Revizuirea căștilor wireless adevărate Tronsmart Onyx Ace Pro

Tronsmart Onyx Ace Pro Featured2
⏱️ 9 min read

Pro

  • Baterie de lunga durata
  • Purtare confortabilă
  • Filtrați zgomotul de fundal
  • Comenzi tactile ușoare

Contra

  • Greu de scos din carcasă

Evaluarea noastră

9/10

Când vine vorba de căști, există două elemente indispensabile: calitate audio excelentă și confort. Găsirea acelui echilibru perfect care se simte bine ore întregi, contribuind și la închiderea lumii, nu este întotdeauna ușoară. Căștile Tronsmart Onyx Ace Pro True Wireless încearcă să ofere ambele sunet adaptiv. Am avut plăcerea să încerc aceste căști pentru a vedea cât de bine funcționează.

Prezentare generală a caracteristicilor

Căștile Tronsmart Onyx Ace Pro True Wireless sunt concepute pentru a oferi o calitate audio excepțională, reducând în același timp zgomotul de fundal pentru muzică și apeluri de lungă durată. Designul ergonomic se potrivește parțial în ureche, oferind o potrivire mai confortabilă, chiar și atunci când sunt purtate pe perioade lungi de timp.

Căștile Tronsmart Onyx Ace Pro True Wireless Prezentare generală

Ca și în cazul majorității căștilor, Tronsmart are o carcasă de încărcare compactă. Căștile în sine pot dura până la 6,5 ​​ore cu o singură încărcare, în timp ce carcasa extinde acest lucru până la 27 de ore. Este furnizat un cablu USB scurt pentru a încărca carcasa.

Sunt perfecte pentru un stil de viață activ, cu un rating IPX5, făcându-le rezistente la apă, praf și transpirație. În plus, sunt ușor de controlat cu gesturi simple de atingere. De asemenea, sunt compatibile cu Cortana, Siri și Google Assistant.

Comenzi Tronsmart Onyx Ace Pro3

Când trebuie să efectuați apeluri, microfoanele duale cu reducerea apelurilor cVc 8.0 vă preiau vocea și reduc la minimum zgomotul de fundal pentru conversații mai clare. Căștile fac acest lucru în mod automat, ajustându-se la mediul dvs. pentru a facilita preluarea apelurilor oriunde v-ați afla.

Căștile sunt făcute pentru a oferi un sunet superior, datorită decodării adaptive Qualcomm aptX fără pierderi, amestecată cu unități de driver din polimer compozit personalizate de 13 mm. Veți obține, de asemenea, o conexiune wireless mai stabilă, permițându-vă să transmiteți sunet de pe dispozitivele dvs. într-o rază de 33 ft.

Dacă le folosiți pentru jocuri, activați Modul Joc. Acesta este conceput pentru a oferi o sincronizare mai bună pentru a oferi o experiență mai fluidă.

In cutie

Căștile fără fir Tronsmart Onyx Ace Pro True, bine ambalate, vin complete cu căști, carcasă de încărcare, cablu USB (USB-C la USB-A) și manual de instrucțiuni.

Căști Tronsmart Onyx Ace Pro True Wireless în cutie

În timp ce căștile au fost încărcate cu aproximativ 60% când le-am primit, este recomandat să le încărcați complet în carcasă înainte de a le folosi pentru prima dată. Pentru a încărca complet căștile, este nevoie de aproximativ 1,5 ore, deși carcasa în sine are nevoie de aproximativ două ore pentru a se încărca complet.

M-am confruntat cu o singură problemă. După ce ați plasat căștile în carcasă, acestea sunt greu de scos înapoi. Sunt incredibil de moale, ceea ce le face greu de scos din încărcător. A trebuit să-mi folosesc unghiile pentru a le scoate.

Design confortabil

După o încărcare rapidă de 30 de minute, căștile Tronsmart Onyx Ace Pro True Wireless au fost gata pentru prima lor utilizare. Asocierea a fost rapidă și ușoară. Manualul spune că dacă aveți probleme cu asocierea, apăsați și mențineți apăsat butonul de resetare din partea de jos a carcasei timp de 10 secunde (în timp ce căștile sunt în ea). Aceasta resetează căștile și ajută la rezolvarea majorității problemelor de asociere. Totuși, al meu s-a conectat imediat.

Resetarea căștilor Tronsmart Onyx Ace Pro True Wireless

Nu există tampoane de silicon, doar plastic neted. Acest lucru m-a făcut să mă întreb cât de confortabil ar fi cu adevărat pentru perioade lungi. De cele mai multe ori, am nevoie de un tip de căptușeală pentru a face căștile confortabile. Am fost plăcut surprins că designul cu semi-urechi nu numai că se potrivește perfect, ci și că s-a simțit bine. Nu m-au durut deloc urechile după ce am purtat căștile câteva ore la rând.

Căști Tronsmart Onyx Ace Pro True Wireless Earbuds 2

Un alt șoc a fost cât de bine au rămas pe loc când alergau și se antrenau în curtea mea. Nu se mișcau deloc, chiar și atunci când transpirau. Am avut căști cu un design similar (marca diferită) care aveau tendința de a aluneca ori de câte ori începeam să transpir.

Performanţă

Calitatea sunetului a fost mult mai bună decât se aștepta. Deși mi-ar plăcea să aud un bas puțin mai plin, a fost ușor să deslușesc nuanțele mai subtile ale melodiilor mele preferate. În general, am găsit căștile Tronsmart Onyx Ace Pro True Wireless au un sunet bogat și captivant, comparabil cu concurenții cu prețuri mai mari.

În plus, nu auzi deloc prea mult zgomot de fundal decât dacă este cu adevărat puternic sau chiar lângă urechi. Ei fac o treabă grozavă menținând concentrarea pe ceea ce asculți.

Când vine vorba de apeluri, este greu să ceri performanțe mai bune. Nu numai că este ușor să răspunzi la un apel, dar cei care apelează te aud și nu tot ce te înconjoară. Dacă răspundeți adesea la apeluri în medii mai zgomotoase, cum ar fi pe stradă sau într-un birou aglomerat, veți aprecia cât de bine filtrează acestea zgomotele de fundal. Deși nu vor filtra totul, fac o treabă minunată pentru a se asigura că este ușor pentru cei care apelează să te audă.

Căști Tronsmart Onyx Ace Pro True Wireless Earbuds

Am ascultat muzică timp de două zile. Am primit un avertisment de baterie descărcată după aproximativ șase ore de ascultare. Ele rezistă surprinzător de bine. A durat aproximativ 1,5 ore pentru ca ei să se încarce în carcasă, astfel încât să se potrivească cu specificațiile.

De-a lungul recenziei mele, nu am pierdut niciodată conexiunea dintre telefon și căști. Mi-aș putea plasa telefonul într-o locație centrală din curtea mea și să mă ocup de lucrările din curte, fără a-mi face griji pentru eventualele defecțiuni ale conexiunii.

Comenzile tactile nu sunt prea sensibile, ceea ce este un lucru grozav. Pur și simplu să-ți periezi părul de pe față nu îi va face să sară peste sau să întrerupă o melodie. Cu toate acestea, ei răspund bine la gesturile de atingere.

Gânduri finale

În general, căștile Tronsmart Onyx Ace Pro True Wireless Earbuds au funcționat la fel de bine, dacă nu mai bine, decât anunțul. Au rezistat bine, au rămas pe loc și s-au simțit confortabil după ce au purtat câteva ore la un moment dat.

Căștile Tronsmart Onyx Ace Pro True Wireless Final

Carcasa compactă este ușor de strecurat într-un buzunar pentru a depozita sau încărca căștile oricând doriți. În plus, căștile și carcasa se încarcă în câteva ore.

Singura mea plângere reală este că scoaterea lor din carcasă nu este ușoară, dar cel puțin nu vor cădea din carcasă când o deschideți.

Puteți încerca Căști True Wireless Tronsmart Onyx Ace Pro tu pentru doar 34,79 USD.

Credit imagine: Tronsmart Toate celelalte imagini de Crystal Crowder

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x