Recenzie proiector audio Dolby VANKYO Leisure 495W

Vankyo 495w Projector Featured
⏱️ 11 min read

Pro

 • Se conectează prin Wi-FI, Bluetooth și HD
 • Sunet Dolby Atmos
 • Imagine clară, chiar și în timpul zilei
 • Ambalaj ecologic

Contra

 • Instrucțiuni neclare și pași lipsă
 • Necesita anumite cabluri pentru iOS/iPadOS
 • Bateriile nu sunt incluse pentru telecomandă

Evaluarea noastră

7 / 10

Modul în care ne bucurăm de divertismentul nostru s-a schimbat în ultimele decenii. Acum avem soluții all-in-one și le putem găsi pe toate din confortul camerelor noastre de zi. A provocat o schimbare în echipamentul nostru. Această recenzie aruncă o privire asupra proiectorului audio Dolby VANKYO Leisure 495W pentru a vedea cum se potrivește cu opțiunile de divertisment actuale.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de VANKYO. Conținutul și opiniile reale sunt singurele opinii ale autorului, care își păstrează independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Configurarea proiectorului VANKYO 495W

The Proiector audio Dolby VANKYO Leisure 495W este livrat cu elementele de bază. Va trebui să vă furnizați propriile baterii și câteva cabluri de conectare, dar aceasta pare a fi noua tendință în produsele tehnologice.

Proiector Vankyo 495w Unboxed

Inclus în cutie:

 • Proiector de 495 W
 • Ghid de inițiere rapidă
 • Manual de utilizare
 • Cablu de alimentare
 • cablu HD
 • Cablu AV
 • Telecomanda (fara baterii incluse)
 • Tampoane de bumbac pentru curatare
Comenzi pentru proiector Vankyo 495w

Configurarea proiectorului, veți găsi cele mai multe porturi pe spate: ieșire audio, intrare AV, USB (2) și HD. De asemenea, în spate există butonul Keystone și comenzile de bază care se găsesc și pe telecomandă.

Cablu de alimentare pentru proiector Vankyo 495w

Pe partea laterală a proiectorului, veți găsi portul pentru mufa de alimentare, inelul Focus și un filtru de praf detașabil. Difuzorul și o ieșire de aer sunt pe partea opusă.

Capac obiectiv pentru proiector Vankyo 495w2

Capacul obiectivului este deja instalat peste obiectiv atunci când proiectorul VANKYO Leisure 495W este livrat. Este o măsură de siguranță excelentă, dar va trebui să o îndepărtați înainte de a utiliza proiectorul. Este o limitare evidentă, totuși, care este utilă. Am revizuit un alt proiector unde capacul nu era vizibil și era ușor de ratat.

Focalizare proiector Vankyo 495w

După ce ați conectat cablul de alimentare, porniți proiectorul din spate și va apărea o imagine care vă va cere să alegeți o limbă. Puteți, de asemenea, să reglați claritatea în acest punct cu butonul de focalizare și să reglați inelul Keystone pentru a alinia corect orizontală și verticală.

M-am luptat cu asta, dar nu e vina proiectorului; este pur și simplu o plasare dificilă în casa mea. Este singurul perete gol pe care îl am în casa mea, dar aș fi putut atârna un paravan sau cearșaf alb.

Setări proiector Vankyo 495w

În meniul Setări este o opțiune pentru „Scalarea imaginii”. Acest lucru a oferit mult ajutor la spațiere, deoarece am putut alege de la 75% la 100% din dimensiunea imaginii. Acest lucru ar oferi, de asemenea, mult ajutor atunci când vizionați în exterior.

Proiectorul VANKYO 495 se conectează prin Bluetooth, Wi-Fi sau HD. În meniul principal, puteți seta setările Wi-Fi, alegeți tipul dvs. multimedia etc. Trebuie remarcat că Bluetooth funcționează doar pentru conexiunile audio.

Folosind proiectorul VANKYO 495W

Proiectorul audio Dolby VANKYO 495W se poate conecta la mai multe tipuri de dispozitive: computer, mobil, stick USB, dispozitiv de streaming etc. Instrucțiunile de conectare sunt foarte vagi și uneori neclare, așa că unele dintre acestea au fost presupuneri.

Conectarea la iPhone/iPad

Există două setări pentru conectarea proiectorului la un iPhone sau iPad: iOS Cast și iOS Cable Cast. Am încercat să mă conectez prin cablu la două iPad Pro și un iPone și nu am reușit să-l fac să funcționeze. VANKYO mi-a spus că se întâmplă pentru că nu acceptă încă iOS 16 și iPadOS 16. Unul dintre iPad Pros încă rulează iPadOS 15. De asemenea, nu s-ar conecta la asta. Are nevoie de un cablu USB-A la USB-C, iar VANKYO m-a asigurat că se va conecta cu un cablu USB-A la USB-C de înaltă calitate.

Proiector Vankyo 4955 Cast

Inițial, nici eu nu am putut să mă conectez prin iOS Cast, dar se pare că ratam un pas.

Proiector Vankyo 495w Ios Cast

Am continuat să fac pașii arătați aici, aceiași menționați în ghidul de utilizare, iar și iar, dar nu m-am putut conecta.

Oglindirea ecranului proiectorului Vankyo 495w

Ceea ce îmi lipsea este că a trebuit să îmi selectez rețeaua Wi-Fi pe telefon. Da, pare evident, dar știam că sunt deja pe Wi-FI – așa că nu făceam clic pentru a verifica. Oricum trebuia să trec prin procesul înainte ca proiectorul VANKYO 495W să apară ca opțiune în Screen Mirroring.

Proiector Vankyo 495 Mte Youtube

Odată ce am trecut de acel pas, mi-am putut vedea cu ușurință și frumos ecranul iPhone-ului pe proiector. A oferit o imagine grozavă pe peretele meu, chiar și în timpul zilei, fără perdelele închise.

Proiector Vankyo 495w Ipad

M-am putea conecta în același mod, prin Screen Mirroring, la iPad-ul meu Pro.

Proiector Vankyo 495w Apple

Cu toate acestea, părea să existe blocuri cu Apple și conținut video. Nu am putut vedea prea mult conținut licențiat. Nu am putut viziona un videoclip al WWDC. Nu am putut viziona mult conținut video prin Apple sau site-uri de streaming. Am primit chiar și mesaje uneori care spuneau că conținutul nu era disponibil pentru dispozitivele secundare. Știu că colegul meu scriitor a revizuit un alt proiector VANKYO, nu a avut nicio problemă în conectarea la dispozitivele sale și a putut vedea conținutul licențiat.

Inel proiector Vankyo 495w

Știu că are legătură cu Apple, deoarece am putut să văd perfect vizualizarea camerei Ring pe iPhone prin Screen Mirroring.

Conectarea prin Fire TV Stick

A fost nevoie de puțină încercare și eroare pentru a se conecta la stick-ul meu Fire TV, dar mi-am dat seama. A trebuit să pun capătul HDMI în portul HD, să conectez conectorul USB și să introduc capătul USB în partea din spate a proiectorului. Această conexiune a funcționat excelent.

Proiector Vankyo 495w Fire Youtube

Am putut vedea YouTube și conținut licențiat. Nu am fost blocat să văd nimic din ce am încercat.

Proiector Vankyo 495 Fire Freevee

Conectare prin Bluetooth

Proiectorul VANKYO 495W are și Dolby Audio de care poți profita conectându-te la Bluetooth.

Proiector Vankyo 495w Bluetooth

Pentru a-mi conecta AirPod-urile prin Bluetooth, a trebuit să pun AirPod-urile în modul de asociere ținând apăsat butonul.

Airpod-uri cu proiector Vankyo 495w împerecheate

Proiectorul se va conecta și la alte dispozitive Bluetooth, cum ar fi căștile și căștile, dar nu se va conecta la computere.

Gânduri finale

Sunt multe lucruri grozave de spus despre Proiector audio Dolby VANKYO Leisure 495W.

Specificații proiector Vankyo 495w

Funcționează și se conectează cu ușurință la unele produse, afișează imagini clare și are un sunet puternic. În plus, acest proiector are suport pentru programul „Green Life”. Folosește materiale ecologice, cum ar fi cerneala de soia pe ambalaj și tăvi din coji de ouă în loc de spumă, pentru a reduce cantitatea de plastic folosită. De asemenea, VANKYO dezvoltă produse anti-lumina albastră pentru a reduce deteriorarea ochilor.

Cu toate acestea, instrucțiunile furnizate nu sunt clare și lipsesc pași, așa că folosirea proiectorului va necesita uneori niște presupuneri și răbdare și aveți nevoie de anumite cabluri sau versiuni de iOS și iPadOS pentru a vă conecta printr-un cablu la dispozitivele Apple.

Proiectorul Dolby Atmos VANKYO Leisure 495W este disponibil pentru o reducere de 120 USD, lăsându-vă să plătiți doar 179,99 USD.

Credit imagine: VANKYO Toate imaginile

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x