Recovery ToolBox pentru PDF: o modalitate ușoară de a repara fișierele PDF corupte

Recovery ToolBox pentru PDF: o modalitate ușoară de a repara fișierele PDF corupte
⏱️ 7 min read

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de Recovery Toolbox. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

PDF este probabil cel mai popular format pentru descărcarea și vizualizarea fișierelor. Acest lucru se datorează faptului că acest format poate fi gestionat pe toate tipurile de dispozitive fără constrângeri hardware, software sau sistem de operare. Securitatea și portabilitatea acestui format de fișier au contribuit, de asemenea, la o creștere extraordinară a utilizării sale populare.

Cu toate acestea, la fel ca orice alt format de fișier, PDF este, de asemenea, susceptibil la amenințări de corupție a datelor. Dacă întâmpinați probleme la deschiderea unui fișier PDF, este posibil să fie corupt. În astfel de cazuri, veți avea nevoie de un software de recuperare profesional, cum ar fi Cutie de instrumente de recuperare pentru PDF, pentru a repara și recupera datele din fișierul PDF deteriorat.

Ce face ca un fișier PDF să fie corupt?

Există multe motive pentru care un fișier PDF poate deveni corupt, dar cel mai frecvent este că fișierul PDF a fost creat pe un creator de PDF sub standard. Chiar și editarea unui PDF cu un editor PDF sub-par poate duce la corupția datelor.

Vizualizarea PDF-urilor online, mai degrabă decât descărcarea lor mai întâi, este un alt motiv pentru care PDF-urile suferă corupție. Mulți utilizatori raportează că la un moment dat, PDF-urile lor refuză să se deschidă după ce le-au vizionat de mai multe ori online. Utilizați întotdeauna un cititor dedicat pentru a deschide fișiere PDF pentru a preveni incidența corupției fișierelor sau a datelor.

Alte cauze posibile ale corupției fișierelor PDF includ atacuri de viruși, defecțiuni ale sistemului și defecțiuni ale hard disk-ului. De asemenea, problemele de conexiune sau întreruperea curentului la descărcare pot provoca descărcări parțiale și o eventuală corupție a fișierelor.

Acum, că știți ce cauzează corupția PDF, vă vom arăta cum să reparați un fișier PDF corupt folosind Cutie de instrumente de recuperare pentru PDF.

Ce este Recovery Toolbox pentru PDF?

Așa cum sugerează și numele, Cutie de instrumente de recuperare pentru PDF este un program software conceput pentru a repara și recupera date din fișiere PDF deteriorate. Acest program are un motor de recuperare sofisticat care ajută la recuperarea datelor din fișiere PDF care au suferit toate formele de corupție. Și nu doar text simplu – această aplicație poate recupera și grafică și imagini fără a compromite integritatea datelor.

Recovery Toolbox susține că acest software acceptă documente de toate versiunile și dimensiunile, facilitând remedierea unei game largi de erori și salvarea datelor într-un fișier PDF nou. Dar cât de bun este la repararea fișierelor PDF? Suntem pe punctul de a afla. Dar, mai întâi, să aruncăm o privire asupra caracteristicilor care îl disting de concurență.

Casetă de instrumente de recuperare pentru PDF: caracteristici ale produsului

Caracteristicile cheie care fac ca acest program să iasă din competiție sunt următoarele:

 • Reparează și restabilește datele din documentele PDF deteriorate
 • Suportă recuperarea completă a fișierelor PDF de toate versiunile și dimensiunile
 • Poate repara erorile cauzate de erori în instrumentele de creare PDF
 • Suportă ieșirea datelor recuperate în fișiere PDF comprimate sau necomprimate
 • Salvează datele recuperate într-un fișier PDF nou formatat corect și compact
 • Utilizează un motor de recuperare inteligent care utilizează tehnici avansate de analiză a documentelor pentru a identifica și remedia erorile de fișiere.

Cutie de instrumente de recuperare pentru PDF este pe deplin compatibil cu toate versiunile majore de Windows, inclusiv Windows 10.

Cum functioneaza

Dacă un document PDF este corupt, Adobe și alte cititoare PDF standard nu vor putea deschide fișierul. În schimb, veți primi un mesaj de eroare că documentul pe care încercați să îl deschideți este deteriorat și nu poate fi deschis.

Următoarea imagine este mesajul afișat de Acrobat Reader când am încercat să deschid un fișier PDF deteriorat.

Acum vom încerca să reparăm acest document folosind Cutie de instrumente de recuperare pentru PDF.

Pentru a începe, va trebui mai întâi să descărcați și să instalați software-ul în computer. Instrucțiunile de mai jos arată cum să faceți acest lucru.

1. Mergeți la site-ul oficial al companiei și descărcați software-ul. După finalizarea descărcării, faceți dublu clic pe .executabil fișierul și urmați instrucțiunile simple de instalare pentru a instala aplicația.

2. Lansați aplicația.

toolbox-recuperare-pentru-pdf

Un lucru pe care îl veți observa este că interfața cu utilizatorul este curată, cu instrucțiuni simple, ceea ce îl face foarte ușor de utilizat.

2. Faceți clic pe pictograma în formă de folder pentru a selecta fișierul .pdf deteriorat.

3. Faceți clic pe butonul „Next” pentru a continua.

toolbox-recuperare-pentru-pdf-4

4. Specificați numele fișierului de ieșire. În mod normal, software-ul va salva documentul recuperat într-un fișier PDF nou în același folder cu fișierul original și cu același nume ca fișierul sursă, dar cu cuvântul „recuperat” la final. Dar poți schimba și asta.

toolbox-recuperare-pentru-pdf-5

5. Selectați versiunea de ieșire a fișierului PDF, apoi faceți clic pe „Salvați fișierul” pentru a continua.

recovery-toolbox-for-pdf-6

Software-ul va analiza fișierul deteriorat, va identifica erorile și va recupera documentul. De asemenea, veți putea vedea numărul de erori identificate pe măsură ce software-ul continuă să analizeze fișierul.

recovery-toolbox-for-pdf-7

6. Odată ce sistemul a finalizat analizarea și recuperarea fișierului sursă, faceți clic pe butonul „Următorul” pentru a finaliza procesul de recuperare. Apoi va afișa un rezumat al rezultatelor recuperării, inclusiv numărul de obiecte salvate.

tool-recovery-for-pdf-summary

Asta e! Ați reparat și recuperat fișierul PDF deteriorat. Faceți clic pe Finalizare pentru a ieși și a închide programul. Acum deschideți documentul recuperat pentru a vedea natura conținutului recuperat. Iată cum arată fișierul PDF recuperat.

recovery-toolbox-for-pdf-9

După cum puteți vedea, Adobe poate citi acum noul fișier. Software-ul a reușit să recupereze atât textul, cât și grafica așa cum se aflau în fișierul original.

Prețuri

Recovery Toolbox oferă trei opțiuni pentru software-ul de reparații PDF: licență personală, licență de afaceri și licență de site.

Licență personală

Preț: 27 USD

Această licență este pentru uz personal sau pentru utilizare în medii necomerciale. Obțineți o licență pe viață pentru acest preț.

Licență de afaceri

Preț: 45 USD

Această opțiune este ideală pentru dvs. dacă doriți o licență pentru utilizare într-o configurație de birou sau dacă doriți să o utilizați pentru uz comercial. Este destinat utilizării legale într-o întreprindere sau într-un mediu guvernamental.

Licența site-ului

Preț: 60 USD

Ideal pentru proiecte de anvergură, precum pe șantierele de construcții. Cu această licență puteți utiliza software-ul pe mai multe computere (până la 100), fie în aceeași clădire, fie distribuite în mai multe clădiri.

Avantaje dezavantaje

Iată avantajele și dezavantajele pe care le-am găsit cu software-ul.

Pro

 • Ușor de utilizat cu o interfață curată și netedă
 • Recuperează fișiere PDF de toate versiunile și dimensiunile
 • Compatibil cu toate versiunile majore de Windows și Editions
 • Preț destul

Contra

 • Nu repară fișierele PDF criptate
 • Nu recuperează date din fișiere PDF protejate prin parolă

Gânduri finale

Pe o piață care este inundată de instrumente de recuperare PDF care pretind că repară PDF-urile gratuit, este mai ușor să gravitați în această direcție.

Cu toate acestea, dacă sunteți serios cu privire la repararea și recuperarea datelor din fișiere PDF importante, vă recomandăm să mergeți la un program plătit și Cutie de instrumente de recuperare pentru PDF este cel mai bun pariu al tău. Puteți încerca și lor Serviciu de reparații PDF online care face cam același lucru și nu necesită să descărcați sau să instalați nimic.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x