Revizuirea aplicației Ivy Wallet – Bugetarea simplă

Revizuirea aplicației Ivy Wallet – Bugetarea simplă
⌛ Reading Time: 6 minutes

Bugetul este o componentă necesară a vieții de zi cu zi, chiar dacă mulți oameni nu consideră activitatea prea plăcută și ar prefera să facă altceva. Este ceva ce creatorii din spatele Ivy Wallet caută să schimbe, așa că au creat o aplicație open-source unică, concepută pentru a ajuta utilizatorii de toate vârstele să-și controleze finanțele personale. Aplicația Ivy Wallet este disponibilă în prezent în acces anticipat pentru Android și am avut șansa să o testăm pentru această recenzie.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de Ivy Wallet. Conținutul și opiniile reale sunt singurele opinii ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Prezentare generală a caracteristicilor

The Aplicația Ivy Wallet este creat pentru a vă ajuta să urmăriți mai bine venitul lunar. În funcție de nevoile dvs. individuale, serviciul vă poate ajuta să vă reduceți cheltuielile, să vă stabiliți obiective financiare sau să planificați cheltuieli fixe.

Pentru a face toate acestea, Ivy Wallet ține evidența mai multor conturi, inclusiv bancare, Revolut și orice rezerve de numerar din care ați putea extrage. Versiunea gratuită vă permite să adăugați trei conturi, dar există și un nivel premium în care puteți adăuga conturi nelimitate. Aplicația acceptă peste 180 de monede, inclusiv USD, EUR, GBP și altele, precum și primele 20 de criptomonede – așa că nu veți avea nevoie de o aplicație separată pentru asta.

Utilizatorii își pot organiza cheltuielile pe categorii, un sistem care va oferi o perspectivă mai bună asupra modului în care sunt cheltuite fondurile dvs. în fiecare lună.

Pentru a înțelege cu adevărat obiceiurile dvs. de cheltuieli, Ivy Wallet generează grafice și diagrame circulare, permițându-vă să vizualizați cheltuielile lunare dintr-o privire. În plus, aplicația oferă o funcție puternică de raportare care permite utilizatorilor să genereze rapoarte financiare concise. Le puteți exporta în CSV, Foi de calcul Google și Excel (deși aceasta este o altă funcție premium).

Ivy Wallet sincronizează toate datele dvs. în cloud, astfel încât să le puteți restaura cu ușurință dacă schimbați dispozitivele. Cu toate acestea, dacă ești îngrijorat de confidențialitate, poți oricând să optezi pentru un cont offline. Informațiile vor fi stocate local pe telefonul dvs. De asemenea, puteți opta pentru blocarea portofelului dvs. Ivy pentru a vă asigura că nimeni, în afară de dvs., nu are acces la datele din interior.

Având în vedere că aplicația este open source, utilizatorii săi au acces la o transparență completă atunci când folosesc serviciul. În plus, cei care înțeleg codul pot chiar contribui la creșterea Ivy Wallet dacă sunt dispuși să revizuiți codul și oferă sugestii de îmbunătățire.

Folosind aplicația Ivy Wallet

Bugetarea are reputația de a fi o afacere plictisitoare, dar Ivy Wallet ne arată că nu trebuie să fie așa. Aplicația are o interfață modernă și plăcută din punct de vedere vizual, care permite utilizatorilor să-și găsească drumul destul de ușor.

Odată intrați în aplicație, veți putea vedea veniturile și cheltuielile lunare în partea de sus. Mai jos, vei observa o serie de carduri, fiecare detaliind cheltuielile tale.

Adăugarea unei cheltuieli este foarte ușoară. Doar apăsați butonul „+” din partea de jos a afișajului și selectați „Adăugați cheltuieli”. Vi se va cere să introduceți contul pe care l-ați folosit pentru a plăti pentru articol/serviciu și suma pe care ați cheltuit-o.

Ivy Wallet Review Acțiuni rapide

Asigurați-vă că puneți un nume pe fiecare achiziție, pentru a le identifica mai târziu. Îmi place cât de ușor a fost să îmi introduc cheltuielile și modul în care codurile de culoare ale aplicației (o paletă mai largă este disponibilă în premium) pentru o înțelegere mai intuitivă a obiceiurilor mele de cheltuieli.

Ivy Wallet Review Codificarea culorilor

Din același meniu, ascunzându-se sub „+” sunt opțiuni pentru „Adăugarea veniturilor” și efectuarea de transferuri de numerar prin butonul „Transfer cont”.

De asemenea, puteți crea plăți planificate și le puteți seta ca recurente. Fie că vorbim de chirie, factura de internet sau abonamentul tău Spotify, cu toții avem plăți lunare de care trebuie să ne ocupăm.

Bugetarea nu va fi niciodată la fel

Îmi place să fiu cu ochii pe starea tuturor conturilor mele (în special a cardului meu de credit) pentru a mă asigura că nu cheltuiesc prea mult, dar înainte de Ivy Wallet, obișnuiam să fac asta mental. Acum, cu aplicația instalată pe telefon, este foarte ușor să văd câți bani mai am în fiecare. Pur și simplu deschid aplicația și ating butonul „Conturi” din partea de jos a afișajului pentru a le vedea dintr-o privire.

Vizualizarea conturilor Ivy Wallet Review

O altă caracteristică grozavă, dacă, ca mine, doriți să aveți o idee despre ce sunt cheltuiți cei mai mulți bani, este vizualizarea Categorii. Îl poți accesa atingând meniul de hamburger din colțul din dreapta sus și apăsând pe opțiunea Categorii. Aici vei putea vedea pe ce cheltuiești cei mai mulți bani. Opțiunea Piechart este, de asemenea, deosebit de utilă, deoarece oferă o vizualizare intuitivă a cheltuielilor, fondurilor și multe altele.

Ivy Wallet Review Diagram circular

Ceea ce mă lupt cel mai mult este să economisesc bani în fiecare lună. Cu Ivy Wallet mi-am stabilit rapid un obiectiv de cheltuieli și am făcut tot posibilul să-l țin. Aplicația mi-a arătat o bară de progres care mă anunță cât de mult mai am de cheltuit în funcție de bugetul pe care l-am stabilit.

Obiectivul de cheltuieli 1 pentru revizuirea portofelului Ivy

Ivy Wallet oferă, de asemenea, un mic widget drăguț pe care îl puteți plasa pe ecranul telefonului dvs. cu trei opțiuni: „Adăugați venituri”, „Adăugați cheltuieli” și „Transfer cont”. Acest lucru face mai ușor să vă conectați la orice activitate financiară imediat ce se întâmplă, ceea ce este un mare plus, pentru cei ca mine, care tind să fie uituci.

Obțineți promoția Ivy Wallet

Ivy Wallet este folosit gratuit în cea mai mare parte. Cu toate acestea, unele funcții, cum ar fi exportul de rapoarte, sunt blocate în spatele unui perete de plată și, prin urmare, va trebui să plătiți un abonament de 0,99 USD/lună pentru a le putea accesa.

Promoție Ivy Wallet Review

Dar doar pentru a vă simți cu Ivy Wallet și pentru a vă familiariza cu caracteristicile sale de bază, versiunea gratuită a Ivy Wallet oferă mai mult decât suficient. Rețineți că aplicația este încă în versiune beta, așa că este posibil să vină mai multe funcții în aplicație.

Până la 31 octombrie 2022, totuși, puteți încerca funcțiile premium ale Ivy Wallet timp de 60 de zile cu acest cod promoțional: ÎNCERCAȚI 1VYGRATIS. Nu ezita sa profiti de promotie!

Gânduri de închidere

Portofel Ivy cu adevărat a făcut sesiunile mele de bugetare o briză. Dacă vă puteți crea un obicei de a vă conecta zilnic cheltuielile, aplicația poate face minuni pentru finanțele dvs. Vine cu un pachet de funcții satisfăcător, dar având în vedere că aplicația este destul de nouă, unele opțiuni mai avansate nu au fost încă incluse.

De exemplu, este posibil să vă conectați doar cu un cont Google pentru a crea un cont nou în Ivy Wallet (cu excepția cazului în care sunteți dispus să optați pentru opțiunea offline). În plus, nu este posibil să atașați facturi la cheltuielile dvs. sau să obțineți informații personalizate. Dar acestea pot veni în viitor. În ciuda acestor limitări, am descoperit că Ivy Wallet este o aplicație de bugetare ușor de utilizat, care își face treaba cu ușurință și eficiență. Este grozav pentru utilizatorii mai puțin avansați, ca mine, care nu caută să facă ceva prea complex.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.