Remediați eroarea 7 TWRP (în timp ce interfața ROM personalizată prin TWRP)

⌛ Reading Time: 3 minutes

În acest articol, vă vom împărtăși toate metodele Remediați eroarea TWRP 7 în timp ce interfața ROM personalizat utilizând TWRP. Când încercați să blocați un ROM personalizat, este posibil să vedeți eroarea TWRP 7 atunci când clipește ROM folosind TWRP. Dacă acesta este cazul dvs., articolul de mai jos vă poate ajuta.

TWRP sau Team Win Recovery Project este cel mai popular Custom Recovery Recovery existent. În ciuda sosirii multor recuperări personalizate avansate precum Recuperare OrangeFox, TWRP se remarcă în continuare ca fiind cel mai utilizat din cauza numeroaselor sale caracteristici și a compatibilității sale largi.

Recuperarea personalizată TWRP vă permite să efectuați un număr de operațiuni pe un dispozitiv Android, folosind natura sa open-source pentru a face modificări și a permite personalizarea utilizatorilor. În afară de intermitentul ROM personalizat, TWRP poate fi utilizat pentru Deblocarea încărcătorului de încărcare, rădăcină Android, module intermitente, și așa mai departe.

Cu toate acestea, la fel ca orice alt sistem, și TWRP vine cu propriul său set de defecte. Unul dintre ele este TWRP Error 7 în timp ce intermitea ROM personalizat folosind TWRP. Dacă și dvs. primiți această eroare în timp ce intermitem un ROM personalizat, atunci puteți utiliza ghidul de mai jos pentru remediați eroarea TWRP 7 în timp ce clipește ROM-ul personalizat.

Vezi și – Cum se remediază Eroarea FAILED (la distanță: variabila nu a fost găsită)

Cum se remediază eroarea TWRP 7 în timp ce interfață ROM personalizat utilizând TWRP

Pentru a remedia TWRP Error 7, va trebui să cunoaștem motivul acestei erori. Eroarea apare atunci când încercați să blocați ROM personalizat în TWRP, dar fișierul script de actualizare ROM verifică dacă dispozitivul pe care îl utilizați este compatibil cu fișierul ROM.

Acest mecanism este cunoscut sub numele de Asserts. Acest mecanism de siguranță asigură faptul că utilizatorul nu instalează ROM incompatibil pe dispozitivul său. Dar dacă instalați totuși un astfel de ROM, s-ar putea să ajungeți la blocarea dispozitivului.

Acum s-ar putea să vă îndoiți de compatibilitatea ROM-ului cu dispozitivul dvs. Dar problema este că, în zilele noastre, mulți utilizatori primesc eroarea TWRP 7, indicând faptul că ROM-ul pe care încearcă să îl instaleze nu este compatibil cu dispozitivul dvs. Cu toate acestea, nu este cazul. Este posibil să primiți în continuare eroarea chiar și atunci când instalați ROM-ul corect și compatibil.

Deci, dacă și dvs. primiți eroarea TWRP 7 în timp ce interfațați ROM personalizat, urmați pașii de mai jos pentru a scăpa de eroare.

Pasul 1: Extrageți și redenumiți fișierul ROM

În primul rând, extrageți fișierul ROM personalizat care a provocat eroarea pe computerul dvs. Apoi du-te la Folder Meta-INF și apoi la com >> google >> android. Veți vedea 2 fișiere aici – scriptul „update binary” și „update”. Acum va trebui redenumiți „actualizați fișierul script în„ updater-script.txt ”.

Pasul 2: Deschideți fișierul utilizând Notepad ++

Acum faceți clic dreapta pe „updater-script.txt” pentru a-l deschide. Din meniu, alegeți Aplicația Notepad ++.

Pasul 3: Ștergeți câteva rânduri

În continuare vom face ștergeți câteva rânduri din cuvântul „afirmă” la următorul punct și virgulă. După ce ștergeți partea, veți vedea că prima linie începe de la cuvântul „montare”.

Pasul 5: Salvați și redenumiți un fișier

După ce ați făcut modificările de mai sus, pur și simplu salvați fișierul. Va trebui să o faci din nou redenumiți fișierul din „updater-script.txt” în „updater-script.

Pasul 6: Recomprimați fișierul

După ce ați redenumit fișierul, va trebui să îl re-comprimați folosind 7Zip, WinZip, sau alte instrumente de comprimare.

Pasul 7: Flash ROM File

În cele din urmă, puteți bloca ROM-ul după ce ați urmat toți pașii de mai sus. Mutați fișierul ROM pe dispozitivul dvs. și acum încercați să îl blocați din nou. Când o faceți acum, nu veți vedea eroarea TWRP 7.

Nu ratați –

  • Cum se remediază dispozitivul neautorizat cu comenzi ADB
  • Remediați așteptarea erorii dispozitivului în comenzile ADB sau Fastboot
  • Cum se descarcă și Flash Blank fișierul vbmeta
  • Cum se pornește în recuperare din modul Fastboot (pentru TWRP / Stock)

Cuvinte de încheiere

Sper că toți ați putea rezolva cu ușurință eroarea TWRP 7 în timp ce clipeați ROM personalizat utilizând recuperarea TWRP. În cazul în care sunteți blocat la oricare dintre pașii de mai sus sau aveți orice întrebări de pus, atunci nu ezitați să ne întrebați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Androiding fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.