Recuperarea Snapstreak-ului în 4 pași simpli pentru utilizatorii Snapchat

S-a pierdut șirul Snapchat?  Iată cum să recuperezi Snapstreak în 4 pași simpli!
⏱️ 9 min read

Titlul “S-a pierdut şirul Snapchat? Iată cum să recuperezi Snapstreak în 4 paşi simpli!” sugerează faptul că utilizatorii de Snapchat se confruntă adesea cu pierderea unor şiruri de snap-uri succesive. Însă, nu este o problemă de neînchipuit, deoarece aplicaţia are o soluţie pentru astfel de situaţii.

Pasul I este să ai răbdare și să nu intri în panică atunci când un şir Snapchat dispare.

Pasul II începe cu găsirea prietenului cu care ai pierdut şirul, în lista de prieteni.

Pasul III constă în trimiterea unui snap prietenului cu care vrei să îți refaci şirul pierdut și să îl asiguri că nu ai uitat de el.

Pasul IV este cel mai important, deoarece trebuie să observi că şirul a fost recuperat, ceea ce înseamnă că vei putea continua să trimiți snap-uri la propriul tău ritm şi să-l păstrezi în continuare pe acesta.

În concluzie, suntem într-o eră în care tehnologia ne oferă soluții la problemele de zi cu zi, iar aplicațiile precum Snapchat te ajută să reintegrezi şirul pierdut simplu și rapid, în patru pași.

Dacă există o funcție Snapchat care ajută la reținerea utilizatorilor, aceasta trebuie să fie Snapstreak. Conceput ca un stimulent strategic pentru a-i face pe utilizatori să revină și să folosească platforma, păstrarea Snapstreaks este adesea văzută ca o problemă importantă printre majoritatea utilizatorilor Snapchat. Drept urmare, este într-adevăr un moment nefericit când cineva își pierde Snapstreak în cazuri precum întreruperile serverului sau blocările aplicației. Dacă sunteți cineva care și-a pierdut recent streak-ul cu prietenul său apropiat sau cu o persoană semnificativă, iată ce puteți face pentru a vă restabili Snapstreak pe Snapchat.

Readuceți-o pe Snapchat (2022)

Ce este streak Snapchat?

Snapchat Streak, cunoscut sub numele de Snapstreaks, este o reprezentare a comunicării frecvente cu un utilizator Snapchat. Un snapstreak începe atunci când tu și prietenul tău începeți să vă trageți cel puțin o dată în 24 de ore. pentru mai mult de 3 zile consecutive. Pentru a clarifica, conversațiile text din aplicația Snapchat nu vor fi luate în considerare pentru Snapstreaks. Îți vei pierde Snapstreak cu prietenii sau cu cei dragi din Snapchat dacă nu le distribui o fotografie sau un videoclip într-o perioadă de 24 de ore.

Veți vedea un emoji de foc (🔥) lângă numele lor în lista de chat când începe șirul. Când Snaps-urile continuă să fie trimise zilnic, lângă emoji-ul de foc apare un număr. Indică Snapstreak, numărul de zile în care ați schimbat Snaps-uri unul cu celălalt. De exemplu, numărul 58 din imaginea de mai sus arată că persoana respectivă trimite instantanee destinatarului de aproape 2 luni.

Un activ Snapstreak expiră dacă nu o faci pe cealaltă persoană în 24 de ore. Primiți un avertisment sub forma unui emoji de clepsidră, care vă reamintește să fotografiați cealaltă persoană. Cu toate acestea, ați putea să vă pierdeți șirul Snapchat din cauza erorilor tehnice sau a problemelor de rețea. Din fericire, Snapchat oferă o modalitate de a depune o contestație dacă credeți că v-ați pierdut din greșeală Snapstreak. Consultați secțiunea următoare pentru a afla cum puteți solicita restabilirea succesiunii pe Snapchat.

Restaurați Snapstreak pe Snapchat în 4 pași simpli

1. Deschide Snapchat și atinge-ți Bitmoji (sau pictograma profilului) în colțul din stânga sus. Când profilul tău se deschide, apăsați pictograma Setări din colțul din dreapta sus al ecranului.

deschideți setările pentru Snapchat

2. Derulați în jos până găsiți secțiunea „Suport” și selectați „Am nevoie de ajutor”. Acum veți fi direcționat la pagina de asistență Snapchat. Atingeți „Snapstreaks” pentru a vedea subiectele de asistență legate de Snapstreaks.

deschideți suport pentru a restabili snapstreak pe snapchat

3. Găsiți întrebarea „Ce se întâmplă dacă Snapstreak-ul meu dispare, dar știu că am trimis un Snap (nu Chat) înainte și înapoi în intervalul de 24 de ore?” și faceți clic pe hyperlinkul „anunțați-ne”.. În secțiunea „Contactați-ne” de pe pagina următoare, trebuie să selectați „Mi-am pierdut Snapstreak” opțiunea de pe pagina de asistență Snapchat.

mi-am pierdut sirul

4. Acum veți vedea un formular care vă solicită să completați detalii precum numele de utilizator, e-mailul, numărul de telefon, dispozitivul dvs., numele de utilizator al unui prieten și multe altele. Completați detaliile relevante și atingeți „Trimiteți” pentru a trimite cererea. Este demn de remarcat faptul că puteți folosi doar numele de utilizator al unui prieten atunci când aplicați. Dacă ați pierdut Snapstreak cu mai mulți utilizatori, trebuie să trimiteți solicitări separate către Snapchat.

trimiteți contestație la Restore Snapstreak pe Snapchat

Întrebări frecvente (FAQs)

Î. Seria Snapchat este într-adevăr limitată la 24 de ore?

Da, Snapstreaks sunt limitate la o fereastră de 24 de ore. Trimiterea de mesaje text în chat nu menține stria în viață. Trebuie să trimiteți (și să primiți) fotografii sau videoclipuri în fereastra de 24 de ore pentru a nu vă pierde Snapstreak pe Snapchat.

Î. Ce înseamnă emoji-ul clepsidra () înseamnă pe Snapchat?

Emoji-ul de clepsidră de lângă emoji-ul de foc înseamnă că sunteți pe cale să pierdeți o serie în fața cuiva. Trebuie să-i trimiți imediat o fotografie sau un videoclip acelei persoane pentru a-ți menține în viață șirul Snapchat. De asemenea, ar trebui să trimită o clipă dacă văd emoji-ul de clepsidră lângă numele lor în fereastra de chat.

Î. Cât durează emoji-ul clepsidra () ultimul pe Snapchat?

Snapchat vă oferă o fereastră de 24 de ore pentru a face schimb de instantanee și a vă menține Snapstreak-ul în viață. Cu toate acestea, dacă vedeți un emoji de clepsidră lângă numele cuiva în fereastra de chat, asta înseamnă mai ai patru ore pentru a trimite sau a primi un plugin (fotografie sau video) cu acel prieten pe Snapchat. Dacă nu sunt trimise instantanee în următoarele patru ore, clepsidra va dispărea împreună cu emoji-ul de foc și îți vei pierde Snapstreak-ul cu acel prieten de pe Snapchat. Apoi, va trebui să urmați acest tutorial pentru a vă recupera streak Snapchat.

Î. Trebuie să răspund la o serie Snapchat?

Da, dacă primești o clipă citind „Streak on” sau „Streak living” de la un prieten sau persoana iubită, ar trebui să vă întoarceți întotdeauna pentru a menține Snapstreak. Dacă ați trimis deja un plugin, vă rugăm să ignorați mesajul, deoarece aceștia își fac partea pentru a menține seria în viață. Dacă nu, poți să răspunzi cu o poză sau un videoclip, astfel încât să nu-ți pierzi succesul Snapchat.

Î. Poate o persoană să mențină în viață o serie Snapchat?

Nu, o persoană nu poate menține un Snapstreak în viață pe platforma de mesagerie. Ambele părți trebuie să-și trimită reciproc un instantaneu (fotografie sau video) cel puțin o dată într-o perioadă de 24 de ore (în esență o dată pe zi) pentru a menține stria pe Snapchat.

Î. Cât timp durează restabilirea unui Snapstreak?

De obicei, este nevoie de aproximativ 24 de ore pentru ca echipa Snapchat să răspundă odată ce trimiteți o solicitare pentru a restabili o serie și vă anunță dacă vă veți restabili sau nu. Snapstreak este ușor de restaurat dacă l-ați pierdut din cauza întreruperilor de server sau a defecțiunilor tehnice, dar nu uitați să trimiteți instantanee și să faceți un obicei din a solicita recuperarea Snapstreak.

Recupera-ți numărul pe Snapchat!

Acesta a fost ghidul nostru pentru a restabili Snapstreak pe Snapchat. Chiar dacă ați uitat să trimiteți Snaps pentru a menține Snapstreak în viață, puteți adăuga acele informații în „Ce informații ar trebui să știm?” caseta de text din biletul de asistență. Și apoi, puteți să vă încrucișați degetele și să sperați că compania vă resetează Snapstreak. Am auzit că Snapstreaks pot fi restaurate cu ușurință, chiar și în astfel de cazuri uitucente. Acestea fiind spuse, este puțin probabil să îți vei recăpăta șansa dacă îți faci un obicei din asta. Succes și spune-ne dacă ai primit Snapstreak înapoi în secțiunea de comentarii de mai jos.

Snapstreak este o funcție esențială a Snapchat și reprezintă o reprezentare a comunicării frecvente cu un utilizator. Acest șir continuu de snap-uri provoacă un stimulent strategic pentru a-i face pe utilizatori să revină și să folosească platforma. Este important de reținut faptul că pierderea Snapstreak poate fi într-adevăr o problemă majoră pentru majoritatea utilizatorilor, așa că acest articol oferă instrucțiuni clare privind cum să restaurați sau să solicitați recuperarea serialului Snapchat, dacă acesta a fost pierdut din greșeală. Fie că sunteți un utilizator nou sau vechi al Snapchat, acest ghid vă va ajuta să vă mențineți Snapstreak-ul în viață și să vă bucurați în continuare în mod eficient de funcția acestei aplicații.
Încheiăm aici încă o postare în lumea tehnologiei. Sperăm că ți-a fost de folos și te așteptăm cu mare drag la următoarea noastră întâlnire pe blog. Până atunci, îți urăm să fii mereu conectat la noutățile din domeniul tehnologic și să îți îndeplinești toate obiectivele cu ajutorul lor. La revedere!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x