aplicație de scriere. Aș putea chiar să-l retipez aici, în Flexcil, dacă aș alege.

Caracteristici îmbunătățite

Cel mai bun mod de a documenta cele mai utile caracteristici ale Flexcil 2 este să discutați despre caracteristicile vitale îmbunătățite.

1. Vizualizări de pagină

Inițial, exista o singură pagină, dar acum cu Flexcil 2, paginile alăturate pot fi chiar extinse la patru pagini. Paginile pot fi acum flip orizontale sau verticale. Și mai pot deschide o altă pagină ca fereastră pop-up.

Vizualizări de pagină Flexcil Review

Pop-up-ul nu a fost ceva ce mi-am dorit – dar l-am folosit deja. Am deschis prima pagină a notelor pentru această recenzie ca o fereastră pop-up și am selectat o adnotare din acea pagină și am lipit-o pe pagina mea curentă.

2. Mai multe adnotări fluide

Acum puteți face adnotări mult mai fluid. Adesea a fost o luptă să fac adnotări așa cum am vrut eu. Acum pot evidenția porțiuni dintr-un paragraf și îl pot muta în notă. Nu mă mai limitez doar la rescrierea textului meu. Tot ceea ce privește modul în care funcționează acum adnotările este modul în care mă așteptam să le facă înainte – cu o singură excepție.

Adnotări de recenzie Flexcil

Adnotările trebuie făcute exact în modul corect sau partea evidențiată dispare. Puteți evidenția trei sau mai multe linii și să le trageți numai dacă evidențiați întregul paragraf; în caz contrar, acestea dispar înainte ca tu să le poți muta. Dar este funcțional, deoarece puteți evidenția secțiuni mai mici sau puteți copia și lipi în schimb.

3. Selectarea textului este mult mai ușoară

Acest lucru este de o importanță majoră pentru mine – este un schimbător de jocuri. Am avut cel mai dificil moment de selectare și mișcare, iar acum toate dificultățile au dispărut. Funcționează așa cum ar fi trebuit să funcționeze tot timpul. Pur și simplu lasați-l și mutați-l, copiați-l, ștergeți-l, redimensionați-l, etc. Formatarea textului funcționează la fel.

Text de recenzie Flexcil

Adăugarea de text este mai ușoară și acum. Nu am putut întotdeauna să lipesc text într-o casetă de text. Acum îl pot edita și îl pot edita întotdeauna.

4. Atingeți de două ori pentru Anulare și Refacere

Sună simplu, dar înainte, a fost o singură atingere pentru a anula sau a reface. A fost prea ușor să anulați accidental ceva pe care tocmai l-ați adăugat, schimbat, adnotat, etc. Acum este o atingere dublă pentru anulare și refacere, ceea ce înseamnă că nu mai există anulare accidentală pentru … anulare.

5. Filele

Filele de recenzie Flexcil

Acest lucru ar putea fi considerat și un schimbător de jocuri. Nu mai sunteți limitat la un singur PDF și nota deschisă odată. Nu numai că le puteți deschide unul lângă altul și într-o fereastră pop-up, dar le puteți deschide și în file. Aceste caracteristici împreună fac din Flexcil 2 o aplicație complet diferită.

6. Navigare

Navigare de examinare Flexcil

Anterior a existat o curbă de învățare pentru a descoperi navigarea Flexcil, dar acum este mult mai simplă în Flexcil 2. La întrebări s-a răspuns. Arborele de navigație este mult mai simplu. Știu unde este stocat totul. Și acum, că este mai ușor de urmărit, este posibil să trebuiască să mă întorc și să repar sistemul meu de navigare original.

Disponibilitate

Flexcil 2 este disponibil pentru ambele iOS și iPadOS și Android, deși acesta din urmă este la fel de Flexcil, nu „2”, dar este la fel. Flexcil 2 are atât versiuni cu plată, cât și versiuni gratuite. Unele funcții nu sunt disponibile în versiunea gratuită. Puteți achiziționa doar aplicația la 7,99 USD. Acesta nu este un preț anual sau lunar – este o taxă unică. De asemenea, puteți cumpăra aplicația cu calendarul / planificatorii 2021 și 2022 la 14,99 USD. Practic, calendarul / planificatorii sunt calendare hyperlinkate pe care le puteți adnota și marca în același mod în care ați face o notă. Ele pot fi achiziționate separat și la 10,99 USD.

Calendarul de recenzii Flexcil

Când vine vorba de asta, versiunea originală a Flexcil avea atât de multe funcții încât era puțin confuză, iar unele dintre funcții pur și simplu nu funcționau bine. Flexcil 2 a rezolvat aceste probleme. Aplicația a fost reglată fin și funcționează mult mai bine și este mai ușor de înțeles.

Flexcil 2 ar beneficia în continuare de un tip de manual de instrucțiuni – ceva mai mult decât videoclipurile. Și selectarea liniilor de adnotat ar putea funcționa și mai ușor. Dincolo de asta, doar funcționează.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.