Revizuirea căștilor wireless FIIL CC2

Fiil Cc2 Review Featured Image
⏱️ 9 min read

Pro

  • Calitate excelentă a sunetului
  • Destul de confortabil și stabil în urechi
  • Calitatea vocii și anularea zgomotului sunt de top
  • Estetică elegantă și elegantă

Contra

  • Presetări ale egalizatorului în aplicație sunt în mare parte mai proaste decât profilul de sunet stoc

Evaluarea noastră

8 / 10

Piața audio wireless este plină de concurență, dar căștile wireless FIIL CC2 încă ies în evidență datorită prețurilor competitive, caracteristicilor promovate și esteticii elegante. Aceste căști wireless sunt la înălțimea hype-ului sau nu ajung la linia de sosire? Este timpul să vă scufundați și să aflați în această recenzie detaliată.

Hardware-ul

Fiil Cc2 Review In The Box

Impresiile inițiale ale FIIL CC2 erau destul de promițătoare. În interiorul cutiei se află carcasa de încărcare (cu căști în interior), un cablu USB-C-la-A pentru încărcarea respectivei carcase, un ghid de pornire rapidă și un manual detaliat.

Fiil Cc2 Review Carcasa de încărcare 1

Carcasa de încărcare este un aspect deosebit. Cu un finisaj metalic, arată frumos și se simte robust în mână. De asemenea, deține o încărcare destul de decentă: după ce l-am încărcat o dată, am reușit să reîncărc căștile de cinci ori și, cu o durată de viață estimată a bateriei de cinci ore pentru fiecare, m-am trezit rareori nevoit să conectez carcasa de încărcare în timpul perioadei. că am evaluat aceste căști.

Fiil Cc2 Review Carcasa 2
Revizuirea căștilor wireless FIIL CC2

Deși este mai puțin evident în fotografia de exterior postată anterior, puteți spune din fotografia de interior postată chiar mai sus că există LED-uri strălucitoare când căștile dvs. sunt în carcasa de încărcare. Dacă aceste LED-uri sunt albe, se încarcă. Pentru o scurtă perioadă după ce le scoateți din carcasă și până când le asociați prin Bluetooth, LED-urile vor deveni albastre. În utilizarea obișnuită, totuși, acestea sunt inactive.

Fiil Cc2 Recenzie Căștile

Acum, să vorbim despre căștile în sine.

Dacă sunteți familiarizat cu AirPod-urile Apple, acestea au practic același factor de formă. Aceste căști se potrivesc perfect, dar sunt destul de ușoare și confortabile în urechi. Nu am avut nicio problemă în a dormi confortabil cu aceste căști în urechi și, chiar și atunci când ridic greutăți sau făceam jogging, nu am avut probleme cu căderea lor.

Din punct de vedere audio, am observat o retrogradare a căștilor mele Hi-Fi cu spate deschis, pe care le folosesc pe desktop, dar acestea sunt căști: nu se așteaptă să concureze cu căștile Hi-Fi de dimensiune completă. Pentru majoritatea consumatorilor, totuși, aceasta nu este cu adevărat o diferență pe care o veți observa și, în comparație cu majoritatea celorlalte căști pe care le-am folosit, calitatea audio este de fapt mult îmbunătățită.

Am un gust destul de variat în muzică și mi-am testat aproape întreaga bibliotecă Spotify cu aceste căști la setările lor stoc în ultima săptămână în care am petrecut-o testând. Încă nu am întâlnit nimic care să nu sune așa cum ar trebui, mai ales în comparație cu alte căști pe care le-am încercat.

Pentru apelurile vocale, aceste căști sunt perfecte. Chiar și cu ventilatorul ferestrei care sufla la viteză maximă la câțiva metri de mine, anularea zgomotului anunțat și-a făcut treaba și mi-a transmis vocea cu claritate în timpul apelurilor și al sesiunilor de jocuri. Pentru apelurile vocale și jocuri, calitatea sunetului din aceste căști este mai mult decât suficientă, iar adăugarea de anulare a zgomotului contribuie foarte mult la îmbunătățirea calității apelurilor.

Căștile în sine nu spun totuși întreaga poveste. De fapt, unele comenzi și funcții sunt blocate în spatele aplicației, despre care veți afla mai jos.

Software-ul

Fiil Cc2 Review App Lista de dispozitive

După ce am descărcat aplicația FIIL CC2, am vrut imediat să mă scufund și să încep să modific setările. Există trei ecrane principale în aplicație: o listă de dispozitive (imaginea de mai sus), un egalizator și controale de volum și o listă de comutare de setări avansate. Lista de dispozitive este destul de explicită și va raporta timpul de ascultare estimat al fiecărei căști, precum și procentul de încărcare al fiecărui dispozitiv utilizat.

Fiil Cc2 Review App Eq Settings

Presetările egalizatorului mi s-au părut destul de dezamăgitoare. Se simte ca o pereche de căști în care nu trebuie să schimbați setările stocului – deoarece setările stocului sunt de fapt destul de bune. Trecerea la presetarea Bass sau Treble a avut tendința de a-mi înrăutăți experiența de ascultare. Presetările specifice genului nu păreau să se descurce mult mai bine, dar vă puteți seta și propriul model EQ personalizat pentru cei mai exigenți entuziaști. Pentru majoritatea utilizatorilor actuali, recomand să-l păstrați la Original pentru cea mai bună experiență cu căștile wireless FIIL CC2.

Fiil Cc2 Review App Setări avansate

Ecranul Setări are câteva comutări pe care le puteți activa, precum și o opțiune de actualizare a firmware-ului OTA. Totuși, opțiunea „Setări avansate” oferă doar posibilitatea de a reseta setările la stoc, așa că nu vă lăsați păcăliți să credeți că există personalizare suplimentară în spatele acelui buton.

Cele două mari comutări pe care le veți vedea sunt pentru modul de control complet și modul de latență scăzută. Pentru cea mai mare parte din utilizarea mea a acestor căști, nu m-am deranjat cu aceste moduri, dar am testat latența scăzută atunci când jucam și am crezut că funcționează bine.

Cu toate acestea, modul de control complet va fi cel mai interesant pentru majoritatea utilizatorilor, deoarece adaugă controale suplimentare fiecărui căști. Dacă acest lucru vă va atrage sau nu, depinde de cât de obișnuit sunteți cu aceste tipuri de controale. Au funcționat bine în utilizarea mea, dar am constatat că prefer comenzile manuale de pe telefon decât învățarea comenzilor tactile pe ureche.

Fiil Cc2 Review App Controale avansate
Ecranul Full Control Mode din aplicație, care afișează și comenzile

Gândurile finale

Pe scurt: cred că sunt grozavi. Sunt confortabile, sună foarte bine pentru o pereche de căști și au prețuri competitive. Adăugați o anulare stelară a zgomotului la microfon, o autonomie excelentă a bateriei și o estetică elegantă ecuației și veți fi greu să găsiți căști care sunt mai bune din toate punctele de vedere la această gamă.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x