• Fără categorie

Revizuirea AirDroid Cast: Oglindirea ecranului este ușoară

Airdroid Cast Review Featured2
⏱️ 13 min read

A putea partaja ecranul cu alții nu ar trebui să fie complicat sau să necesite hardware special. Cu AirDroid Cast, este la fel de ușor ca instalarea software-ului și introducerea unui cod. Este conceput pentru a simplifica proiectarea și oglindirea ecranului, astfel încât să vă puteți concentra pe partajarea celorlalți a ceea ce este pe ecranul telefonului sau al computerului. Am avut de curând plăcerea să văd cât de bine a funcționat AirDroid în acțiune.

Semnificația tatuajului Medusa Ru
Semnificația tatuajului Medusa Ru

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de AirDroid. Conținutul și opiniile reale sunt singurele opinii ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Prezentare generală a caracteristicilor

O caracteristică remarcabilă a AirDroid Cast este compatibilitatea între platforme. Funcționează cu Android, iOS, Windows și macOS. Proiectați cu ușurință ecranul telefonului dvs. pe computer sau partajați ecranul computerului pe un ecran de computer mai mare. Software-ul acceptă chiar partajarea a până la cinci ecrane de dispozitiv simultan.

Prezentare generală a revizuirii Airdroid Cast Nou

Există trei moduri de a proiecta ecranul:

 • Scanați un cod QR care apare pe computer sau introduceți codul numeric
 • Atașați-vă dispozitivul folosind un cablu USB (depanarea USB trebuie mai întâi activată pe dispozitivul dvs. mobil)
 • Utilizați AirPlay cu dispozitive compatibile

Pentru o performanță optimă, un cablu USB funcționează cel mai bine. Acesta este ideal pentru jocurile mobile și alte sarcini care necesită rate de cadre mai rapide. Cu toate acestea, oricare dintre cele trei metode vă permit să vă oglindiți ecranul.

Chiar dacă dispozitivele nu se află în aceeași rețea locală, puteți totuși proiecta dispozitivul cu funcția Remote Network, care necesită un cont premium. Acest lucru vă permite să vă proiectați ecranul de la distanță pe un alt computer, chiar dacă vă aflați într-o locație complet diferită. Este o soluție perfectă pentru partajarea ecranelor în timpul întâlnirilor la distanță.

Airdroid Cast Review Airplay

Software-ul vă permite să transformați atât computerele macOS, cât și Windows în receptoare AirPlay. Nu aveți nevoie de niciun hardware special; instalați doar software-ul și ați terminat.

Puteți chiar să vă controlați dispozitivele Android și iOS folosind computerul. Aceasta include controlul gesturilor și tastarea folosind mouse-ul și tastatura. Cu toate acestea, această funcție necesită un cont premium.

Telecomanda Airdroid Cast Review

Odată ce această caracteristică este activată, puteți să vă setați telefonul în lateral și să deschideți aplicații, să introduceți e-mailuri, să trimiteți texte și orice altceva ați face de obicei pe telefon. Cu toate acestea, vă veți putea bucura de un ecran mult mai mare și de confortul unei tastaturi și al mouse-ului față de gesturile tactile.

Pentru a ușura lucrurile, puteți, de asemenea, să proiectați direct într-un browser web. Acesta este ideal pentru întâlniri și prezentări când nu doriți să instalați software pe dispozitivul local.

Casting prin browser web funcționează și cu rețele de la distanță, atâta timp cât aveți un plan premium. Aceasta înseamnă că cineva ar putea deschide AirDroid Cast Web Client în browserul său, poate partaja codul de acces cu cineva la kilometri distanță și poate vedea ecranul telefonului acelei persoane reflectat în browserul său. Este perfect pentru antrenament, tutoriale și chiar întâlniri.

Pe lângă oglindirea ecranului, există și sunet bidirecțional. Vorbește cu ușurință cu oricine cu care partajezi ecranul. Pentru proiectarea ecranului de la distanță, sunetul bidirecțional funcționează bine pentru a nu mai avea nevoie de software suplimentar pentru o întâlnire.

Cazuri de utilizare comună

Airdroid Cast Review Casting Ecran complet

Deși AirDroid Cast poate fi folosit în orice scop, este conceput în principal pentru:

 • Întâlniri (atât la distanță, cât și la nivel local)
 • Training si prezentari online
 • Predare online
 • Streaming de jocuri (atât solo, cât și cu prietenii)

Folosind audio bidirecțional, puteți vorbi cu ușurință cu colegii participanți la întâlnire, studenți sau prieteni în timp ce vă partajați ecranul. În plus, deoarece mai multe ecrane pot proiecta simultan pe același dispozitiv, este opțiunea perfectă pentru o sesiune de jocuri mobile multiplayer sau pentru colaborarea la un proiect în timpul unei întâlniri.

Noțiuni de bază

Imediat, mi-a plăcut cum AirDroid facilitează începerea. Este o chestiune simplă de a crea un cont și de a instala aplicația AirDroid Cast pe dispozitivul mobil și pe computer. Există chiar și un tutorial detaliat cu capturi de ecran pentru a vă ghida prin proces, indiferent de dispozitivele pe care le utilizați.

Revizuirea Airdroid Cast Permite accesul
Stânga: Aplicație mobilă / Dreapta: Aplicație desktop

Pentru recenzia mea, folosesc un computer cu Windows 11 și un dispozitiv Android 12. Mi-a luat aproximativ trei minute să descarc totul și să mă pregătesc să încep să îmi reflectez ecranul.

Avertisment de revizuire Airdroid Cast

Apreciez că AirDroid vă avertizează că aplicația va vedea toate informațiile de pe dispozitiv în timpul proiecției. Acestea includ parole și alte informații sensibile. Asigurați-vă că nu introduceți informații personale acolo unde le vor vedea alții în timp ce utilizați AirDroid.

Dacă doriți să utilizați funcția de control de la distanță pe Android, vi se va solicita să instalați AirDroid Control Add-On (care este gratuit).

Permisiunea de control al Airdroid Cast Review

După ce aprobi accesul pe dispozitivul tău mobil, ești gata să începi să proiectezi.

Explorarea interfeței AirDroid Cast

Setările aplicației Airdroid Cast Review
Setările aplicației mobile

În general, interfața AirDroid Cast atât pe aplicație, cât și pe computer este relativ simplă, ceea ce este un lucru bun. Nu sunt prea multe setări de căutat. De fapt, există doar șase file în secțiunea Setări:

 • General – alegeți limba și dacă AirDroid pornește la pornire.
 • Modul de control – vedeți comenzile rapide de la tastatură pentru a emula gesturile dispozitivului mobil. Există o notă în partea de jos despre controalele mouse-ului care funcționează numai pe iOS 13.4 și versiuni ulterioare.
 • Serviciu AirPlay – configurați AirPlay.
 • Cablu – configurați-vă calitatea imaginii pe iOS și Android împreună cu rata de cadre dorită.
 • Dispozitive – vedeți o listă de dispozitive de încredere.
 • Despre – verificați actualizările și vedeți numărul versiunii curente.
Ecran de control Airdroid Cast Review

Odată ce proiectam, puteam maximiza ecranul și chiar îl puteam roti folosind comenzile din partea dreaptă a ecranului computerului meu.

AirDroid Cast în acțiune

Aplicația este la fel de ușor de utilizat ca și de configurat. Am început simplu, doar văzând cât de ușor a fost să îmi proiectez ecranul. Nu am activat nicio comandă de mouse sau tastatură la început.

Deși există o ușoară întârziere la trecerea de la ecran la ecran, nu a existat o întârziere vizibilă la utilizarea majorității aplicațiilor. Am încercat YouTube, aplicații meteo, mai multe jocuri, e-mail, deschiderea fișierelor Google Drive și câteva aplicații de social media.

Airdroid Cast Review fișiere de casting

Am observat că claritatea nu era la fel de clară pe computerul meu cu Windows precum era pe telefonul meu Android când vizionam videoclipuri. În ceea ce privește jocurile și alte aplicații care nu au nevoie de o rată de cadre mai mare, claritatea a fost aproape aceeași pe ambele dispozitive.

Cele mai vizibile întârzieri au venit de la jocurile mai rapide. Recomand cu căldură să utilizați cablul USB pentru a îmbunătăți rata de cadre. Într-o rețea locală, este doar 15. Când transmitem pe YouTube, am observat uneori o mică neclaritate, iar calitatea generală a video a fost mai mică decât cea a telefonului meu, dar încă ușor vizibilă.

Airdroid Cast Review Browser Cast Video

De asemenea, am testat proiectarea în browserul meu web. Funcționează în mod similar cu proiectarea pe un computer. Viziteaza Site-ul AirDroid Cast și introduceți codul necesar pe dispozitivul dvs. mobil. Calitatea ecranului arăta aceeași folosind aplicația Windows și browserul.

Următorul pas a fost să vedeți cât de bine funcționează AirDroid Cast pentru a vă controla telefonul folosind computerul. După cum am menționat mai sus, mi s-a cerut să instalez suplimentul. A trebuit doar să dau clic pe pictograma Control (mâna) de pe desktop pentru a începe procesul. Controlul cu mouse-ul este uimitor. Este ușor lent, dar acest lucru este normal atunci când oglindiți ecranul. Aș putea să glisez, să deschid aplicații, să mă joc și multe altele.

Airdroid Cast Review controlează mouse-ul

În timp ce comenzile mouse-ului sunt bune, am vrut cu adevărat să fac mai ușor să tastați cu tastatura computerului meu față de tastatura minusculă a smartphone-ului. Tot ce trebuia să fac a fost să dau clic pe pictograma tastaturii și mi s-a cerut să activez AirDroid Add-On Keyboard.

Tastatura de control al Airdroid Cast Review

Am observat o întârziere de fracțiune de secundă la tastare, dar asta a fost tot. A fost o experiență minunată să văd nu numai ecranul telefonului meu pe un ecran mai mare, dar și să îl pot controla fără să-mi ating telefonul.

Totul a funcționat la fel când a fost vorba de proiectarea ecranului meu pe un computer dintr-o altă rețea. A durat puțin mai mult să se conecteze, dar atât.

Ultimul test a fost să vedem cât de bine funcționează instrumentul atunci când este conectat printr-un cablu USB. Trebuie să activați Depanarea USB pe dispozitivul dvs. mobil înainte ca aceasta să funcționeze. Mi s-a cerut în aplicația mobilă AirDroid să permit depanarea atunci când mi-am conectat cablul USB. Pe aplicația desktop, a trebuit doar să selectez „Cablu” și să-mi aleg dispozitivul.

Airdroid Cast Review controlează dispozitivul prin cablu

La început, dispozitivul meu nu s-a conectat. Am continuat să primesc un ghid despre cum să activez depanarea USB. După ce am dezactivat depanarea USB și am repornit-o pe telefonul meu și am folosit un alt port USB, nu am avut probleme.

Nu există lenență atunci când utilizați un cablu USB. Recomand acest lucru atunci când vă puteți conecta local. În plus, calitatea video este mult mai bună, fără sărituri sau întârzieri. De asemenea, este ușor să rotiți ecranul, indiferent de metoda de conectare pe care o utilizați.

Airdroid Cast Review controlează video prin cablu

Prețuri

AirDroid Cast oferă trei planuri. Versiunea gratuită este generoasă cu date nelimitate atunci când sunteți în aceeași rețea Wi-Fi. Cu toate acestea, un singur dispozitiv se poate conecta la cont la un moment dat.

Cu Remote Casting, aveți trei dispozitive care se pot conecta simultan, împreună cu funcțiile Remote Casting, AirPlay și USB. Este doar 2,49 USD/lună sau 19,99 USD/an.

Pentru a vă controla dispozitivele Android sau iOS cu computerul, va trebui să faceți upgrade la planul Cast & Control. Aceasta include toate caracteristicile planului de Casting la distanță și costă doar 3,49 USD/lună sau 29,99 USD/an.

Gânduri finale

În general, AirDroid Cast face incredibil de ușor să proiectați ecranul Android, iOS, Windows și macOS pe un computer sau browser. Configurarea durează doar câteva minute și vă puteți bucura de ecranul mobil mic pe un ecran mult mai mare. Incearca-l tu insuti pentru uz personal sau de afaceri astăzi.

Toate capturile de ecran făcute de Maytane Reyns

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x