Recenzie FoneGeek Video Downloader: Vizualizați videoclipurile dvs. preferate offline

Recenzie FoneGeek Video Downloader: Vizualizați videoclipurile dvs. preferate offline

⌛ Reading Time: 6 minutes

Nu aveți întotdeauna un semnal mobil de încredere sau chiar Wi-Fi, dar asta nu înseamnă că nu doriți să vizualizați în continuare unele dintre videoclipurile dvs. preferate. Cu FoneGeek Video Downloader, puteți descărca videoclipuri de pe site-uri de streaming populare pentru a le vizualiza oricând doriți. Recent am avut șansa să testez singur descărcătorul pentru a vedea cât de performant este.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de FoneGeek. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Prezentare generală a caracteristicilor

După cum sugerează și numele, FoneGeek Video Downloader vă ajută să descărcați videoclipuri de pe diverse site-uri de streaming. În prezent, pagina produsului precizează că puteți descărca de la peste 1.000 de site-uri de streaming, inclusiv rețelele sociale. Nu prea rău pentru un singur instrument.

Este conceput pentru a descărca clipuri, filme, emisiuni TV, tutoriale și majoritatea oricărui alt tip de videoclip. În acest moment, nu există informații pe site cu privire la serviciile de streaming premium, dar multe dintre ele vă permit oricum să descărcați videoclipuri offline cu un abonament.

Programul de descărcare acceptă mai multe tipuri de fișiere, inclusiv:

 • MP4
 • MP3
 • MKV
 • M4A
 • MOV
 • 3GP
 • AVI
 • WAV

Și da, puteți descărca doar audio din videoclipuri, dacă doriți. Acest lucru îl face ideal pentru descărcarea și ascultarea unui podcast fără niciun videoclip implicat.

Nu numai că sunt acceptate mai multe tipuri de fișiere, dar puteți descărca majoritatea videoclipurilor în calitatea lor originală. Aceasta include HD 720p și 1080p, 4K și 8K. În funcție de sursa video, este posibil să puteți descărca subtitrările incluse.

Dacă site-ul pe care îl utilizați are liste de redare, FoneGeek Video Downloader acceptă descărcarea listelor de redare. Cu toate acestea, acest lucru este valabil doar pentru site-urile care au funcționalități de redare.

În timp ce FoneGeek afirmă că puteți viziona videoclipuri pe majoritatea dispozitivelor, compania recomandă utilizarea VLC Media Player dacă întâmpinați probleme la redarea videoclipurilor descărcate.

Cea mai bună parte este că descărcarea videoclipurilor este un proces în doi pași. Pur și simplu copiați linkul, alegeți setările, iar programul de descărcare face restul.

Interfață curată, intuitivă

Primul lucru pe care l-am observat despre FoneGeek Video Downloader este interfața incredibil de minimă. Ăsta este un lucru bun. Nu trebuie să căutați prin numeroase meniuri și setări. În schimb, vi se oferă setări atunci când copiați un link pentru a începe descărcarea.

Interfața de revizuire a Fonegeek Video Downloader

Am testat programul de descărcare pe Windows 10, deci poate funcționează puțin mai bine pe Mac. (Este compatibil atât cu Windows, cât și cu Mac.) Dar nu am putut vizualiza întreaga fereastră de descărcare fără să o mut. Nici nu există o modalitate de a redimensiona fereastra. Butonul de minimizare funcționează, dar nu tot timpul.

În cea mai mare parte, aveți doar un ecran alb cu un buton albastru „+ Lipire URL”. Puteți accesa setările contului din dreapta sus, împreună cu un ghid de utilizare, întrebări frecvente (în principal despre alte produse), înregistrare și opțiuni de asistență pentru clienți.

Testarea FoneGeek Video Downloader

Recunosc că am fost încântat să văd cât de bine a funcționat acest lucru. La urma urmei, un proces în doi pași sună frumos. Cu toate acestea, la fel ca în majoritatea descărcătorilor de videoclipuri, uneori este prea bine ca să fie adevărat.

În ciuda faptului că a declarat pe site că există asistență pentru peste 1.000 de site-uri, doar câteva funcționează în prezent. FoneGeek este conștient de problemă și lucrează la ea.

Mi-am început testul încercând site-urile listate pe site-ul FoneGeek. Am pus pe Tumblr, Twitter și DailyMotion să funcționeze. Când am încercat Facebook, Vimeo, Soundcloud, Vevo, Instagram și celelalte, tocmai am analizat fără sfârșit fișiere. De câteva ori, am primit de fapt o eroare că fișierul nu a fost acceptat. Deci, nu vă așteptați să descărcați de pe multe site-uri chiar acum. Cei de mai jos au stat mai bine de o oră fără succes.

Recenzie Fonegeek Video Downloader Twitter Analize 1

Cu toate acestea, este posibil ca FoneGeek să aibă problema rezolvată și cel puțin să susțină aproximativ o duzină de site-uri listate pe pagina produsului. În caz contrar, nu este la fel de util pe cât ar putea fi.

Dar pentru puținele site-uri pe care FoneGeek Video Downloader funcționează, face o treabă excelentă. Am copiat un link de pe Twitter și am apăsat butonul albastru din programul de descărcare. Aceasta copiază imediat linkul în instrument și începe să îl analizeze.

Recenzie Fonegeek Video Downloader Twitter Analize

După câteva secunde de analiză, am primit următoarea fereastră pop-up pentru a-mi alege opțiunile de descărcare.

Fonegeek Video Downloader Recenzie Opțiuni Twitter

După ce alegeți setările și apăsați Descărcare, videoclipul dvs. este gata la scurt timp. Nu am avut probleme la redarea acestuia odată descărcat. Dacă procesul de analiză durează mai mult de 10 până la 15 secunde, probabil că nu va fi descărcat. Am lăsat videoclipuri de pe unele site-uri să stea peste o oră și nu s-a întâmplat nimic. Fiecare videoclip de succes analizat în mai puțin de cinci secunde.

Încercare gratuită complet funcțională

Dacă aveți un anumit site în minte, FoneGeek oferă un încercare gratuită complet funcțională. Puteți descărca până la cinci videoclipuri fără filigrane. Având în vedere că majoritatea instrumentelor similare vă permit doar o parte din videoclip sau includ filigranuri, acesta este un mod excelent de a testa FoneGeek Video Downloader înainte de a cumpăra. Cel puțin, veți vedea dacă acesta acceptă în prezent site-urile pe care doriți să le utilizați.

Încercarea de revizuire a Fonegeek Video Downloader

Ca o notă laterală, atâta timp cât nu apăsați „Descărcați”, puteți testa pentru a vedea dacă este acceptat un site. Acest lucru nu va conta în limita dvs., deoarece nu descărcați nimic. Dacă doriți să vedeți dacă funcționează mai mult de cinci site-uri diferite, faceți acest lucru. Totuși, puteți descărca cinci videoclipuri complete pentru a testa calitatea.

Nu trebuie să furnizați detalii de plată sau chiar o adresă de e-mail. Încercați complet fără riscuri.

Gânduri finale

Atunci când funcționează în prezent doar trei până la patru site-uri din presupuse peste 1.000, este mai degrabă un program de descărcare vizat față de un program de descărcare video pentru toate nevoile dvs. video.

Prețul este destul de accesibil dacă sunt acceptate site-urile pe care doriți să le utilizați. Există trei planuri:

 • 9,95 USD / lună pentru o singură licență
 • 15,95 USD / an pentru o singură licență.
 • 25,95 USD / viață pentru o singură licență

Actualizările gratuite sunt incluse pe toată durata licenței. De asemenea, beneficiați de asistență gratuită și de o garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor. Aș recomanda în continuare să optați mai întâi pentru încercare – apoi puteți face upgrade FoneGeek Video Downloader la versiunea completă.

Legate de:

 • Cum se rotește un videoclip în VLC (și se salvează)
 • Cum să înregistrați videoclipuri cu muzică pe iPhone
 • Cum să descărcați videoclipuri Reddit

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.