Reglarea numărului de redări în iTunes [Windows]

Reglarea numărului de redări în iTunes [Windows]

⌛ Reading Time: 3 minutes

Contorul de joc din iTunes este una dintre caracteristicile sale cele mai trecute cu vederea și este destul de ușor de văzut de ce, având în vedere că pare relativ lipsit de importanță. Chiar și dispozitivele iOS, cum ar fi iPhone-urile și iPad-urile, nu afișează de câte ori ați redat o piesă.

Melodiile prezentate pe albumele de studio și compilațiile introduc o altă discrepanță, o versiune având multe mai multe piese decât alta.

Ajustarea personală a numărului de jocuri poate rezolva astfel de discrepanțe. Din fericire, nu este la fel de avansat pe cât pare. Întregul proces poate fi realizat în câteva minute.

Notă: următorul truc va funcționa numai în Windows.

Directii

1. Începeți prin descărcarea arhivei care conține scriptul, și extrageți-l într-o poziție care vi se pare convenabilă. Nu este nevoie de software suplimentar și poate funcționa din orice folder.

PCou-iTunes-Preeditare

2. Deschide iTunes. În funcție de vizualizarea pe care o utilizați, este posibil ca contorul “Redări” să nu fie vizibil fără să accesați “Obțineți informații” și apoi “Fișier”.

PCou-iTunes-SongHighlighted

3. Evidențiați o melodie în iTunes, apoi faceți dublu clic pe script. Acceptați avertismentul de rulare pentru a ajunge la pasul următor.

PCou-Script-Textbox

4. Introduceți noul număr de redare în caseta de text și apăsați Enter.

PCou-Script-ModifiedPlays

5. Verificați din nou numărul de redare al melodiei și trebuie să se potrivească cu valoarea pe care ați introdus-o.

PCou-iTunes-PlaysEdited

Dacă este necesar – de exemplu, dacă intenționați să introduceți artificial câteva melodii într-o listă de redare inteligentă – puteți folosi “Ctrl + clic” pentru a evidenția numeroase melodii pentru a face ca redarea lor să fie uniformă.

Concluzie

În timp ce iTunes poate avea reputația de a restricționa controlul utilizatorilor, se poate realiza destul de mult folosind scripturi. Proprietarii de Mac vor cunoaște deja puterea suplimentară a scripturilor cu iTunes și am discutat anterior cum să folosim scripturile disponibile pe Windows. Acest truc special este fantastic pentru simplitatea sa și poate fi folosit chiar și pentru divertisment. În cele din urmă, puteți prezenta miile de piese pe care prietenul dvs. le-a acumulat pe “Barbie Girl” a lui Aqua