Revelion aduce numere record pentru WhatsApp

Silvester bringt Rekordzahlen für WhatsApp
⏱️ 3 min read

Sărbătorile sunt în mod tradițional legate de conectarea cu cei dragi. Criza globală a sănătății a făcut acest lucru foarte dur și ne-a făcut să petrecem vacanțele foarte diferit. Revelionul este de obicei o perioadă de utilizare sporită a rețelelor sociale. Facebook raportează că sărbătoarea a adus numere record pentru WhatsApp.

Numere record WhatsApp pentru Revelion

Ați petrecut, fără îndoială, Revelionul 2020 mult diferit față de anii trecuți. Acest lucru se datorează, desigur, crizei globale a sănătății. Dar nu ai fost singurul. Mulți oameni nu au putut petrece acest timp cu prietenii și familia.

Totuși, nu s-au descurcat fără a alege să se conecteze cu rețelele sociale și apelurile video, așa cum au făcut de când pandemia a devenit o preocupare pentru prima dată la începutul acestui an. Facebook a raportat că au văzut creșteri în chat-ul video între serviciile sale, care includ și Messenger, Instagram și WhatsApp.

„Înainte de COVID-19, Revelionul a generat cele mai mari vârfuri ale Facebook în mesagerie, încărcare de fotografii și partajare socială la miezul nopții din întreaga lume”, a raportat Caitlin Banford, manager de programe tehnice la Facebook. „Cu toate acestea, în martie 2020, primele zile ale pandemiei au produs creșteri ale traficului care ar împiedica Revelionul de mai multe ori – și a durat luni întregi”.

Banford a continuat să explice: „În culise, Facebook Engineering s-a reunit pentru a îmbunătăți eficiența fără precedent și pentru a face infrastructura noastră mai rezistentă. Această lucrare include testarea încărcării, testarea recuperării în caz de dezastru și capacitatea de amestecare. Anul acesta, Revelionul arăta mult diferit și aveam echipe de ingineri în aplicațiile Facebook, gata să susțină orice problemă, astfel încât lumea să poată suna în 2021 ”.

Defalcarea numerelor

În timp ce WhatsApp a stabilit un record, la fel au făcut și celelalte aplicații Facebook. 2020 a adus șomajul multora, dar a stimulat și câteva companii, cum ar fi cumpărăturile online. De asemenea, a stimulat serviciile de apeluri video și aplicațiile de socializare.

Whatsapp Record Connect

La nivel global, WhatsApp a avut peste 1,4 miliarde de apeluri vocale și video în ajunul Anului Nou anul acesta. Acesta este cel mai mare apel pe care l-a experimentat într-o singură zi. Apelurile pe WhatsApp au crescut cu peste 50% față de numărul de apeluri cu un an mai devreme.

Pe Messenger, efectul AR de top din Statele Unite a fost „Focurile de artificii din 2020”, deoarece oamenii se străduiau să găsească o modalitate de a sărbători alături de cei dragi. A fost cel mai bun număr de apeluri video de grup, cu aproape două ori mai multe decât Revelionul 2019.

A fost, de asemenea, o zi mare pentru videoclipuri live pe rețelele de socializare. Au existat peste 55 de milioane de videoclipuri live pe Facebook și Instagram în întreaga lume.

Printre numărul record de utilizatori din rețelele de socializare, sunt copii care folosesc și serviciile pentru a se conecta la bunici, mătuși și unchi, prieteni etc. Citiți mai departe pentru a afla cum să vă păstrați copiii în siguranță online.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...