Restaurează cu ușurință bara de pictograme Firefox

Restaurează cu ușurință bara de pictograme Firefox
⏱️ 4 min read

Dacă nu v-ați simțit confortabil cu decizia Mozilla de a elimina bara de stare din Firefox, atunci nu sunteți singuri. Mulți utilizatori s-au substituit cu suplimente pentru a recupera bara de pictograme Firefox înapoi. Dacă sunteți și în căutarea unui astfel de supliment, atunci îl cunoaștem pe cel perfect în acest scop.

În această postare vă vom prezenta Supliment de bare de puzzle pentru Firefox, care vă va permite să adăugați mai multe bare de pictograme la Firefox în zona dorită. Să vedem cum Puzzle Bar-urile vă pot ajuta să vă personalizați experiența Firefox și să accesați pictograme importante cu un singur clic.

Prezentare rapidă a barelor de puzzle

Bare Puzzle adaugă bare de pictograme suplimentare în colțul de sus, jos, stânga, dreapta jos și în bara de adrese. Puteți muta toate pictogramele meniului și pictogramele add-on la oricare dintre aceste bare pentru acces rapid. Barele se ascund automat atunci când nu sunt utilizate (pot fi dezactivate în opțiuni) și vor apărea atunci când treceți cursorul mouse-ului peste ele. Acest lucru permite Puzzle Barurilor să ofere toate barele de instrumente în timp ce vă oferă o interfață curată tot timpul; parcă nici nu sunt acolo. Puzzle Bars este cel mai potrivit pentru persoanele care au instalate zeci de programe de completare și ar dori să le acceseze rapid, având totuși o interfață Firefox curată.

Opțiuni pentru bare de puzzle

Înainte de a utiliza bare de puzzle, cel mai bine este să-i modifici opțiunile în funcție de nevoile tale. Accesați opțiunile bare de puzzle și veți vedea cinci tipuri de bare pentru a fi personalizate. Mai jos este o explicație a fiecărei bare și a setărilor de modificat.

Partea de jos: Această bară este situată în partea de jos și puteți defini o comandă rapidă de la tastatură pentru a o activa sau dezactiva cu ușurință.

Colţ: Este bara din partea stângă; puteți specifica o comandă rapidă de la tastatură pentru a o activa / dezactiva și, de asemenea, pentru a activa „Ascundere automată” pentru aceasta.

Lateral: Puteți găsi această bară în colțul din dreapta jos al ferestrei chiar deasupra barei de jos. Puteți activa „Ascundere automată” pentru aceasta și puteți specifica o comandă rapidă de la tastatură pentru a o activa sau a o dezactiva.

Top: Situat chiar sub bara de adrese, puteți specifica o comandă rapidă de la tastatură pentru ao activa / dezactiva.

Bara de localizare: Aceasta se află în bara de adrese și puteți face clic pe săgeata în jos de lângă aceasta pentru a afișa pictogramele plasate în această bară. La fel ca bara laterală, puteți specifica o comandă rapidă de la tastatură și puteți activa „Ascundere automată” pentru aceasta.

Adăugarea de icoane la bare de puzzle

Există două moduri de a adăuga pictograme la barele furnizate. Pentru a adăuga rapid o pictogramă la oricare dintre bare, trebuie doar să faceți clic dreapta pe pictogramă și selectați bara corespunzătoare din meniul contextual. De exemplu, puteți face clic dreapta pe pictograma „Fereastră privată nouă” și puteți selecta „Mutați în bara de puzzle de sus” din meniu pentru a o muta în bara de sus.

Puzzle-Bar-Move-Icon

Puzzle-Bar-Moved-Icon

Această metodă este rapidă și face foarte ușor să adăugați rapid una sau două pictograme la barele preferate. Cu toate acestea, dacă doriți să adăugați o mulțime de pictograme la aceste bare, atunci ar trebui să utilizați opțiunea încorporată Firefox „Personalizare”.

Faceți clic dreapta pe oricare dintre bare și selectați „Personalizați” din meniu; puteți face clic pe oricare dintre bare de puzzle sau chiar faceți clic pe bara de adrese.

Puzzle-bare-Personalizare

Notă: asigurați-vă că bara de pictograme dorită este activată înainte de a trece în modul „Personalizare”, deoarece acestea nu vor fi afișate când sunt dezactivate.

În modul „Personalizare”, trebuie doar să glisați și să fixați pictogramele din meniu sau din bara de adrese în barele Puzzle și vor fi plasate acolo.

Puzzle-Baruri-drag-pictograme

Când ați terminat adăugarea, faceți clic pe „Ieșiți din Particularizare” pentru a ieși din mod și a vedea toate pictogramele în locurile dorite.

Puzzle-bare-Ieșire-Personalizare

Puzzle-bare-icoane-adăugate

Verdictul meu

Cred că Puzzle Bars este perfect pentru utilizatorii avansați care au instalat zeci de programe de completare și caută acum să le acceseze rapid fără nicio mizerie. Vă recomandăm să nu utilizați toate barele decât dacă este necesar, deoarece fiecare bară are suficient spațiu pentru a păstra majoritatea icoanelor dvs., iar barele suplimentare ar fi o risipă de spațiu. Pentru mine, o bară superioară suplimentară este mai mult decât suficientă, dar dacă am nevoie de o altă bară, activez bara laterală.

Spuneți-ne în comentarii dacă Puzzle Bars a fost util în vreun fel pentru dvs.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x