Revizuirea căștilor wireless Tronsmart Onyx Prime

Onyx Prime Review Featured
⏱️ 10 min read

Pro

  • Sunet excelent pentru punctul de preț
  • Durată bună a bateriei
  • Îmbunătățiți mai mult sunetul prin aplicația mobilă

Contra

  • Un pic mai mare și nu foarte confortabil
  • Modul cu o singură căști este o geantă mixtă

Evaluarea noastră

8 / 10

Piața actuală a căștilor wireless este destul de aglomerată, așa că, dacă doriți să cumpărați o pereche, s-ar putea să vă simțiți puțin nedumeriți când contemplați marea vastă de opțiuni. Lăsând la o parte preferințele personale, credem că calitatea sunetului ar trebui să fie în fruntea listei dvs. de priorități atunci când vă decideți pe ce produs să vă cheltuiți banii. Acest lucru ne aduce la căștile wireless Tronsmart Onyx Prime, care sunt comercializate ca „Fabricate pentru audiofili”. Această recenzie împărtășește impresiile noastre după ce am folosit Onxy Prime timp de câteva săptămâni, indiferent dacă sunt cu adevărat demne de descriere.

Înăuntrul cutiei

Tronsmart și-a extins recent gama de produse premium, dar accesibile. Denumite Onyx Prime, aceste noi căști compatibile cu Bluetooth sunt livrate într-o cutie compactă și elegantă.

Containerul are o clapă magnetică care se deschide pe lateral pentru a dezvălui carcasa căștilor. În interior există și două perechi suplimentare de capete și cârlige pentru urechi de diferite dimensiuni. Mai mult, ascuns în spațiul de dedesubt veți găsi cablul USB de încărcare precum și manualul de utilizare și garanția.

Carcasa pentru căști are un aspect destul de clasic, având un finisaj negru și forma eliptică standard pe care o folosesc majoritatea producătorilor de căști fără fir – nimic ieșit din comun aici.

Opinie Onyx Prime În interiorul cutiei

În comparație cu alte căști wireless pe care le-am folosit în trecut, Tronsmart Onyx Prime sunt puțin mai mari și poate mai puțin elegante. Chiar și așa, ele pot aluneca destul de natural în urechea ta. Cel puțin în cazul meu au făcut-o, dar dacă nu vă place cum se potrivesc din cutie, puteți oricând să schimbați vârfurile de urechi la o dimensiune mai mică sau mai mare.

Mugurii s-au dovedit destul de confortabili, deși, la utilizare prelungită, m-au durut puțin urechile. Trebuie să mărturisesc, totuși, că am urechi destul de sensibile și că am această problemă la majoritatea căștilor pe care le folosesc pentru o perioadă mai lungă de timp, așa că nu pot da neapărat vina pe Onxy Prime. Chiar și așa, nu aș recomanda să folosești acești muguri în timp ce stai întins pe o parte. Datorită factorului lor de formă mai mare, pot deveni rapid incomozi.

Configurarea Tronsmart Onyx Prime

Cu căștile încărcate și gata, pentru a le conecta la un dispozitiv Bluetooth, scoateți-le din cutie și plasați-le în urechi. Veți auzi un mesaj „Se caută dispozitiv” și mugurii ar trebui să apară în secțiunea Bluetooth a telefonului din setări.

Onyx Prime Review Budds In Case
Revizuirea căștilor wireless Tronsmart Onyx Prime

De acolo le puteți asocia cu ușurință – procesul durează mai puțin de un minut. Odată conectat, deschideți aplicația de muzică dorită și începeți să vă redați melodiile. Din experiența mea, nu am avut probleme la conectarea mugurilor la telefonul meu – procesul a fost foarte ușor.

Calitate audio generală

Înainte de Tronsmart Onxy Prime, foloseam un set de căști cu Bluetooth la preț similar de la Huawei. După ce am încercat noua pereche, am fost imediat uimit de contrastul uriaș al calității muzicii.

Pentru urechile mele, căștile wireless Tronsmart Onxy Prime pot oferi un sunet vizibil mai clar și mai puternic. Această calitate se datorează includerii popularului cip Qualcomm QCC3040 cu codec aptX Adaptive. În plus, tehnologia Qualcomm TrueWireless Mirroring este încorporată. Primul permite doar unei căști să se conecteze la smartphone-ul dvs., iar mugurii își schimbă rolurile după cum este necesar. Scopul este de a spori atât stabilitatea, cât și fiabilitatea conexiunii dintre muguri.

Onyx Prime Review Ascultare

Onxy Prime sunt, de asemenea, primele căști hibride cu două drivere ale companiei. Acestea folosesc un driver dinamic standard de 10 mm (de înaltă tensiune), precum și unul cu armătură echilibrată. Această combinație permite acestor muguri să ofere un sunet mai bogat și mai pur, cu o gamă de frecvență mai largă (10Hz -25Hz).

Am pus căștile prin un test de căști, iar rezultatele au fost destul de încurajatoare. Onyx Prime a trecut testul de răspuns în frecvență, care testează cu brio extensia de bas a unui produs audio. Căștile bune ar trebui să reproducă frecvențe de până la 20 Hz, pe care le-am putea auzi în timp ce folosim Onyx Prime. Testele de planeitate spectrală și binaurală au fost alte teste în care Onxy Prime a strălucit. Cu toate acestea, performanța s-a dovedit mai slabă la testul Bass Shaker, în timpul căruia am simțit câteva zgârieturi când era redat conținut de bas cu adevărat profund. Dar rezultatul general a fost pozitiv.

În altă ordine de idei, Tronsmart vă oferă opțiunea de a optimiza și mai mult sunetul prin aplicația sa mobilă. Cu acesta, puteți personaliza cele opt efecte audio, inclusiv 3D, Deep Bass, Classical, Rock și multe altele.

Vizualizare aplicație Onyx Prime Review

De asemenea, obțineți anularea zgomotului prin intermediul Qualcomm cVc 8.0 pentru a anula zgomotul ambiental. Această caracteristică a funcționat destul de bine în testarea mea, oferind o experiență de ascultare fără prea multe interferențe.

Caracteristici suplimentare și performanță

Pe lângă capacitățile audio, căștile wireless Tronsmart Onyx Prime fac ca ascultarea muzicii din mers să fie mult mai convenabilă, datorită capacităților tactile. Apăsarea căștilor are diverse efecte. De exemplu, atingerea o dată pe mugurul din stânga va reduce volumul. Alternativ, apăsarea timp de două secunde va reda melodia anterioară. Acestea durează puțin să te obișnuiești, dar, din fericire, sunt destul de precise.

Port de încărcare Onyx Prime Review

Când vine vorba de durata de viață a bateriei, Onxy Prime continuă să strălucească. Încărcarea carcasei durează aproximativ două ore pentru a obține multe ore de redare la încărcarea mugurilor între sesiunile de ascultare. În testarea mea, am reușit să obțin aproximativ 15 ore de redare cu o singură încărcare. Și bobocii aveau încă o mulțime de energie de rezervă pentru sesiuni muzicale suplimentare.

Modul de joc

Căștile wireless Tronsmart Onyx Prime oferă două moduri principale de operare: modul de muzică premium (alias modul normal) și modul de joc cu latență ultra-scăzută. Atingeți oricare dintre muguri timp de trei secunde pentru a comuta între aceste moduri.

Nu am observat nicio latență în niciunul dintre modurile. Am folosit mugurii în timp ce jucam câteva jocuri de gestionare a timpului pe dispozitivul meu Android, iar pentru acest tip de joc, performanța Onyx Prime a fost la punct.

Call Quality

Mugurii includ, de asemenea, un microfon, astfel încât să puteți prelua apeluri telefonice în timp ce sunteți afară. Din experiența mea, funcționează destul de bine. Chiar și pe o stradă zgomotoasă, puteam încă să mențin o conversație, deși au fost cazuri când a trebuit să mă repet de câteva ori pentru a-mi transmite cealaltă parte sensul meu.

Opinie Onyx Prime în mână

Din partea mea, o auzeam clar pe cealaltă persoană, fără zgomot sau interferențe. Dacă schimbam mediul în care purtam conversația, mă mutam într-o cameră sau alt loc liniștit, problemele trăite pe stradă nu mai erau prezente.

Gânduri de închidere

În timp ce experiența mea generală cu Tronsmart Onyx Prime a fost una pozitivă, am întâmpinat un inconvenient minor în timpul modului cu o singură cască. Ocazional, când trebuia să scot un singur căști pentru o scurtă perioadă de timp, cum ar fi să vorbesc cu casieria de la magazin, sunetul se închidea foarte repede în loc să continue redarea. Din fericire, le-am putut activa rapid din nou atingând de trei ori unul dintre muguri.

The Căști wireless Tronsmart Onyx Prime sunt disponibile momentan pentru doar 59,99 USD. În timp ce căștile nu sunt deosebit de elegante și puțin ciudate, oferă un sunet excelent, detaliat și clar, ceea ce este un mare plus. În timp ce majoritatea căștilor cu buget redus tind să nu aibă bas, acestea cu siguranță nu. Durata de viață a bateriei este, de asemenea, neașteptat de bună, așa că nu va trebui să vă faceți griji că vă reîncărcați atât de des mugurii.

În concluzie, vă recomandăm să obțineți căștile wireless Tronsmart Onxy Prime dacă nu doriți să cheltuiți mult pentru o pereche de căști, dar încă căutați calitate când vine vorba de sunet, precum și de durata de viață a bateriei.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x