Remediați așteptarea erorii dispozitivului în comenzile ADB sau Fastboot

⌛ Reading Time: 6 minutes

În acest articol, vă vom împărtăși tuturor cum să faceți acest lucru Remediați așteptarea erorii dispozitivului în comenzile ADB sau Fastboot. Lumea Android este plină de personalizare, datorită naturii sale open-source.

Unul poate rădăcină Via Magisk sau Supersu, firmware flash, instalați recuperări personalizate precum TWRP Recovery și Recuperare Orange Fox și astfel obțineți controlul la nivel de administrator al dispozitivului lor și personalizați-l în modul dorit. Cu toate acestea, pentru toate aceste procese, o condiție prealabilă rămâne aceeași.

Comenzile ADB și Fastboot sunt un nume foarte comun pe care un tehnician l-a auzit din când în când. Nu doar utilizarea nivelului avansat, ci și comenzile ADB Fastboot sunt utile instalarea actualizărilor OTA, resetarea din fabrică sau chiar pornirea pe sistemul de operare prin recuperarea stocului.

Se pot executa aceste comenzi pentru a face o mulțime de procese pe sistemul Android. Cu toate acestea, la fel ca orice alt mecanism, și acesta vine cu propriul său set de defecte. Unul dintre acestea este eroarea „așteptare dispozitiv” din comenzile ADB Fastboot.

Motive pentru eroarea „așteptare dispozitiv” în comenzile ADB Fastboot

cum se remediază așteptarea erorilor dispozitivului adb fastboot comenzi

După cum sugerează și numele, eroarea „în așteptarea dispozitivului” este o problemă în care modul ADB și computerul nu vă recunosc dispozitivul Android.

Acest lucru ar putea fi cauzat de o serie de motive potențiale, cum ar fi –

 • DCablu USB amaged
 • Cablu USB destinat numai încărcării
 • Depanare USB dezactivată
 • Mod de conectare incorect
 • Șoferi învechiți
 • Instrumentele pentru platforma SDK Android corupte.

Indiferent care este motivul problemei pe computerul dvs., iată 4 metode de lucru care vă pot ajuta să remediați problema. Deci, ce mai aștepți? Continuați și încercați-le.

Cum se remediază așteptarea erorii dispozitivului în comenzile ADB sau Fastboot

Vorbind sincer, nu există nicio soluție dovedită specială pentru a remedia așteptarea erorii dispozitivului în comenzile Adb și Fastboot. Cu toate acestea, puteți încerca cele 8 soluții de mai jos, care funcționează mai ales pentru mulți oameni.

Remedierea 1. Verificați modul conexiune

În sistemul de operare Android, veți vedea diferite moduri de conectare, cum ar fi – Dispozitiv mobil (MTP) și cameră (PTP). Cu toate acestea, deoarece trebuie să folosim Comenzi ADB și Fastboot, vom solicita dispozitivul mobil Conexiune MTP modul.

 • A începe cu, Conectați-vă dispozitivul la PC.
 • Deschide Centrul sau panoul de notificări glisând în jos pe ecran.
 • Click pe Depanare USB conectată opțiune.
 • Alege – Dispozitiv mobil (MTP) opțiune de conectare.

Ai terminat aici. Acum vedeți dacă problema de așteptare a dispozitivului este rezolvată în comenzile Adb și Fastboot.

În caz contrar, puteți de asemenea, încercați să selectați modul Cameră (PTP). S-a dovedit că funcționează și pentru mulți oameni.

Fix 2. Utilizați porturi USB 2.0

Ar fi puțin ciudat să credem, dar utilizarea portului USB 3.0 va fi motivul de cele mai multe ori dacă ceva nu merge bine în legătură cu conexiunea.

Prin urmare, este întotdeauna recomandat ca, mai degrabă decât să folosiți portul USB 3.0, alegeți portul USB 2.0.

De asemenea, folosind Cabluri USB funcționale este o necesitate. Un cablu USB rupt sau deteriorat va cauza probleme la conectarea dispozitivelor. Și asigurați-vă că cablul USB pe care îl utilizați este destinat și pentru conectarea dispozitivelor și nu doar în scopul încărcării.

Remediere 3. Verificați dacă Depanarea USB este activată

Remedierea depanării USB în așteptarea erorii dispozitivului

Activarea depanării USB este o condiție prealabilă pentru a conecta un dispozitiv la computer în modul Adb. Este necesar ca computerul să vă recunoască dispozitivul în modul ADB.

Foarte des această opțiune USB Debugging este dezactivată după repornirea sistemului. Acesta ar putea fi un potențial motiv pentru care așteptați o eroare de dispozitiv.

Prin urmare, verificați dacă depanarea USB este activată pentru dispozitivul dvs. În caz contrar, va trebui să o activați. Puteți face acest lucru mergând la Setări> Despre telefon> Apăsați pe Build Number [MIUI Number in Xiaomi] peste De 7-8 ori> Reveniți la Setări> Sistem> Avansat> Opțiuni pentru dezvoltatori> Activați depanarea USB.

După ce ați activat această opțiune, încercați să introduceți comanda în ADB și Fastboot pe care ați făcut-o anterior și să vedeți dacă problema s-a rezolvat. Ar trebui, dar dacă vedeți încă dispozitivul în așteptare în eroarea ADB și Fastboot, atunci puteți încerca soluțiile de mai jos.

Remediere 4. Instalați instrumentele Android SDK Platform

prompt de comandă remediați în așteptarea erorii dispozitivului

Dacă niciuna dintre metodele de mai sus nu a funcționat, puteți descărcați și instalați instrumentele Android Platform SDK. Asigurați-vă că descărcați instrumentele pentru platforma SDK Android din Google Play Store numai pentru a evita orice malware sau aplicație rău intenționată. Apoi extrage pe computer.

Acesta va forma dosarul Platform-tools. Deschideți folderul și introduceți cmd în bara de adresa din acest dosar. Aceasta va deschide fișierul fereastra promptului de comandă. Puteți introduce comenzile aici pentru a le executa.

Sper că această remediere a rezolvat cel puțin problema dvs. Dacă încă nu, nu vă faceți griji. De foarte multe ori instrumentele SDK Android necesită, de asemenea, un alt set de drivere pe care trebuie să le descărcați dacă vă confruntați cu probleme precum așteptarea unui dispozitiv.

Urmați numărul de corecție 4 pentru a afla cum puteți face acest lucru.

Remediere 5. Actualizați driverele ADB pe PC

La fel cum trebuie să actualizați aplicațiile, este la fel de important să actualizați driverele și pe computerul dvs. Unul dintre cele mai frecvente motive pentru Eroare ADB Device Not Found ar putea fi șoferi învechiți.

Pur și simplu urmați pașii de mai jos pentru a actualiza driverele adb –

 • Accesați meniul de pe computer făcând clic pe Butonul de start.
 • Apoi du-te la Manager de dispozitiv.
 • Aici, faceți clic pe Alte dispozitive și apoi selectați opțiunea de Interfață ADB sau Telefon cu Android.
 • Apoi du-te la Actualizați software-ul driverului.
 • Când vi se cere, alegeți opțiunea de – „Răsfoiți computerul pentru software-ul driverului”.
 • Apoi, faceți clic pe opțiunea – Permiteți-mi să aleg dintr-o listă de drivere de dispozitiv de pe computer.
 • Acum alegeți opțiunea de Afișați toate dispozitivele și faceți clic pe Următorul buton.
 • Selectați opțiunea de Au disc.
 • Accesați dosarul Platform-tools. În general, îl veți găsi în locația de mai jos –
  C: Program Files Android android-sdk extras \ google usb_driver
 • Acum faceți dublu clic pe android_winusb.inf fişier.
 • Apoi selectați Interfață ADB din listă și faceți clic pe Următorul buton.

Așteptați până când procesul de instalare se termină cu. După ce ați terminat, vedeți dacă problema persistă. În majoritatea cazurilor, nu ar trebui, dar dacă există, nu intrați în panică. Puteți încerca să puneți soluțiile de mai jos.

Remediere 6. Instalați driverele ADB universale

Instalarea driverelor USB oficiale vă poate ajuta să vă conectați dispozitivul la un computer. Pur și simplu faceți clic pe linkul oficial de mai jos și instalați drivere universale ADB –

Instalați driverele ADB universale

Remedierea 7. Instalați driverele de interfață Android Bootloader

Drivere Android adb fastboot remediază așteptarea erorii dispozitivului

Instrumentele pentru platforma SDK Android necesită uneori și un set de drivere cunoscute sub numele de drivere de interfață Android Bootloader. Aceste drivere sunt legate de fișierul android_winusb.inf și trebuie instalate pe computer.

Și vei fi gata!

Remedierea 8. Reporniți procesul Adb

În cazul în care niciuna dintre soluțiile de mai sus nu v-a ajutat, aceasta va fi sigură. Puteți reporni cu ușurință procesul de comenzi ADB introducând cele două comenzi de mai jos în secvența dată –

1. adb kill-server

2. adb start-server

Aceasta va reporni procesul adb și puteți începe de la început.

întrebări frecvente ale Remediați așteptarea erorii dispozitivului

Cum remediez așteptarea unui dispozitiv în ADB?

Puteți remedia așteptarea dispozitivului în eroare ADB utilizând cele 8 soluții menționate mai sus.

Cum porniți rapid un dispozitiv?

A intra fastboot opriți modul dispozitiv complet și apoi porniți-l din nou ținând apăsat butonul Butoane de alimentare și de reducere a volumului împreună.

Cum îmi conectez telefonul la computer folosind modul fastboot?

Opriți dispozitivul și țineți apăsat butonul Volum scăzut butonul în timp ce conectare dispozitiv la o PC folosind un cablu USB. Eliberați butoanele imediat ce vedeți modul fastboot pe ecran.

Cum îmi scot telefonul din modul fastboot?

Dacă dispozitivul este blocat în modul Fastboot, puteți scoate capacul din spate și bateria și după aproape un minut, introduceți din nou bateria. Acest lucru ar trebui să scoată telefonul din modul Fastboot.

Cum îmi schimb telefonul pe ADB?

 • Instalați Minimal ADB și Fastboot Tool pe dispozitiv.
 • Activați Depanarea USB pe dispozitivul dvs. Android.
 • Deschideți instrumentul Minimal adb și Fastboot pe computer.
 • Conectați dispozitivul către computer utilizând un cablu USB și apoi introduceți ADB reporniți comanda și apăsați pe introduce cheia.

Asta e tot.

Cuvinte de încheiere

Acesta a fost cât de ușor a fost să remediați așteptarea erorii dispozitivului în comenzile ADB sau Fastboot. Sper că remedierile de mai sus vă pot ajuta să răspundeți la întrebarea „cum pot remedia așteptarea dispozitivului în ADB?”

După cum sa spus mai devreme, nu există nicio soluție dovedită sau specială pentru a rezolva așteptarea erorii dispozitivului în adb și Fastboot. Astfel, oricare dintre soluțiile de mai sus ar putea sau nu să vă fie de folos.

Cu toate acestea, cu experiența noastră, cel puțin una dintre cele de mai sus ajută oamenii să rezolve problema. Anunțați-ne ce soluție menționată mai sus v-a ajutat la remedierea așteptării erorii dispozitivului în ADB și Fastboot. Vom fi bucuroși să auzim de tine!

Android fericit 🙂