Recuperează-ți contul Snapchat în câțiva pași simpli

How to Recover Your Snapchat Account
⏱️ 11 min read

Dacă ai pierdut accesul la contul tău Snapchat sau ai uitat parola, poți recupera contul dacă îndeplinești anumite cerințe. În primul rând, verifică adresa de e-mail sau numărul de telefon asociate contului tău pentru a vedea dacă ai primit un cod de verificare. Dacă nu ai primit niciun cod, încearcă să resetezi parola folosind adresa de e-mail sau numărul de telefon. Dacă nu mai aveți acces la nici una dintre acestea, poți încerca să contactezi echipele Snapchat pentru a obține ajutor suplimentar. În general, cel mai important este să ai răbdare și să urmezi fiecare etapă cu atenție pentru a-ți recupera contul cu succes.

Pierderea contului Snapchat poate fi o bătaie de cap, deoarece majoritatea dintre noi îl folosim pentru funcțiile sale orientate spre confidențialitate. Indiferent dacă ți-ai uitat parola sau cineva a piratat Snapchat, pierderea accesului la contul tău în oricare dintre scenarii este frustrant. În acest articol, vă vom arăta cum să vă recuperați contul Snapchat dacă ați pierdut accesul la acesta și ce puteți face pentru a-l face mai sigur.

Cum să-ți recuperezi contul Snapchat (2022)

Înainte de a începe procesul de recuperare a contului, ar trebui să știți ce v-a determinat să pierdeți accesul la contul dvs. Uneori pur și simplu uităm parola. Alteori, cineva ar fi putut accesa contul nostru și ne-a deconectat. Vom vedea cum putem recupera accesul la conturile noastre în ambele cazuri.

Cum să recuperezi contul Snapchat dacă ți-ai pierdut parola

Dacă ați uitat parola contului Snapchat și nu vă puteți conecta, vă puteți reseta parola pentru a recâștiga rapid accesul la contul dvs. Iată cum vă puteți reseta parola contului:

1. Lansați Snapchat pe telefonul iPhone sau Android și atingeți „Conectați-vă”. Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail și apoi atingeți „Ați uitat parola?” buton.

2. Acum alegeți dacă doriți să vă recuperați contul folosind telefonul sau e-mailul. Mai întâi să selectăm opțiunea de e-mail. Selectarea Opțiunea „prin e-mail” Se va deschide o fereastră de browser, unde trebuie să introduceți ID-ul de e-mail și să apăsați butonul „Trimite”.

Cum să-ți recuperezi contul Snapchat

3. Snapchat vă va trimite un e-mail cu linkul de resetare a parolei. Atingeți linkul și introduceți noua parolă pentru a o reseta.

4. În cazul în care alegeți să recuperați contul folosind numărul dvs. de telefon, introduceți numărul dvs. de telefon și alegeți dacă doriți să utilizați opțiunea mesaj sau apel.

Cum să-ți recuperezi contul Snapchat

5. Acum tot ce trebuie să faceți este să introduceți OTP-ul primit și apoi să introduceți noua parolă pe care doriți să o utilizați. După ce vă resetați parola, vă puteți întoarce la pagina de conectare și vă puteți conecta la contul Snapchat.

Recuperați contul Snapchat dacă v-ați uitat numele de utilizator și adresa de e-mail

Dacă nu ați folosit Snapchat de ceva timp și încercați să reveniți în joc, poate fi dificil dacă nu vă amintiți numele de utilizator. Cel mai simplu mod de a vă recupera contul este să vă folosiți e-mailul în loc de numele de utilizator și apoi să folosiți metoda parolei uitate descrisă mai sus. Totuși, ce se întâmplă dacă ați uitat ID-ul de e-mail pe care l-ați folosit pentru a crea acel cont? Ei bine, iată ce poți face în privința asta:

1. Faceți o listă cu toate ID-urile de e-mail ce ai. Majoritatea oamenilor care își uită ID-ul de e-mail Snapchat au mai multe ID-uri de e-mail și pur și simplu nu-și amintesc pe care l-au folosit pentru a crea contul. Deci, asigurați-vă că ați listat toate ID-urile de e-mail.

2. Acum lansați aplicația pe telefon și continuați cu procesul de recuperare. Folosește opțiunea de recuperare prin e-mail și introduceți toate e-mailurile pe rând. E-mailurile care nu sunt asociate cu niciun cont de e-mail vor avea ca rezultat o eroare care spune „Adresa de e-mail este invalidă”.

Cum să-ți recuperezi contul Snapchat

Repetați același proces până când găsiți ID-ul corect de e-mail și apoi utilizați-l pentru a vă reseta parola și a vă recupera contul. Urmați pașii din secțiunea anterioară pentru același lucru.

Cum să recuperezi un cont Snapchat furat

Recuperarea unui cont Snapchat furat nu este ușoară. Dificultatea de recuperare depinde de modificările pe care le-a făcut un hacker în contul tău. Dacă descoperiți că informațiile contului dvs. au fost scurse într-un depozit de date (hanibeenpwned este un loc bun de verificat), tot ce trebuie să faceți este să vă schimbați parola, astfel încât nimeni să nu vă poată accesa contul.

Cum să-ți recuperezi contul Snapchat

Dacă cineva v-a accesat deja contul și v-a schimbat parola, puteți utiliza calea de resetare a parolei pentru a recâștiga controlul asupra contului. Cu toate acestea, dacă cineva a schimbat nu numai ID-ul de e-mail de recuperare, ci și numărul de telefon asociat contului respectiv, nu puteți face nimic în acest sens. Singurul lucru rămas de făcut este contactați asistența snapchatcompletați un formular și așteptați ca aceștia să recupereze contul pentru dvs.

Cum să vă protejați contul Snapchat

Este întotdeauna mai bine să vă protejați contul Snapchat de la început decât să așteptați ca tragedia să lovească și apoi să vă străduiți să o faceți mai târziu. Există câțiva pași pe care îi puteți face pentru a vă asigura că contul dvs. este întotdeauna securizat și că există șanse foarte mici ca cineva să îl acceseze fără știrea dvs.

Asigurați-vă că ID-ul și numărul dvs. de e-mail sunt actualizate

Crearea unui cont pe Snapchat este destul de ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să vă introduceți numele, ziua de naștere și un număr de telefon sau un ID de e-mail. De fapt, poate fi orice ID de e-mail și număr de telefon și nu trebuie să utilizați unul real. Deși acest lucru este grozav dacă nu doriți să împărtășiți ID-ul și numărul dvs. de e-mail personal cu Snapchat, înseamnă, de asemenea, că dacă vă pierdeți parola sau cineva vă sparge contul, nu există nicio modalitate de a o recupera.

Pentru a fi în siguranță, deschideți aplicația și verificați dacă v-ați verificat numărul Snapchat și adresa de e-mail din pagina Setări. Pentru a face acest lucru, atingeți pictograma profilului dvs. din stânga sus, apoi atingeți pictograma Setări din dreapta sus.

Cum să-ți recuperezi contul Snapchat

Activați autentificarea cu doi factori

În timp ce vă aflați în setările Snapchat, ar fi grozav dacă activați autentificarea cu doi factori, deoarece scade șansele ca cineva să vă pătrundă contul. Pentru a-l activa, deschideți Setări, atingeți „Autentificare în doi factori” și apoi urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a o activa.

Cum să-ți recuperezi contul Snapchat

Generați un cod de recuperare

După ce activați autentificarea cu doi factori, asigurați-vă că ați generat un cod de recuperare, astfel încât să nu fiți blocat în contul dvs. Puteți utiliza un cod de recuperare în cazul în care ați pierdut accesul la aplicația de autentificare cu doi factori. Pentru a genera un cod de recuperare pe Snapchat, urmați pașii de mai jos:

1. Deschideți pagina de setări Snapchat și atingeți „Autentificare cu doi factori”. Din pagina următoare, alege „Modul de recuperare” pentru a genera codul de recuperare Snapchat.

genera cod de recuperare pentru Snapchat

2. Acum, apăsați pe „Generează” și introduceți parola contului Snapchat pentru a vă accesa codul de recuperare. Asigurați-vă că salvați codul de recuperare, astfel încât să vă puteți accesa contul Snapchat dacă sunteți blocat.

introduceți parola pentru a genera codul de recuperare snapchat

Utilizați cele mai bune practici pentru parole

Deși acesta este bunul simț, nu mulți oameni aderă la el. Ar trebui să urmați întotdeauna cele mai bune practici pentru crearea unei parole. Aceasta înseamnă crearea de parole diferite pentru conturi diferite și utilizarea unei parole lungi, aleatoare, cu diferite combinații de numere, litere și caractere speciale.

parolele

Cu mai multe platforme de social media, ținerea pasului cu numele de utilizator și parola poate fi o bătaie de cap. Cu toate acestea, nu trebuie să fie. Puteți începe să utilizați un manager de parole bun pentru a vă salva toate parolele și acreditările de completare automată atunci când aveți nevoie de ele.

Preia controlul asupra contului tău Snapchat blocat

Sper că acest articol v-a ajutat să vă recuperați contul Snapchat. Dacă eliminați ceva din acest articol, aș dori să fie faptul că ar trebui să îngreunați alții să vă fure contul. Între timp, dacă Snapchat nu funcționează sau Snapchat nu trimite Snaps-uri, avem ghiduri dedicate pentru a vă ajuta să remediați aceste probleme. De asemenea, nu uitați să consultați articolul nostru de trucuri Snapchat pentru a profita la maximum de această platformă de socializare.

Pierderea contului Snapchat poate fi o experiență frustrantă, dar există câțiva pași pe care îi puteți urma pentru a vă recupera contul și pentru a-l face mai sigur. Dacă ați uitat parola contului, puteți utiliza opțiunea de resetare a parolei. În cazul în care ați uitat ID-ul de e-mail utilizat pentru a crea contul, puteți încerca să utilizați mai multe adrese de e-mail pentru a găsi cea potrivită. Dacă contul dvs. a fost furat, puteți încerca să-l recuperați prin schimbarea parolei sau contactând asistența Snapchat. În plus, există câteva practici de securitate pe care le puteți urma pentru a vă proteja contul Snapchat, cum ar fi activarea autentificării cu doi factori, generarea unui cod de recuperare și utilizarea unei parole puternice și diferite pentru fiecare cont.
Încheiem această postare cu un slogan care, deși se referă la o lume virtuală, este unul din cele mai adevărate: stay connected! Să rămânem în contact prin intermediul tehnologiei și să continuăm să descoperim împreună tot ceea ce acest domeniu ne poate oferi. #StayTuned!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x