Redați imagini uimitoare ale obiectelor umane cu Daz 3D

Redați imagini uimitoare ale obiectelor umane cu Daz 3D
⏱️ 5 min read

Programul gratuit de redare 3D multiplataforma Daz 3D Studio vine cu obiecte și scene de redat pentru ființe umane care sunt acum atât de reale încât uneori nu se pot distinge de fotografii.

În acest articol vă arătăm cum să obțineți Daz 3D și să îl configurați pe computer și să începeți să redați oameni cu aspect real.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Ai Daz?

Primul pas este obținerea Daz 3D. S-ar putea să vă întrebați cum este posibil să descărcați și să utilizați gratuit un motor de redare de calitate profesională. Cu modelul de afaceri al Daz Studio vă permit să aveți programul gratuit, dar plătiți pentru modele de oameni, haine, scene etc.

Este o idee minunată și care înseamnă că figurile umane CG de calitate profesională sunt disponibile într-un mod scalabil atât pentru artiștii independenți, cât și pentru realizatorii de filme până la filmele cu buget mare de la Hollywood.

1. Accesați www.daz3d.com și descărcați software-ul pentru platforma dvs.

2. Mai întâi completați numele și adresa de e-mail în formular.

daz3d-basics-mulțumesc

3. Odată înregistrat, primiți un e-mail care vă confirmă înregistrarea. Apoi, când confirmați, primiți automat o descărcare pentru platforma dvs. a programului de instalare manager.

daz3d-basics-download

Nu trebuie să vă fie frică de acest fișier; nu conține software rău intenționat și vă ajută doar să urmăriți toate elementele pe care le descărcați, care sunt multe.

4. După ce ați instalat managerul de instalare, puteți începe procesul de instalare a software-ului 3D.

daz3d-basics-install-manager-sign-in

5. Trebuie să vă conectați la contul dvs. de pe site-ul web (software-ul îl plasează în browserul dvs.) și bifați caseta pentru a semna acordul de utilizare.

daz3d-basics-user-agreement

6. Odată ce ați terminat, puteți începe descărcarea software-ului cu managerul de instalare. (Acest ecran este versiunea pentru Mac.)

daz3d-basics-user-manager-ticked-updates

Orice produse cumpărate (sau obținute gratuit de pe site-ul web Daz 3D) și orice actualizări ale produselor existente vor fi accesibile automat prin intermediul acestui client de descărcare. Bifați toate cele pe care doriți să le instalați și așteptați să se termine.

Noțiuni de bază

Porniți Daz 3D cu pictograma depusă pe desktop.

daz3d-basics-startup

Redarea de bază începe cu interfața care necesită un pic de obișnuință. (Aceste informații următoare sunt pentru versiunea pentru PC, dar toate versiunile sunt destul de similare.)

daz3d-basics-interface

În stânga aveți activele sau modelele. În centru se află zona de modelare și poziționare. În partea dreaptă sus este fereastra care poate fi comutată de la alte vizualizări la cameră pentru redare. Pentru a reda o scenă de bază, trebuie să vă uitați la materialele din stânga. De exemplu, faceți clic pe fila marcată Produse, apoi pe meniul derulant Gata de redat.

În fereastră vei vedea o fată în costum de baie. Îndepărtează-ți ochii de ea și derulează până la Sci-fi Warrior.

daz3d-basics-space-warrior-scene-load

Faceți dublu clic pe scenă pentru ao încărca. Poate dura ceva timp, în funcție de viteza sistemului.

Veți observa că există și o presetare pentru setările de randare Sci-Fi Warrior. Opțional, puteți face clic și pe acesta, dar acesta este un fel de redare întunecată, deci poate încercați-l cu și fără a vedea diferența.

daz3d-basics-render-settings

În partea dreaptă sus a ecranului se află fereastra de vizualizare. În acest moment este setat în perspectivă și aveți nevoie de el pentru a privi prin cameră. Faceți clic pe meniul derulant din partea dreaptă sus a cadrului de vizualizare și selectați camera din meniul derulant.

daz3d-basics-scene-camera-viewport

Aceasta va încadra fotografia corect. Imaginea are un raport de aspect de 16: 9, dar este setată la o rezoluție destul de mică. Puteți schimba acest lucru în setările de redare, dar vom acoperi astfel de îmbunătățiri atunci când vom face o sesiune pe setările de redare 3D Daz. Deocamdată mergeți cu valorile implicite.

Pentru a reda scena, puteți face clic pe butonul Render din setările de redare, dar există un buton convenabil pentru cameră în partea dreaptă sus a ecranului. Faceți clic (sau apăsați CTRL-R) și scena va începe să fie redată.

daz3d-basics-render-scene

Odată ce scena a fost redată, vi se va solicita să o salvați. Introduceți un nume, iar imaginea va fi salvată în biblioteca dvs. de redare în Documente / Daz3D de pe sistemul dvs.

daz3d-basics-space-warrior-render

Obiecte, haine și camere

Cel mai interesant lucru despre sistemul Daz 3D este modul în care monetizează ceea ce este practic software-ul gratuit. Dacă utilizatorii doresc haine și medii suplimentare pentru ca modelele lor să stea sau să stea în picioare, pot plăti o mică taxă și le pot cumpăra. Cei mai mulți sunt doar câțiva dolari, dar magazinul lor oferă în mod regulat oferte și cadouri care vă vor ține în active noi timpuri înainte de a fi nevoit să faceți bani.

În plus, pachetul de bază vine cu o grămadă de active gratuite în ceea ce privește modelele și scenele complet realizate pentru a le reda și a le juca.

daz3d-basics-dancer-test

De asemenea, precum și obiecte fizice, puteți descărca imagini de acțiune capturate de mișcare și animații pentru figuri, astfel încât să puteți face animații și cu figurile umane, dar mai multe despre asta altă dată.

Concluzie

Acum sunteți cu toții pregătiți pentru Daz 3D. Nu există o modalitate mai simplă sau mai puternică în modelarea figurilor 3D despre care știm, iar prețul de intrare este gratuit sau cel puțin foarte ieftin pentru a începe.

Dacă v-a plăcut acest tutorial sau aveți întrebări, vă rugăm să ne împărtășiți părerile în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x