Revizuirea căștilor OneOdio Monitor 80 Open Back

Oneodio Monitor 80 Open Back Headphones Review Featured
⏱️ 10 min read

Pro

  • Pernițe pentru urechi și bandă
  • Foarte reglabil și flexibil
  • Audio certificat Hi-Res
  • Gamă mare de frecvență

Contra

  • Ar putea folosi un cablu de la 1/4″ la 1/4″.

Evaluarea noastră

9/10

Cufundarea în sunetul natural și nuanțat al muzicii tale preferate sau auzirea fiecărui detaliu atunci când mixezi o piesă necesită un tip special de căști. Căștile OneOdio Monitor 80 Open Back caută să fie o opțiune mai accesibilă pentru audiofili, DJ, muzicieni și nu numai, fără a sacrifica calitatea. Dar cât de bine oferă aceste căști de înaltă rezoluție cu spatele deschis? Recent, am avut plăcerea să le testez singur.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de OneOdio. Conținutul și opiniile reale sunt singurele opinii ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Prezentare generală a caracteristicilor

Direct din cutie, puteți spune că căștile OneOdio Monitor 80 Open Back sunt create pentru confort. La urma urmei, dacă stai într-o garsonieră ore în șir, ai nevoie de ceva care să fie ușor și să se simtă bine la urechi. Pernițele groase de velur se potrivesc ușor pe urechi, oferind totuși o ventilație amplă. Bentița reglabilă, căptușită, asigură o potrivire perfectă.

Începe revizuirea căștilor Oneodio Monitor 80 cu spatele deschis

Căștile Monitor 80 sunt primele din gama OneOdio care prezintă un design cu spatele deschis. Acestea oferă un sunet mai captivant, dar mai natural, care oferă un echilibru bun între sunet și lumea din jurul tău.

Căștile au un driver de 40 mm cu diafragme gravate de înaltă precizie, acoperite într-o plasă de tip fagure din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Spatele deschis ajută la reducerea distorsiunii, oferind în același timp sunete mai pure decât căștile închise cu spatele. Aceștia acceptă, de asemenea, frecvențe între 10 Hz și 40.000 Hz.

Pentru audiofili, veți fi bucuroși să aflați că acestea sunt certificate de înaltă rezoluție de către JAS și CEA. Impedanța nominală de 250 ohmi este egală cu un sunet mai puternic și mai stabil, pentru a vă permite să auziți fiecare instrument fără ca niciun sunet să-l copleșească pe altul. Fie că este vorba de mixarea în studio sau pentru ascultarea sunetului de acasă, veți obține o experiență mai bogată și mai clară.

Pentru a facilita lucrul cu majoritatea dispozitivelor, sistemelor audio, instrumentelor și multe altele, căștile includ două cabluri: unul cu două capete de 3,5 mm și unul cu un capăt de 3,5 mm și 1/4 inch.

In cutie

Caseta de revizuire a căștilor Oneodio Monitor 80 Open Back

Căștile OneOdio Monitor 80 Open Back, bine ambalate, arată impresionant din momentul în care le deschideți. Deja închise într-o carcasă rigidă cu fermoar, OneOdio asigură că aceste căști sunt ușor de împachetat și de luat cu tine.

Carcasă pentru căști Oneodio Monitor 80 Open Back

Husa are un mic mâner pentru transport. Căștile se potrivesc bine pentru a evita orice deteriorare în timpul călătoriei. O husă oferă un loc sigur pentru cele două cabluri: unul are 1 m (~40″) și celălalt este un cablu spiralat care se întinde de la 1,5 m la 3,5 m (~59″ la ~137″).

Cabluri de revizuire pentru căști Oneodio Monitor 80 Open Back

Personal îmi place că există un compartiment doar pentru cabluri, astfel încât acestea să nu se încurce sau să se ciupească în căști în niciun fel.

Explorând căștile

Căștile OneOdio Monitor 80 Open Back sunt incredibil de confortabile și flexibile. Fiind cineva care se chinuie să găsească o bandă confortabilă doar pentru a-mi împinge părul pe spate, sunt cam snob când vine vorba de benzile de pe căști. Majoritatea mă doare capul după 10-15 minute.

Căști Oneodio Monitor 80 Open Back Review Confort

Nu numai că căștile Monitor 80 sunt surprinzător de ușoare, dar banda capitonată nu se potrivește strâns pe capul tău, așa că nu există presiune. În plus, spre deosebire de multe pernițe de urechi căptușite, acestea sunt din velur față de imitație de piele sau plastic, care tinde să se lipească de urechi și să se ușureze puțin. Acestea se simt foarte moi și luxoase.

Căștile Oneodio Monitor 80 Open Back Review Pernitele pentru urechi

După ce am purtat căștile pentru a asculta muzică timp de peste o oră, s-au simțit la fel de confortabil ca atunci când le-am pus prima dată.

Designul tip fagure este destul de atrăgător, așa că dacă doriți ceva care nu numai că sună grozav, dar arată grozav, aveți noroc cu acestea.

Căști Oneodio Monitor 80 Open Back Review Honeycomb

Indiferent cum îți miști capul, acestea se mișcă ușor cu tine. Se flexează cu ușurință, fără a-și schimba poziția asupra ta.

Fiecare ureche are un dop diferit: 3,5 mm și 6,5 mm (1/4″). Acestea sunt plasate suficient de departe în spate încât cablul să se așeze departe de gâtul dvs., ceea ce face mai ușor să vă deplasați într-un studio sau chiar să stați pe canapeaua din camera dvs. de zi.

Testarea calității sunetului

Recunosc că, din punctul de vedere al prețului, nu mă așteptam ca acestea să-și poată îndeplini promisiunea de înaltă rezoluție. Cu toate acestea, mi s-a dovedit imediat că am greșit. OneOdio a făcut o treabă uimitoare în a reduce decalajul dintre calitatea audio și preț. Acest lucru le face mult mai accesibile profesioniștilor care nu au sute de aruncat pe o pereche de căști de calitate studio.

Prezentare generală a revizuirii căștilor Oneodio Monitor 80 cu spatele deschis 1

Primul test a fost simplu – cum sună conectate la un smartphone? Spre deosebire de căștile mele obișnuite Bluetooth cu anulare a zgomotului, căștile OneOdio Monitor 80 Open Back cu izolare fonică mi-au oferit un sunet mai clar, care nu suna ca și cum instrumentele se luptau pentru a vedea cine era cel mai tare. În schimb, am putut auzi fiecare instrument, ceea ce a oferit o experiență auditivă mai bogată.

Tastatură de revizuire a căștilor Oneodio Monitor 80 Open Back

Deși nu am un home studio, am o tastatură și o chitară electrică cu amplificator. Tastatura mea învechită a fost cu mine de ani de zile, iar difuzoarele nu mai sunt exact ceea ce erau înainte, așa că am fost nerăbdătoare să încerc aceste căști cu ea. Sincer, difuzoarele nu au sunat niciodată la fel de bine ca căștile. Mi-a plăcut cât de clar suna fiecare notă. De asemenea, a făcut mult mai ușor obținerea sunetului perfect atunci când amestecați tonuri.

În continuare, chitara și amplificatorul. Căștile închise cu spatele tind să distorsioneze sunetele atunci când vine vorba de amplificator. Cu căștile Monitor 80, nu am avut nicio distorsiune.

Oneodio Monitor 80 Open Back Căști Review Amp

Evident, poți auzi și alte lucruri care se întâmplă în jurul tău, deoarece acestea sunt deschise. Cu toate acestea, asta face parte din ceea ce le face să sune grozav. Imaginați-vă că ascultați un spectacol live. Aceste căști te fac să te simți ca parte a mulțimii, dar fără ca mulțimea să copleșească muzica.

Dacă îi folosiți pentru a asculta muzică, vă recomand să nu ascultați în preajma altora, deoarece ar putea auzi puțin sunetul, mai ales când măriți volumul. Pentru a sta pe spate și a asculta muzică așa cum a fost cu adevărat menită să sune, vei fi uimit de diferența pe care o poate face această pereche de căști.

Gânduri finale

Revizuirea căștilor Oneodio Monitor 80 Open Back Final

Sincer, este greu să găsești ceva negativ când vine vorba de căștile OneOdio Monitor 80 Open Back. În orice caz, mi-ar plăcea să văd un cablu de la 1/4″ la 1/4″ inclus pentru a oferi sunet de calitate stereo atunci când lucrez cu instrumente și table de mixare. Cu toate acestea, un adaptor simplu rezolvă această problemă.

În caz contrar, sunetul clar și clar este greu de învins, mai ales la acest preț. În plus, sunt nebunește de confortabile și vin într-o husă de protecție care este gata de luat cu tine.

Puteți încerca Căști OneOdio Monitor 80 Open Back direct de la companie pentru doar 79,99 după folosirea codului Obține 20% sau Amazon pentru 67,99 USD cu economiile care au fost deja aplicate.

Fotografii de studio oferite de OneOdio. Alte imagini de Crystal Crowder.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x