Revizuirea căștilor Tronsmart Apollo Air

Tronsmart Apollo Air Featured
⏱️ 9 min read

Pro

  • Sunet bun, plin și clar
  • Anularea zgomotului foarte eficientă
  • Unități elegante și bine realizate

Contra

  • Comenzi pentru declanșarea părului
  • Nu este bun pentru sesiuni lungi
  • Poate cădea ușor

Evaluarea noastră

7 / 10

Căștile Tronsmart Apollo Air fac parte dintr-o nouă piață midrange pentru ascultare wireless de calitate, dar rentabilă. Această creștere a noilor căști wireless pe piață poate fi puțin derutant pentru cumpărători. Există atât de multe căști ultra ieftine încât este ușor să te uiți la capătul de jos al scalei și să întrebi de ce ai plăti în plus pentru o pereche. Acesta este un răspuns ușor: de dragul urechilor tale. Să recunoaștem, primești doar o pereche de urechi și trebuie să ai grijă de ele.

Tronsmart Apollo Air Packshot

Muzica din aer

Tronsmart Apollo Air Căștile fără fir sunt căști activate cu Bluetooth cu anulare activă a zgomotului. Acest lucru înseamnă că acestea conțin tehnologie care ascultă zgomotul ambiental și inversează faza (este tehnic – nu vă faceți griji), anulând efectiv orice zgomot ambiental. Aceasta înseamnă că puteți asculta în medii zgomotoase.

Perechea de căști reîncărcabile din kit conține fiecare microfoane pentru apeluri telefonice și au o husă de încărcare, ceea ce înseamnă că atunci când sunt în husa de transport îngrijită, se încarcă. Setul include căștile, carcasa de încărcare și un cablu pentru încărcarea carcasei. De asemenea, primești trei seturi de butoane moi din silicon pentru a se potrivi mugurii din canalul urechii, ținându-l și etanșând sunetul în ureche.

Kit complet Tronsmart Apollo Air

Totul este până la minut din punct de vedere tehnologic. Mugurii folosesc cipul Qualcomm QCC3046, lider în industrie, pentru a oferi sunet wireless și anulare a zgomotului și Bluetooth 5.2 pentru o conexiune robustă, nevoi mai mici de energie și o latență mai mică. Acesta este un cip destul de solid care este folosit în niște căști foarte frumoase. Acești muguri folosesc acel cip respectabil pentru a conduce un driver high-tech de 10 mm cu grafen, făcându-i mai ușori, consumând mai puțină energie și oferind o calitate mai bună a sunetului.

Distanța maximă Bluetooth față de sursă este de 10 m. Pentru utilizare în aer liber este, de asemenea, bine de reținut că au protecție împotriva prafului și umidității conform standardului IP45. Practic, le poți purta afară pe ploaie slabă, dar nu păși în duș.

Din punct de vedere tehnologic, acești muguri bifează casete.

Investiție sănătoasă?

Cu scuze pentru Tronsmart, nu cunoșteam anterior produsele lor, îmi este rușine să spun. Aparent, sunt în minoritate, deoarece compania există din 2013 și a provocat unele valuri cu iterațiile sale anterioare ale liniei de căști Apollo și ale Apollo Bold de ultimă generație, până la Onyx Ace de gamă inferioară.

Aceste noi căști Apollo Air se află ferm la mijlocul intervalului lor de preț, ceea ce prezintă o așteptare de un anumit nivel de calitate. Mugurii nu dezamăgește. Sunetul este plin și clar, iar în modul de anulare a zgomotului au o căldură și o prezență destul de satisfăcătoare. Există trei moduri ANC: ambient, oprit și anulare a zgomotului. Modul ambiental adaugă o anumită cantitate de sunet exterior în amestec, îmbunătățindu-vă gradul de conștientizare, ceea ce înseamnă că nu veți fi tuns de un camion de înghețată în timp ce plimbați câinele și cântați la niște bătăi răutăcioase.

Carcasa Tronsmart Apollo Air deschisă

Da, în timp ce anularea zgomotului oferă o calitate și imersiune uimitoare și elimină orice zgomot extern enervant (să zicem de la un vagon de tren), este o sabie cu două tăișuri, deoarece trebuie să fii mai atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Ele reduc zgomotul ambiental într-o asemenea măsură încât nu vei fi literalmente conștient de sunetele de avertizare din jurul tău, dar atunci purtătorii obișnuiți de căști vor fi bine obișnuiți cu asta.

Comenzile sunt ușoare: atingeți de două ori pe fiecare boboc pentru a juca, atingeți de două ori pentru a opri. Modurile de anulare a zgomotului sunt trei atingeri. Volumul este o atingere: în stânga pentru a coborî și în dreapta pentru a crește. Foarte simplu.

Carcasa de încărcare are un cablu micro USB și lumini indicatoare pentru nivelul de încărcare, încărcare și conexiune Bluetooth. Carcasa este studiată, netedă și rotunjită pentru a fi introdusă în buzunar și are un capac care se închide cu un clic satisfăcător datorită unui prindere magnetic.

Carcasa Tronsmart Apollo Air2

Una peste alta, acesta este un produs care vorbește calitate și atenție la detalii. Prețul cu amănuntul este de 69,99 USD. Sunt o pereche decentă de mid-range cu caracteristici complete, care oferă puțin mai multă calitate decât vă așteptați.

Există dezavantaje? Desigur, pentru mine, aceasta a fost în mare parte o preferință personală. Nu-mi plac noburile de silicon, deoarece urăsc senzația că îmi umplu urechea, dar înțeleg necesitatea lor în ceea ce privește fixarea mugurilor de urechea ta. Urăsc senzația de supt pe care o ai în canalul urechii, dar majoritatea oamenilor nu le deranjează.

Dintr-un motiv oarecare, în cazul meu, cel din stânga îmi iese din ureche, dar bănuiesc că ar putea fi un accident de anatomie personală, mai degrabă decât de fabricație. În cea mai mare parte, mugurii mi-au rămas fermi în ureche, dar nu sunt complet rezistenți la jogging, așa că pentru sport ai nevoie de ceva care să se blocheze mai ferm în ureche. Acestea nu sunt căști pentru perioade lungi de utilizare și sunt concepute pentru explozii scurte.

Carcasa Tronsmart Apollo Air Buds 1

Sunetul este foarte bun: există bas, dar nu prea mult și favorizează un pic high-end-ul la volume mai mari. Acest lucru sporește claritatea, dar poate fi puțin strident când volumul crește. Am descoperit că comenzile au un pic de declanșare, ceea ce înseamnă că puteți face o pauză cu ușurință atunci când doriți să creșteți volumul sau să activați și să opriți anularea zgomotului etc. De aceea prefer comutatoarele mecanice mai degrabă decât senzorii de proximitate. Este enervant că controalele nu sunt super pozitive? Puțin, dar ținând cont de prețul biletului, este un mic necaz.

De asemenea, și acesta din nou este un lucru foarte personal, sunt ușor suspicios de tehnologia wireless din punct de vedere electromagnetic. Este perfect sigur și știința spune că, deși riscurile pe termen lung sunt necunoscute, pentru căștile wireless, orice lucru de până la două până la patru ore pe zi în rafale de 15 până la 20 de minute ar trebui să fie perfect. Indiferent de orice paranoia legată de EMR, căștile ca acestea nu sunt bune pentru utilizare prelungită. Devin incomode cu cât rămân mai mult timp înfipte în urechi, iar căștile cu fir sunt cele mai bune pentru sesiunile lungi.

Anulează zgomotul

Tronsmart Apollo Air sunt o pereche bună de căști, ergonomice și cu un sunet bun. Există multă concurență în acest interval de preț, dar acestea ar fi o alegere acceptabilă. Au un preț de doar 99,99 USD și sunt disponibile la o gamă largă de vânzători online.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x