Recenzie SnapDownloader: eficientizați-vă descărcările video

Recenzie SnapDownloader: eficientizați-vă descărcările video
⏱️ 7 min read

Transmiterea video este o afacere mare, deși nu este grozavă dacă conexiunea dvs. la internet este slabă. În aceste cazuri, descărcarea videoclipului are mai mult sens. Puteți să-l urmăriți mai târziu fără să vă faceți griji cu privire la o scădere a semnalului dvs. în bandă largă. Această revizuire SnapDownloader va prezenta o aplicație care ar trebui să vă ajute. Vă prezentăm interfața SnapDownloader și vă vom oferi opiniile noastre despre modul în care aplicația se formează și rezumă gândurile noastre la final.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către SnapDownloader. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Vă prezentăm SnapDownloader

În primul rând în SnapDownloader recenzie, trebuie să vorbim despre caracteristicile sale cheie.

Aplicația vă permite să faceți descărcări de mare viteză de la peste 900 de site-uri web diferite și puteți descărca mai multe videoclipuri simultan dintr-o serie de site-uri. Dacă descărcați de pe un site, puteți salva liste de redare, canale, subtitrări, capitole și multe altele. Puteți chiar să căutați videoclipuri pe platformă.

Dacă doriți videoclipuri de înaltă calitate, SnapDownloader acceptă formate de până la 8K. De asemenea, puteți converti videoclipuri în mai multe tipuri de fișiere, cum ar fi MP4, MP3, WMA, WAV, M4A, MOV, AVI și multe altele.

Există, de asemenea, câteva funcții de „experiență” îngrijite. De exemplu, puteți tăia videoclipuri din aplicație, puteți descărca în bloc până la 100 de videoclipuri și puteți seta un format de ieșire „cu un singur clic” și o calitate pentru a ajuta la descărcarea videoclipurilor mai rapid ca niciodată.

În următoarea secțiune a recenziei noastre SnapDownloader, vă prezentăm câteva dintre aceste caracteristici în timp ce vă arătăm cum funcționează aplicația.

Utilizarea instrumentului SnapDownloader

În primul rând, instalarea SnapDownloader este foarte rapidă. Urmează același proces ca celelalte aplicații din sistemul dvs. și îl puteți porni și rula în câteva secunde.

După ce deschideți aplicația, veți vedea o interfață goală, care așteaptă intrarea dvs.

Utilizarea instrumentului este simplă – introduceți o adresă URL în bara de pe ecranul de căutare și aceasta o va prelua pentru dvs. Odată ce SnapDownloader găsește un videoclip, acesta vă va oferi câteva opțiuni și setări standard din care să alegeți.

Descărcarea unui videoclip de pe SnapDownloader.

În partea de jos a ecranului sunt trei opțiuni suplimentare. În primul rând, puteți tăia videoclipul în funcție de cerințele dvs.

Instrumentul Trim în SnapDownloader.

Opțiunea din mijloc – Programare – este interesantă, deoarece vă permite să descărcați videoclipul la o dată și o oră stabilite.

Programarea unei descărcări în SnapDownloader.

Butonul Descărcare vă duce la un ecran dedicat și vă va afișa o listă cu procesarea videoclipurilor.

Procesul de descărcare.

Întregul ecran are forma unei „cozi de lucru” standard. Cu alte cuvinte, puteți vedea o listă de descărcări curente, lucrări programate și descărcări video finalizate.

Totul este rapid și simplu. De la instalare până la descărcarea finalizată a durat aproximativ două minute, ceea ce include descărcarea aplicației în sine și introducerea cheii de licență.

Ecranele de setări SnapDownloader

Există patru ecrane în SnapDownloader pentru a personaliza experiența. Ecranul General vă permite să actualizați software-ul, să specificați o locație de descărcare și să setați numărul de descărcări paralele.

Setări generale SnapDownloader.

Ecranul de configurare vă permite să personalizați modul în care utilizați aplicația. De exemplu, puteți să vă ajustați setările de notificare, să ocoliți orice conexiune HTTPS care vă poate împiedica descărcarea și multe altele.

Ecranul Setări de configurare.

Ecranul Descărcări are mai mult de-a face cu organizarea videoclipurilor descărcate decât cu specificul codării; totuși, puteți alege dacă încorporați meta date în videoclipurile dvs. aici.

Ecranul Setări descărcări.

În cele din urmă, există, de asemenea, o serie de setări Proxy care vă permit să ocoliți restricțiile geografice de la locația dvs.

Ecranul de setări Proxy.

Există multe personalizări aici și înseamnă că SnapDownloader se poate încadra în propriul flux de lucru atunci când descărcați videoclipuri. Acest lucru îl face ușor de utilizat, adaptat cerințelor dumneavoastră.

Dacă merită banii dvs. SnapDownloader

În ansamblu, SnapDownloader este un instrument solid și robust, care vine cu o grămadă de caracteristici excelente. Ne place cât de ușor este de utilizat aplicația și cât de rapid este nevoie pentru a începe un proces de lucru.

Mai mult, prețul are și o valoare bună. Puteți alege fie o licență pe viață, fie un abonament lunar. Licența personală pe viață este cea mai bună ofertă în opinia noastră: este în jur de 30 USD pentru o licență pentru un singur computer, comparativ cu aproximativ 20-25 USD pentru un abonament anual.

Există, de asemenea, o ediție pentru familie, care vine în jur de 50 USD pentru o licență pe viață și vă permite să instalați SnapDownloader pe trei computere. Aceasta poate avea o valoare și mai bună dacă trebuie să descărcați de pe mai multe computere în timpul zilei de lucru.

În concluzie

Cifrele exacte deoparte, SnapDownloader vă permite să descărcați videoclipuri de pe aproape orice site web – cu siguranță pe toate cele importante – și să le salvați pe computer. Poate face acest lucru într-o clipă și, dacă sunteți un descărcător serial, veți iubi caracteristicile și funcționalitatea acestei aplicații.

Legate de:

  • Cum să înregistrați videoclipuri cu muzică pe iPhone
  • 5 dintre cele mai bune aplicații Video Player pentru Android
  • Cum să descărcați videoclipuri Reddit
  • 11 aplicații pentru vizionarea videoclipurilor cu prietenii online

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Font Resize
Contrast