Recenzie Xiaomi Mi WiFi Router 3 – Elegant și solid construit pentru casa ta

Recenzie Xiaomi Mi WiFi Router 3 - Elegant și solid construit pentru casa ta
⏱️ 5 min read

Nevoia de viteze din ce în ce mai mari a lățimii de bandă a creat o cursă de înarmare cu producătorii de dispozitive WiFi, viteze de drumeții și costuri reduse. Efectul de scurgere este că obțineți mai mult pentru mai puțin. Pe măsură ce costul scade, ceea ce face diferit un brand de altul nu este prețul, ci stilul și puterea.

În acest articol ne uităm la cel mai recent router de la Xiaomi, Router Mi Wifi 3, care are aspect frumos și putere din abundență.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Stil peste substanță?

Xiaomi a avut întotdeauna un simț al stilului foarte evoluat, iar acest simț al designului elegant pătrunde în tot ceea ce fac – tehnologie de vârf care nu numai că arată bine, dar funcționează bine.

xiaomi-miwifi-router3-full-top-above

În cutie primiți routerul în sine, o sursă de alimentare și un manual de hârtie de trei ori mic.

Este un caz foarte atractiv, cu cele patru antene verticale. Este minunat să ai un echipament funcțional ca acesta care arată atractiv, deoarece înseamnă că nu trebuie să-l ascunzi. Arată un pic ca o navetă imperială din Star Wars. Blatul este plat și fără caracteristici (în afară de un logo discret) și în formă de pană. Fundul este curbat și perforat pentru fluxul de căldură.

xiaomi-miwifi-router3-dedesubt

Totul în ceea ce privește calitatea construcției este solid, iar antenele atrag atenția cu o acțiune satisfăcătoare și pozitivă. De asemenea, le puteți apleca sau aranja fie pentru un semnal mai bun, fie doar pentru aspect.

xiaomi-miwifi-router3-antenes-extend

Caracteristici cheie

Unitatea are două intrări Ethernet și un port pentru WAN, conexiunea la modemul dvs. Există, de asemenea, un port USB pentru montarea unui hard disk sau a unui stick USB.

xiaomi-miwifi-router3-full-back

Una dintre caracteristicile frumoase ale acestui router este că are o aplicație mobilă dedicată pentru administrarea setărilor sale. Acest lucru este la îndemână, deoarece, de obicei, trebuie să utilizați un browser pe un computer pentru a face administratorul routerului, dar cu acest lucru îl puteți face doar pe telefonul dvs.

xiaomi-miwifi-router3-app02

La fel ca în cazul administrării de la distanță, puteți gestiona și activitatea routerului, puteți bloca accesul pentru utilizatorii necunoscuți, etc. Dacă un utilizator necunoscut încearcă să se alăture rețelei dvs., sistemul vă va trimite un mesaj de notificare pe telefon. Accesul poate fi acordat sau închis, trimițând utilizatorul pe lista neagră.

Un ușor dezavantaj este că aplicația suferă din cauza lipsei butoanelor din spate, așa că, atunci când nu vă conectați la router, din anumite motive va continua să încerce și nu puteți ieși fără a părăsi aplicația. De asemenea, documentația este subțire, așa că, dacă doriți să faceți ceva ieșit din comun, va trebui să o ghiciți sau să o căutați pe Internet, ceea ce, deși este perfect legitim, nu este ideal.

Dacă aveți deja o antenă WiFi în casă, dar doriți să vă extindeți acoperirea, atunci unitatea poate servi și ca repetor și ca una foarte mare.

De ce mi-aș dori?

În ciuda lipsei de documente, acesta este un router foarte bun. Este puternic, are patru antene cu câștig ridicat care pot ajunge în fiecare colț al casei și folosește tehnologia WiFi 802.11ac pentru a tripla viteza obișnuită. De asemenea, puteți avea până la 126 de dispozitive conectate simultan, iar aceasta ar fi o provocare de completat chiar și pentru cel mai avid fan al Internetului obiectelor.

Am testat routerul într-o casă suburbană normală și a funcționat foarte bine pentru acoperire, semnificativ mai bine decât WiFi-ul standard. Nu l-am trasat cu exactitate, dar o plimbare casuală cu un contor WiFi și un telefon a arătat că în câteva locuri moarte cunoscute acoperirea era mult mai bună. A avea patru antene noi cu câștig ridicat ajută într-adevăr atât la acoperirea cât și la câștigul semnalului.

xiaomi-miwifi-router3-ethernets

Adesea, unitățile domestice au o limită a numărului de dispozitive pe care le pot suporta, ceea ce nu este niciodată menționat în cutie. O știi doar când îți pierzi adresa IP din rețea. Dar, cu fiecare persoană dintr-o familie care aduce la domiciliu cel puțin trei până la șase dispozitive capabile de WiFi, se montează în curând și are 126 de conexiuni potențiale, Xiaomi face un drum lung pentru a vă asigura că nu veți rămâne niciodată.

La aproximativ 30 de dolari, este o afacere.

Evaluare 4/5

Pro: Foarte elegant și solid construit. Pare un instrument și nu o jucărie. O mulțime de conexiuni de dispozitiv, o acoperire de mare putere și foarte rapid. Configurare foarte ușoară folosind aplicația mobilă.

Contra: Scade un punct din lipsa documentației furnizate. Aplicația mobilă vă oferă acces la setări și vă puteți confunda, dar nu există o soluție adecvată.

Per total Router WiFi Xiaomi Mi 3 este un router excelent, cu o creștere generoasă a vitezei și umple o mulțime de puncte moarte din casa ta.

Vă mulțumim că ne-ați alăturat pentru această recenzie și, ca întotdeauna, dacă aveți întrebări sau comentarii, vă rugăm să le lăsați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x