Renunțați la întâlnirile cu zoom plictisitor cu extensia Chrome Otter Assistant

Renunțați la întâlnirile cu zoom plictisitor cu extensia Chrome Otter Assistant
⏱️ 4 min read

Există cineva care iubește într-adevăr întâlnirile Zoom? Problema este că șeful sau liderul ședinței vă cere să participați. Extensia Chrome Otter Assistant vă permite să renunțați la întâlnire, deoarece se așează pentru dvs. și chiar ia notițe despre ceea ce vă lipsește. Sună ceva ce trebuie descărcat înainte de următoarea întâlnire Zoom, nu-i așa?

Extensia Chrome Otter Assistant vă permite să participați la două întâlniri

Adevărat, co-fondatorul și CEO-ul Otter Assistant, Sam Ling, nu te împinge să folosești Extensie Chrome pentru a sări peste întâlnirile Zoom. Este promovat ca ajutor pentru când aveți două întâlniri Zoom programate în același timp. Extensia Chrome va lua notițe pentru dvs. într-o întâlnire, indiferent dacă participați sau nu.

„S-ar putea să aveți două întâlniri programate în același timp și să vă puteți bucura de o singură întâlnire odată” a explicat Ling. „Așadar, poți să-l faci pe asistentul tău Otter să participe la cealaltă ședință în numele tău, să ia notițe, apoi poți examina notele întâlnirii după aceea”.

Este ușor să vedeți cum puteți avea mai multe întâlniri programate în același timp, deoarece extensia Chrome Otter Assistant nu este limitată doar la întâlnirile Zoom. De asemenea, funcționează cu Microsoft Teams, Google Meet și alte servicii majore de conferințe video.

Otter poate monitoriza chiar și ambele întâlniri conflictuale. Acesta va transcrie ambele întâlniri, permițându-vă să stați în ambele întâlniri și să comutați înainte și înapoi.

„De fapt, ai putea urmări două fluxuri de transcriere live în același timp”, a spus Ling. „Ați putea fi într-o singură întâlnire în care nu trebuie să fiți atenți tot timpul. O parte din timp, poți urmări transcrierea live a celeilalte întâlniri, apoi poate ai putea trece înainte și înapoi. ”

Noile caracteristici ale Asistentului Otter

Acum este chiar mai ușor să utilizați extensia Chrome Otter Assistant pentru a gestiona ambele întâlniri de conferințe video conflictuale. Acum se integrează cu Google Calendar. Când configurați o nouă întâlnire în Google Calendar, puteți include opțiunea „Adăugați note de întâlnire Otter”.

Toți cei care participă la întâlnirea virtuală vor primi un link către transcriere. Acesta va fi legat și de intrarea în calendar și va facilita revenirea înapoi și găsirea notelor.

Reuniunea Asistentului Otter Skip

Există deja o fereastră pop-up când intrați într-o întâlnire de videoconferință. Cu toate acestea, liderul ședinței trebuie să apese mai întâi înregistrare. Asta cu excepția cazului în care se află în categoria Premium Business, atunci când acest lucru se întâmplă automat.

„Ne dorim cu adevărat [Otter] să fie o experiență de colaborare ”, a adăugat Ling,„ deci este important ca toți cei din lista de invitații să poată accesa notele ”.

Și acolo este frecarea. Nu puteți folosi Otter pentru a lua notițe decât dacă liderul întâlnirii dvs. este implicat. Dar se pare că ai putea să-l folosești în continuare pentru a sări peste întâlnire și să faci să pară că ai fost acolo.

Sigur, nu pare a fi scopul asistentului Otter, dar cu siguranță există oameni care încearcă să-l folosească în acest fel.

Toate acestea ar putea fi îmbunătățite și mai mult, deoarece la sfârșitul anului trecut, Zoom a dezvoltat opțiuni de e-mail și calendar pentru serviciul său. Acest lucru nu numai că ar putea îmbunătăți întâlnirea dvs. Zoom, dar ar putea îmbunătăți și modul în care este utilizat asistentul Otter.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...