Reparați Snapchat: 8 soluții eficiente atunci când nu puteți trimite instantanee

8 Ways to Fix Snapchat not Sending Snaps
⏱️ 11 min read

Snapchat este o aplicație populară de mesagerie care oferă utilizatorilor posibilitatea de a comunica prin fotografii și videoclipuri instantanee. Însă, uneori, problema apare atunci când această aplicație nu trimite instantanee. Acest lucru poate fi frustrant și dezamăgitor pentru utilizatorii obișnuiți ai Snapchat-ului care au nevoie de o modalitate rapidă și ușoară de a comunica cu prietenii lor. Aici sunt 8 moduri de a remedia Snapchat-ul care nu trimite instantanee:

1. Verificați conexiunea la internet – Asigurați-vă că dispozitivul dvs. are o conexiune la internet puternică și stabilă.

2. Verificați actualizările aplicației Snapchat – Asigurați-vă că vă actualizați tot timpul aplicația Snapchat cu cele mai recente actualizări disponibile.

3. Închideți și deschideți aplicația Snapchat – Încercați să închideți și să redeschideți aplicația Snapchat pentru a remedia problemele de trimitere a instantanelor.

4. Redați telefonul sau tableta – Încercați să redați dispozitivul dvs. pentru a remedia eventualele probleme.

5. Verificați spațiul de stocare – Asigurați-vă că aveți suficient spațiu de stocare pe dispozitivul dvs. pentru a putea utiliza aplicația Snapchat.

6. Dezinstalați și reinstalați aplicația Snapchat – Dacă problemele persistă, încercați să dezinstalați și să reinstalați aplicația Snapchat pentru a remedia problemele.

7. Închideți alte aplicații deschise – Încercați să închideți orice alte aplicații care rulează în fundal pentru a remedia problemele.

8. Contactați echipa de suport Snapchat – Dacă toate aceste metode nu ajută, contactați echipa de suport Snapchat pentru ajutor.

În general, aceste 8 moduri pot fi foarte utile pentru a remedia problemele de trimitere a instantanelor pe Snapchat. Urmați aceste sfaturi și bucurați-vă de utilizarea continuă a aplicației Snapchat.

O atracție cheie a Snapchat este abordarea sa centrată pe fotografie de a comunica cu prietenii tăi. Cu Snaps, puteți să vă mențineți cu ușurință contactele la curent cu ceea ce faceți, să vă îmbunătățiți Snapscore și chiar să păstrați Snapstreaks cu cei apropiați. Cu toate acestea, există cazuri în care Snapchat nu vă permite să trimiteți Snaps-uri prietenilor tăi. Dacă te confrunți cu această problemă, iată 8 moduri eficiente de a remedia Snapchat atunci când nu va trimite Snaps.

Remediați Snapchat care nu trimite instantanee (2022)

1. Verificați starea de prietenie

Înainte de a ajunge la posibilele soluții pentru a remedia problemele Snapchat atunci când nu trimiteți Snaps, ar trebui să verificați mai întâi dacă destinatarul este încă pe lista de prieteni. Asta pentru că Snaps-urile nu sunt trimise atunci când cineva te elimină de pe Snapchat. Pentru a vă verifica lista de prieteni, atingeți pictograma de profil sau Bitmoji din colțul din stânga sus și alegeți „Prietenii mei”.

Veți vedea acum o listă cu toți prietenii dvs. Snapchat. Puteți folosi caseta de căutare din partea de sus a paginii pentru a găsi numele de utilizator al persoanei. Dacă nu apare, cel mai probabil ați fost eliminat de pe Snapchat. Aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai simple moduri de a afla dacă cineva te-a blocat pe Snapchat.

găsește prieteni pe snapchat

2. Verificați dacă Snapchat nu este

verifica starea Snapchat

Un alt motiv posibil pentru care nu puteți trimite instantanee persoanelor de contact ar putea fi din cauza erorilor serverului Snapchat. Din păcate, Snapchat nu găzduiește o pagină dedicată de stare live pe care să o poți verifica pentru a vedea dacă serviciul este oprit.

Acestea fiind spuse, puteți întotdeauna să aveți încredere în site-uri terțe, cum ar fi Downdetector (vizita) pentru a afla dacă utilizatorii Snapchat raportează întreruperi. De asemenea, puteți verifica Cont oficial de asistență Snapchat Twitter pentru actualizări privind problemele legate de server.

3. Permiteți permisiunile camerei

Permiteți permisiunile camerei pe Snapchat

Dacă vedeți eroarea „Permiteți ca Snapchat să vă acceseze camera și spațiul de stocare local pentru a face fotografii și videoclipuri, a detecta capturi de ecran și multe altele” atunci când deschideți interfața camerei a aplicației, este probabil să nu ați permis niciodată lui Snapchat să vă acceseze camera sau să fi fost permis. revocat. Pentru a permite Snapchat să vă acceseze camera, trebuie să apăsați butonul „Activare” de pe ecran și să permiteți permisiunea camerei din mesajul de confirmare. De asemenea, puteți verifica permisiunile Snapchat Informații despre aplicație -> Permisiuni.

Permiteți permisiunile camerei pe iPhone

Dacă utilizați un iPhone, puteți verifica dacă ați dat permisiunea Snapchat de a vă folosi camera urmând pașii de mai jos:

  • Accesați Setări -> Snapchat. Aici, veți putea vedea toate permisiunile pe care Snapchat le-a solicitat și dacă v-a permis sau nu să le accesați. Doar activați opțiunea „Cameră” dacă nu este deja activată și gata.
activați permisiunea pentru camera pentru iphone pentru snapchat

4. Verificați conexiunea la Internet

Verificarea conexiunii la internet este un pas ușor pe care îl puteți face pentru a afla dacă rețeaua dvs. este de vină pentru că nu vă livrează Snaps-urile. Asigurați-vă că ați activat Wi-Fi sau date mobile care au un plan de internet activ. În timp ce sunteți la asta, puteți, de asemenea, să începeți un test rapid de viteză pentru a vă asigura că rețeaua este suficient de fiabilă pentru a trimite o clipă persoanelor de contact.

5. Forțați părăsirea Snapchat

Repornirea Snapchat este o soluție adesea trecută cu vederea atunci când Snaps-urile nu se trimit. Pentru a forța închiderea Snapchat, apăsați lung aplicația și apăsați butonul „i”.. Când apare pagina „Informații despre aplicație”, apăsați „Force Stop”.

8 moduri de a remedia Snapchat care nu trimite instantanee

Când apare mesajul de confirmare, atingeți „OK” și sunteți gata. Telefonul dvs. va forța acum închiderea Snapchat. Apoi puteți deschide Snapchat așa cum ați face de obicei și încercați să trimiteți din nou Snaps.

8 moduri de a remedia Snapchat care nu trimite instantanee

6. Ștergeți cacheul Snapchat

Ștergerea memoriei cache a Snapchat va ajuta la prevenirea erorilor ocazionale care ar putea apărea în aplicație. Pentru a șterge memoria cache Snapchat, apăsați lung pe aplicația Snapchat și apăsați pictograma „i” pentru a vedea pagina „Informații despre aplicație”. Odată ce ești acolo, apăsați „Stocare și cache”.

8 moduri de a remedia Snapchat care nu trimite instantanee

Acum, atingeți „Ștergeți memoria cache” pentru a scăpa de cache-ul Snapchat. Apoi puteți încerca să deschideți Snapchat din nou și să trimiteți un instantaneu pentru a vedea dacă problema a rezolvat.

8 moduri de a remedia Snapchat care nu trimite instantanee

7. Conectați-vă din nou la Snapchat

Dacă soluțiile de mai sus nu v-au ajutat, încercați să vă deconectați de la contul Snapchat și să vă conectați din nou. Acest lucru va forța Snapchat să sincronizeze din nou conversațiile, ceea ce ar putea rezolva problema. Pentru a vă deconecta de la contul Snapchat, apăsați pe profilul dvs. sau pictograma Bitmoji și apăsați pictograma roată Setări din colțul din dreapta sus al ecranului.

verificați setările pentru Snapchat

Derulați în jos în partea de jos a paginii Setări și atingeți „Deconectați-vă”. Apoi, atingeți „Deconectați-vă” din nou în fereastra pop-up pentru a vă deconecta de la Snapchat. Apoi vă puteți conecta din nou cu datele de conectare ale contului.

confirmați deconectarea de la Snapchat

8. Actualizați aplicația Snapchat

8 moduri de a remedia Snapchat care nu trimite instantanee

Actualizările majore cu modificări la nivelul serverului sunt renumite pentru încălcarea funcțiilor standard ale unei aplicații. Pentru a ajuta la eliminarea acestei posibilități, vă puteți asigura că aplicația Snapchat este actualizată la cea mai recentă versiune disponibilă în Play Store sau App Store. După actualizarea aplicației, verificați din nou dacă Snapchat încă nu trimite Snaps.

Întrebări frecvente

Î: De ce Snaps-urile nu trimit date?

În cazul în care Snapchat nu trimite Snaps pe date mobile, puteți încerca să comutați modul Avion și să vă conectați din nou la rețea. Dezactivarea VPN poate fi de asemenea utilă.

Î: De ce nu se trimit Snaps-urile mele când sunt conectat la Wi-Fi?

Dacă nu puteți trimite Snaps atunci când sunteți conectat la Wi-Fi, puteți verifica dacă rețeaua este disponibilă și vă asigurați că ați acordat acces la date Snapchat.

Î: De ce nu sunt trimise Snaps-urile mele unei singure persoane?

Dacă nu puteți trimite Snaps-uri unei anumite persoane, cel mai probabil acestea au fost șterse sau blocate pe Snapchat.

Remediați instantaneele din snapchat și salvați-vă șirurile

Deci, aceștia sunt câțiva pași pe care îi puteți lua pentru a repara Snapchat atunci când nu trimite Snaps. Între timp, dacă vă confruntați cu alte probleme Snapchat, accesați articolul nostru dedicat despre cum să remediați Snapchat. De asemenea, puteți găsi util articolul nostru despre recuperarea strigurilor Snapchat.


Snapchat este o platformă populară de comunicare prin fotografii, care permite utilizatorilor să mențină legătura cu prietenii lor într-un mod diferit. Cu toate acestea, există momente în care nu puteți trimite Snaps. Acest articol oferă 8 soluții eficiente pentru utilizatorii Snapchat pentru a remedia această problemă. Acestea includ verificarea stării de prietenie cu destinatarul, verificarea conexiunii la internet, ștergerea cache-ului, verificarea permisiunilor camerei și deconectarea și conectarea din nou la contul Snapchat. Dacă aceste soluții nu funcționează, actualizarea aplicației Snapchat ar putea fi o opțiune viabilă. Articolul oferă de asemenea răspunsuri la întrebări frecvente și sugestii pentru persoanele care doresc să învețe mai multe despre remediarea problemelor pe Snapchat.
Și așa ajungem la finalul acestei postări tehnologice, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne despărțim pentru totdeauna. Ne revedem cu siguranță în viitoarele postări, unde vom explora împreună cele mai noi inovații tehnologice și vom rămâne mereu conectați la evoluția rapidă a acestui domeniu fascinant. Până atunci, să fim mereu cu un pas înainte și să nu ne oprim niciodată din a învăța și a ne dezvolta!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x