Recuperați fișierele Excel deteriorate cu Recovery Toolbox pentru Excel

Recuperați fișierele Excel deteriorate cu Recovery Toolbox pentru Excel
⏱️ 7 min read

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de Recovery Toolbox. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Microsoft Excel este în prezent standardul industrial pentru foi de calcul și foi de lucru. Este utilizat pe scară largă de către persoane fizice și companii pentru a face calcule complexe datorită ușurinței sale de utilizare și a numeroaselor instrumente pe care le oferă. Dar, uneori, erorile și problemele își pot intra în apărarea Excel, lăsându-l vulnerabil la amenințările de corupție a datelor și eventuale pierderi de date.

Vestea bună este că atunci când Excel detectează un registru de lucru corupt, acesta trece automat în modul de recuperare a fișierelor în încercarea de a repara fișierul. Și chiar dacă nu, puteți iniția procesul de recuperare manual. Cu toate acestea, dacă gradul de daune a fost extrem, este posibil ca instrumentul de reparații Excel încorporat să nu poată repara fișierul.

În astfel de cazuri, singura modalitate de a repara și recupera datele din astfel de fișiere Excel deteriorate ar fi utilizarea unui instrument de reparare terță parte. Am avut ocazia să testăm Caseta de instrumente de recuperare pentru Excel pentru a vedea dacă poate recupera date din fișiere Excel deteriorate.

Ce este Recovery Toolbox pentru Excel?

Caseta de instrumente de recuperare pentru Excel este un utilitar software care ajută la repararea și restaurarea fișierelor Excel deteriorate și corupte. Acest instrument vă ajută să vă minimizați problemele atunci când vă ocupați de fișiere Excel corupte.

Un fișier Excel se poate corupe din mai multe motive, cum ar fi atacul de viruși, oprirea bruscă a sistemului sau chiar eroarea umană. Acest software promite să ajute la recuperarea datelor din fișierele Excel deteriorate, indiferent de amenințarea care a cauzat corupția datelor. Dar funcționează așa cum este publicitate? Suntem pe punctul de a afla.

Caracteristici ale programului

Iată o listă cu caracteristicile esențiale care fac Caseta de instrumente de recuperare pentru Excel ieșiți din competiție.

 • Recuperează toate tipurile de fișiere Excel: .xls, .xlt, .xlsx, .xlsm, .xltx, .xltm și extensia .xlam
 • Reparează și recuperează fișierele .xls ale Microsoft Office 98, 2000, 2003 și XP
 • Recuperează fișierele .xlsx ale Microsoft Office 2007, 2010, 2013, 2016
 • Reparează toate tipurile de formule, inclusiv funcții și referințe de nume
 • Recuperează foi de lucru, fonturi, stiluri de tabel și date de celule ale registrului de lucru
 • Restaurează celulele și culorile chenarului
 • Reparează și restabilește valorile de formatare a celulei (formatul numărului, fontul, orientarea textului, modelul de umplere și multe altele)
 • Exportă direct datele recuperate într-un nou document Excel

Caseta de instrumente de recuperare pentru Excel funcționează cu toate versiunile de Windows – Windows 98 // XP / Vista / 7/8/10 sau Windows Server 2003/2008/2012/2016 și mai sus.

Cum functioneaza

Pentru a determina cât de eficient Caseta de instrumente de recuperare pentru Excel recuperează date, o vom testa pe un fișier Excel .xls grav deteriorat. Pentru a începe, vom descărca și instala mai întâi software-ul, apoi vom încerca să recuperăm date din documentul Excel deteriorat.

Descărcare și instalare

Mergeți la companie site-ul oficial și descărcați software-ul. După finalizarea descărcării, faceți dublu clic pe fișierul .exe pentru a lansa expertul de instalare. Urmați procedura de instalare ușoară și, odată terminat, lansați programul. La doar 4,8 Mb, programul este simplificat, iar întregul proces de instalare nu ar trebui să dureze mai mult de trei minute.

Interfața este curată și completă, cu instrucțiuni simple, deci nu veți avea nevoie de o mână secundară care să vă ghideze unde să faceți clic. Următorul pas este repararea unui fișier Excel deteriorat.

Recuperarea datelor dintr-un registru de lucru Excel corupt

Dacă Excel nu poate deschide un fișier deteriorat, acesta va afișa un mesaj de eroare pop-up că fie fișierul este corupt, fie nu dintr-o sursă de încredere. Acesta este mesajul de eroare pe care l-am primit din fișierul deteriorat pe care încercam să îl deschid cu Excel.

recovery-toolbox-for-excel-file1

După ce ați făcut clic pe „Da”, Excel a reușit să deschidă fișierul, dar după cum puteți vedea în captura de ecran de mai jos, fiecare element este grav deteriorat. Ar fi imposibil să se spună măcar natura conținutului documentului.

recovery-toolbox-for-excel-corrupt-data

Următorii pași cum se utilizează Caseta de instrumente de recuperare pentru Excel pentru a încerca să reparați și să recuperați datele pierdute.

Pasul 1: Faceți clic pe pictograma folderului de pe prima pagină a instrumentului pentru a selecta registrul de lucru pe care doriți să îl reparați. După ce ați terminat, calea către fișierul țintă și formatul acestuia vor apărea în caseta de sub „Numele fișierului sursă”.

Pasul 2: Faceți clic pe butonul „Analizați”.

toolbox-recuperare-pentru-excel-analiza

Va apărea o notificare pop-up, care vă va întreba dacă doriți să începeți recuperarea fișierului. Faceți clic pe „Da” pentru a continua.

recuperare-3

Programul va porni automat procesul de recuperare. Apoi va afișa o previzualizare a tuturor articolelor recuperate.

recovery-toolbox-for-excel-3

Aceasta este o previzualizare a conținutului fișierului corupt pe care Excel nu l-a putut citi. Puteți vedea formatarea a fost aplicată și cum va arăta fișierul după finalizarea procesului de recuperare.

Pasul 3: Faceți clic pe butonul „Începeți recuperarea”. Acest lucru vă va oferi două opțiuni: fie Salvați în fișier (dacă doriți să salvați într-un fișier nou .xlsx) sau Exportați în fișier (în cazul în care doriți să exportați într-un nou registru de lucru).

recovery-toolbox-for-excel-saving-options

Pasul 4: Alegeți unde doriți să fie salvat fișierul Excel reparat pe computer, apoi faceți clic pe „Salvare”.

recovery-toolbox-for-excel-recovery-file

Pasul 5: Faceți clic pe „Finalizare” pentru a finaliza procesul de reparare și a ieși din expertul de recuperare.

tool-recovery-recovery-for-Excel-recovery-results

Software-ul va afișa rezultatele recuperării și veți putea chiar să vedeți numărul de articole reparate, celulele procesate și timpul necesar pentru finalizarea recuperării.

După finalizarea reparării fișierului, veți putea deschide fișierul recuperat cu Excel. Iată cum arată noul fișier (recuperat) când este deschis cu Excel.

recovery-toolbox-recovery-file

După cum puteți vedea, software-ul a reușit să recupereze formulele din acel fișier Excel.

Prețuri

Compania oferă trei planuri de prețuri:

 • Licență personală – Această licență este doar pentru uz personal și costă 27 USD pentru o licență pe viață.
 • Licență de afaceri – Acest plan este pentru corporații sau pentru uz legal într-o întreprindere. O licență de afaceri costă 45 USD.
 • Licența site-ului – Puteți cumpăra o licență de site pentru 60 USD. Această licență vă permite să utilizați software-ul pe mai multe computere – până la 100 de dispozitive electronice. Dispozitivele pot fi într-o singură clădire sau distribuite între mai multe clădiri.

Există, de asemenea, o versiune gratuită (de încercare), dar vă oferă doar o previzualizare a datelor recuperate. Asta înseamnă că nu veți putea exporta datele într-un nou registru Excel sau nu le puteți salva într-un fișier XLSX. Pentru a debloca toate funcțiile, veți avea nevoie de o licență.

Argumente pro şi contra

Iată avantajele și dezavantajele pe care le-am găsit cu software-ul.

Pro

 • Ușor de utilizat cu o interfață de utilizator curată
 • Comprehensiv – repară și restabilește formule, stiluri de tabel, fonturi, orientare text, formate numerice și multe altele
 • Foarte rapid
 • La prețuri competitive

Contra

 • Nu recuperează imaginile inserate
 • Nu pot recupera datele din fișierele protejate prin parolă

Gânduri finale

Caseta de instrumente de recuperare pentru Excel este un software avansat de recuperare care face exact ceea ce promite – recuperează fișiere Excel deteriorate și corupte.

Combinând un algoritm sofisticat de recuperare cu o interfață simplă și ușor de utilizat, Caseta de instrumente de recuperare pentru Excel oferă o mare valoare atunci când trebuie să recuperați fișierele Excel deteriorate. Folosind acest software, l-aș recomanda oricui caută un instrument excelent de reparare și recuperare Excel.

Alternativ, le puteți utiliza Serviciu de reparații Excel online dacă doriți să reparați un fișier Excel deteriorat fără a fi nevoie să descărcați și să instalați software suplimentar.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x