Recomandările esențiale pentru Minecraft Guardian – Ghid complet pentru joc

Minecraft Warden Everything You Need to Know
⏱️ 11 min read

Minecraft Guardian este o carte esențială pentru toți fanii jocului Minecraft! Această carte captivantă îți oferă o perspectivă completă asupra lumii Minecraft, cu detalii despre fiecare aspect al jocului, precum creaturi, blocuri, arme, armuri și instrumente.

Acest ghid conține informații încurajatoare despre cum să supraviețuiești în lumea Minecraft și cum să-ți dezvolți abilitățile de joc. În plus, poți învăța cum să găsești cele mai bune blocuri și locații, cum să creezi case și cum să te aperi în lumea Minecraft.

Fiecare capitol conține informații valoroase despre cum să construiești diferite tipuri de structuri și cum să faci crafting-ul diferitelor blocuri și elemente. Minecraft Guardian este unul dintre cele mai complete ghiduri disponibile pentru Minecraft și este perfect pentru toți jucătorii care doresc să se familiarizeze mai bine cu jocul și să devină mai buni jucători.

Warden este probabil unul dintre cei mai așteptați mafioți noi din Minecraft 1.19 Wild Update. Este puternic, înfricoșător și poate fi găsit doar într-un biom complet nou Minecraft 1.19 numit Deep Dark. Dar există încă o mulțime de mecanici de joc pe care oamenii încă nu le-au dat seama despre Warden. De la slăbiciunea sa până la obiectele pe care Gardianul le aruncă la moarte, suntem aici pentru a vă spune tot ce trebuie să știți despre această nouă mafie. Sunt multe de acoperit. Deci, să nu pierdem niciun moment și să explorăm Minecraft Warden imediat!

Cum să apară, să evite sau să-l învingi pe Warden în Minecraft (2022)

Am împărțit ghidul nostru în mai multe segmente pentru a vă ajuta să înțelegeți cu ușurință diferitele mecanisme ale lui Guardian. Puteți citi despre abilitățile Guardian și cele mai bune modalități de a-l evita sau de a-l combate în Minecraft 1.19 în acest ghid.

Faceți cunoștință cu Warden: First Blind Mob în Minecraft

Warden este o gloată ostilă oarbă în Minecraft, care este și cea mai puternică mafie fără șef in joc. El te poate ucide cu două lovituri directe chiar dacă ai cea mai puternică armură Netherite din joc. Această gloată nu este doar înfricoșătoare din cauza puterii sale, chiar și apariția Wardenului este descurajantă.

Gardienul este mai înalt decât un Golem de Fier și are o inimă expusă pe piept. Oamenii cred că prinde sufletele dușmanilor săi în acea inimă strălucitoare. Iar când apare, puteți auzi bătăile puternice ale inimii sale.

Minecraft Guardian: Abilități

După cum am menționat mai sus, Warden este primul mafiot orb din joc. Prin urmare, se bazează pe vibrații, mirosuri și sunete pentru a-și găsi țintele. Dacă vreun jucător face prea multe vibrații în jurul Gardianului, el se enervează rapid, țintește zgomotul și îl ucide.

Warden în Minecraft 1.19 are următoarele abilități:

 • Întuneric: Warden aplică efectul de întuneric jucătorilor din apropiere, făcându-i miopi. Fără Night Vision Potion în arsenalul tău, acest efect te poate orbi în zonele slab luminate.
 • corp la corp accident vascular cerebral: Modul preferat de atac al Warden este folosirea mâinilor (da, poate arunca mâinile). O singură lovitură de la Guardian provoacă 30 de daune în dificultate normală și 45 de daune în dificultate mare.
 • Screech sonic: Dacă Gardianul nu își poate atinge ținta pentru o lovitură directă, declanșează un țipăt sonic puternic. o face 15 daune la cea mai mare dificultate și 10 puncte la dificultate normală. De asemenea, ești împins în spate câteva blocuri atunci când acest atac te lovește.

Unde să găsești gardianul în Minecraft

orasul antic MC

The Guardian numai în Minecraft apare în biom adânc întunecat, un nou biom de peșteră care apare sub lumea interlopă. În cadrul acesteia, Gardianul apare de obicei în orașele antice. Dar, spre deosebire de alte mafiote, Warden nu apare în mod natural în lume. În schimb, trebuie să-i activați spawn-ul.

Cum să dai icrele pe gardian

Pentru a invoca Gardianul, trebuie să activați a urlator sculk bloc. Este unul dintre multele blocuri Sculk care apar în orașele antice. Acest bloc este activat de sunete și vibrații din jurul lui. Dar The Guardian nu apare imediat. Screetul dă mai întâi două apeluri de avertizare. Dar, dacă scoți un sunet a treia oară, al treilea țipăt îl va chema pe Gardian.

scârțâitorul de sculk

Rețineți că acest număr de avertismente este relativ la jucător și nu la bloc. Puteți activa în mod greșit trei urlători diferiți și va invoca în continuare Gardianul. De asemenea, această generare a Sculk Shrieker funcționează numai dacă nu există niciun alt Gardian înăuntru. 48 de blocuri a blocului iar nivelul de lumină este sub 11 puncte.

Cum să învingi gardianul în minecraft

Învingerea Gardianului nu este o sarcină ușoară. Cu excepția cazului în care aveți ani de abilități de luptă, atunci ar fi o necesitate să porți cele mai bune poțiuni Minecraft. Acestea fiind spuse, iată câteva sfaturi pe care le puteți folosi pentru a-l învinge pe Guardian în Minecraft:

 • tutorele este imun la daune provocate de incendiu, daune ale lavei și înec. Nici măcar nu primește lovituri din partea niciunui mafie sau jucător.
 • Atacul lui corp la corp dezactivați scuturile jucătorilor timp de 5 secunde.
 • Are 500 de sănătatecare la dificultate normală depășește sănătatea lui Ender Dragon și Wither în ambele ediții.
 • Dacă Păzitorul nu vă poate auzi sau vă simți vibrațiile, va încerca să o facă miros Pleacă de aici.
 • În ceea ce privește țintele, Guardian nu vizează mafia care este cel mai aproape de ea. În schimb, urmăriți cel mai suspicios unu. Deci, dacă intenționați să aduceți alte mafiote pentru a distrage atenția lui Guardian, este posibil să nu funcționeze așa cum ați planificat.

Cu elementele de bază, puteți folosi ghidul nostru detaliat pentru a învinge cu ușurință Warden în Minecraft cu diverse tehnici unice.

Cum să eviți gardianul și să fugi

Dacă nu te simți pregătit să te lupți cu Warden, iată câteva trucuri pe care le poți folosi pentru a fugi de el în Minecraft 1.19. Unele dintre ele includ:

 • elitre: Puteți folosi o Elytra pentru a zbura departe de Guardian. Nu va fi ușor cu efectul întunecat aplicat, dar datorită zonei mari deschise a orașelor antice, este cu siguranță posibil.
 • Trișează în Spawn: Dacă ești un miner rapid cu un târnăcop care are vrăjirea Eficienței V, sparge până la două blocuri în jurul Gardianului pentru a-l prinde. Trebuie să o faci înainte ca el să apară complet și să poată alerga după tine. Atunci vei avea suficient timp să fugi.
 • furtiv: Deși este înfricoșător, poți încerca să te strecori din Orașul Antic. Noul încântare Sneaky Quickboots care apare din cuferele orașului te poate ajuta în același mod.
 • mobs: Poți lua mai multe gloate cu tine în Orașul Vechi pentru a-i distrage atenția gardianului în timp ce fugi. Rețineți că această înșelăciune funcționează doar jumătate din timp, deoarece Warden vizează jucătorii peste alte mafiote.
 • Lichide și capcane: În cele din urmă, dacă te simți aventuros, poți încerca să folosești lichide precum apa sau blocuri precum pânzele pentru a-l prinde pe Guardian. Nu sunt suficiente pentru a te ucide sau a te ține prins. Dar ai destul timp să fugi de el.

Ce aruncă gardianul în Minecraft?

Când este ucis de un jucător sau de un lup îmblânzit, Warden aruncă 5 globuri de experiență și un catalizator sculk. Blocul catalizator al lui Sculk apare deja în jurul biomului adânc întunecat, așa că nu suntem siguri ce înseamnă această picătură. Dezvoltatorii Minecraft ar putea schimba această mecanică mai târziu, dar o iau cu un grăunte de sare. Dacă nu vrei să te lupți cu Gardianul, poți să folosești vrăjirea atingerii de mătase de pe a mea și să o ridici.

Minecraft Guardian Sculk Catalyst

Odată obținut, puteți folosi blocul catalizator sculk pentru a genera caracteristici sculk oriunde în lume. Trebuie doar să ucizi mobs care aruncă globuri de experiență în jurul blocului.

Cum să-l faci pe gardian să dispară

Dacă cumva nu poți să-l ucizi pe Gardian, poți încă să aștepți să existe. Warden este programat să găsească vibrații și mișcări. Puteți simți chiar și vibrațiile entităților nevii precum proiectilele.

Dar dacă Guardian nu detectează nicio vibrație pt 60 de secunde și rămâne „calm”, apoi se îngroapă și dispare în Minecraft. Cu toate acestea, dacă Guardian este prins în orice lichid, acesta nu se îngroapă pentru a dispărea și doar dispare după un timp. Această mecanică a fost implementată cu Minecraft 1.19 Pre-release 2 la mijlocul lunii mai.

Gardian care dispare în Minecraft

Întrebări frecvente

Warden este rar în minecraft?

Biomul adânc și întunecat, care este locul de origine și de naștere al Warden, este la fel de comun ca și alți biomi de peșteră. Deci, având suficient timp, nu este atât de greu să găsești un Gardian.

Cât de mult HP are Minecraft Warden?

Warden are un total de 500 de sănătate, ceea ce este egal cu 250 de inimi în joc. Pentru comparație, sănătatea medie a unui Dragon Ender este de doar 200 și cea a lui Wither este de aproximativ 300-450.

Cât de mult XP scade Warden?

Warden pierde doar 5 puncte de experiență (și un bloc catalizator sculk) când este ucis de un jucător sau de un lup îmblânzit.

Ce actualizare Minecraft are Guardian?

Minecraft 1.19: The Wild Update este actualizarea care l-a adus pe Warden în lumea Minecraft. Cu toate acestea, a fost planificat inițial pentru actualizările 1.17 și 1.18.

Ce face Warden Drop?

Când este ucis de un jucător sau de un lup îmblânzit, Wardenul pierde 5 puncte de experiență împreună cu un singur bloc catalizator Sculk.

Ești gata să-l întâlnești pe Warden în Minecraft?

Cu asta, ai învățat tot ce trebuie să știi despre noua mafie ostilă adăugată în Minecraft 1.19. Tot ce mai rămâne de făcut acum este să-ți planifici mișcările și să-l învingi pe Guardian. Dacă vrei să te lupți cu Warden, asigură-te că primești Netherite în Minecraft pentru echipa ta. Pe de altă parte, dacă doriți pur și simplu să evadați, ghidul nostru despre cum să vă teleportați în Minecraft ar putea fi util. Și dacă toate celelalte nu reușesc, cele mai bune moduri Minecraft sunt întotdeauna acolo pentru a vă ajuta în orice situație. Dar trebuie să instalați Forge în Minecraft pentru a le rula. Acestea fiind spuse, ai de gând să te lupți cu Warden sau nu? Spune-ne în comentarii!

Noua actualizare Minecraft 1.19 Wild Update introduce o mafie puternică și înfricoșătoare numită Warden, care poate fi găsit doar în biomul complet nou numit Deep Dark. Această gloată ostilă oarbă prezintă abilități unice, cum ar fi efectul de întuneric și capacitatea de a-și găsi țintele prin vibrații, mirosuri și sunete. În acest ghid, puteți găsi informații despre cum să evitați sau să învingeți Gardianul în Minecraft, dar și alte detalii despre obiectele pe care le aruncă și cum să îi provocați spawn-ul. Deși nu este o sarcină ușoară, învingerea Gardianului poate fi realizată prin utilizarea tacticilor adecvate.
Mulțumesc că ai citit până aici! Sper că ți-am fost de folos și că ai găsit informațiile de care ai nevoie. Înainte să te întorci la universul tehnologiei, îți las un sfat: nu uita să-ți protejezi dispozitivele și să ai grijă de securitatea ta online. Până data viitoare, ține-ți ochii pe blog-ul nostru de tehnologie și fii mereu la curent cu cele mai noi inovații!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x