Revizuirea CCleaner 6: un instrument esențial pentru utilizatorii Windows

Ccleaner Featured
⏱️ 9 min read

Cu excepția cazului în care sunteți un pic de expert în tehnologie, poate fi o sarcină destul de mare să vă păstrați computerul liber de ceea ce obișnuiam să numim „cruft”: vechiul cuvânt argotic al computerului pentru tot ceea ce este rămas sau redundant. Există și alte aspecte mai moderne ale sănătății computerului, cum ar fi malware, dar CCleaner a avut întotdeauna scopul de a vă îmbunătăți mașina prin eliminarea gunoiului, necesitând doar un minim de cunoștințe tehnice avansate. Acest lucru a fost adevărat chiar înainte de a evolua în ceea ce este astăzi: cuțitul elvețian al optimizării dispozitivelor.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de Piriform Software. Conținutul și opiniile reale sunt singurele opinii ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Obține Super Clean cu CCleaner

CCleaner este punctul culminant al artei curățătorului de sistem. Modul implicit este un fel de vrăjitor care vă scanează sistemul pentru gunoi și crup și raportează ceea ce găsește, lăsându-vă cu opțiunea de a-l curăța.

Ecranul principal Ccleaner

Interfața pentru instrument este curată și de afaceri, urmând formatul tradițional pentru programele utilitare, cu o listă de opțiuni în coloana din stânga și controalele și afișarea fiecărei sarcini într-un panou din dreapta. Opțiunile sunt Verificarea sănătății (fișierele de curățare 4 în 1, trackerul, expertul de actualizare și pornire), Curățare personalizată, Optimizator de performanță, Actualizare driver, Registry, Instrumente și un alt link pentru opțiuni, similar cu setările. Cel mai bun mod de a te gândi la asta este că utilizatorii gratuiti beneficiază de Confidențialitate și Spațiu, iar utilizatorii Pro primesc Viteză și Securitate.

Ccleaner Health Check

Nu trebuie să optați imediat pentru versiunea plătită. Există o versiune care este gratuită pentru uz casnic, care de fapt funcționează ca o versiune de probă pentru versiunea Pro. De aici puteți face upgrade la Pro, care deblochează unele dintre instrumentele mai avansate, cum ar fi Performance Optimizer, care va necesita o taxă modestă pentru un abonament.

Optimizarea performanței

Există câțiva agenți de curățare a sistemului, precum și verificatori de viruși și programe malware și optimizatori de sistem, dar tind să fie aproape aceeași piesă banală de software și să facă o treabă indiferentă.

Nu asta este CCleaner. CCleaner există de mult timp, aproape 20 de ani, și este una dintre cele mai vechi utilități de curățare pe Windows și construit de la zero.

Rezultatele verificării sănătății Ccleaner

Au adăugat macOS în 2012 și versiunile Android în 2014, dar carnea și cartofii afacerii lor sunt Windows. Această companie profesionistă și-a petrecut cele două decenii curățând și înfrumusețând computerele Windows și a obținut un brevet pentru tehnologia sa Performance Optimizer.

Ccleaner Patching

Lucrarea banală de a curăța manual Windows și de a elimina fișierele orfane și resturile de instalare este destul de dificilă. Cu siguranță trebuie să știi ce faci și să știi unde să cauți. Merită făcut, deoarece aceste fișiere ocupă spațiu pe disc. În timp ce majoritatea sunt inerți fără programul gazdă, unii pot duce la anomalii ale sistemului dacă sunt prinși de alt software.

Cel mai bun mod de a vă menține aparatul curat și rapid este să ștergeți orice cod neutilizat sau orfan. Acesta este nivelul de bază de îngrijire oferit de CCleaner, iar o spălare o dată pe lună cu asistentul automat vă va menține mașina curată și proaspătă.

Ccleaner finalizat

Procesul este simplu: scanați-vă aparatul, așteptați rezultatele, apoi începeți procesul de reparare. Este nevoie de ceva timp pentru a finaliza această trecere, dar nu este nimic prea dificil. Este posibil să găsiți anumite lucruri în timp ce funcționează. De exemplu, am descoperit că o grămadă de programe care au fost actualizate și-au reinstalat pictogramele de pe desktop. Este o chestiune simplă să le ștergeți.

Dar există un rafinament pe care îl puteți face acestui proces de curățare. Custom Clean vă permite să efectuați aceleași sarcini de căutare și eliminare, dar este direcționată exclusiv către anumite zone ale mașinii dvs. Alegeți aceste zone dintr-un meniu și selectați zonele pentru control. De exemplu, dacă doriți să vă asigurați că Firefox rulează curat mai des, puteți bifa toate casetele și o puteți salva ca o curățare personalizată pentru a fi efectuată mai des decât expertul general.

Ccleaner Custom Clean

Cea mai impresionantă parte a laturii Pro este instrumentul patentat, Performance Optimizer, care este instrumentul meu preferat din pachet. Acesta vă va scana mașina și vă va anunța ce piese specifice de software de pe mașina dvs. leechează cicluri de ceas de la procesor. Atenuează această inevitabilă criză a sistemului, permițându-vă să păstrați programele, dar să le trimiteți în somn atunci când nu sunt necesare, eliberând viteză și putere.

Când este nevoie de programe, se vor trezi și se vor apuca de treabă. Când au terminat, pur și simplu cad din nou într-o somn odihnitoare. De asemenea, le puteți trezi manual dacă simțiți că aveți nevoie de ele în prealabil. Acesta este un instrument de geniu, un sistem foarte inteligent și funcționează perfect.

Ccleaner Performance Optimizer

Asta în sine ar merita mai mult decât prețul de intrare, dar sunt mai multe. Programul de actualizare a driverelor este exact așa cum sună, un sistem care vă scanează unitățile și verifică dacă au nevoie de o actualizare. Apoi îl preia pe cel mai recent și îl instalează pe mașină. Mi se pare foarte util acest lucru, deoarece îmi este îngrozitor să-mi amintesc să fac eu însumi această parte esențială de menaj digital.

Acesta este unul dintre instrumentele pe care le-aș folosi cu o mică măsură de precauție. Actualizarea driverelor este utilă, desigur, dar uneori actualizarea driverelor atunci când sunteți ocupat și aveți nevoie ca totul să funcționeze poate fi perturbatoare. Poate doriți să așteptați, așteptând o perioadă mai liniștită. Când vă încurcați cu driverele, trebuie să aveți timp să remediați orice probleme care apar și să setați un punct de restaurare înainte de a face acest lucru. CCleaner este conștient de acest lucru și are instrumente de derulare înapoi pentru a vă ajuta.

Ccleaner Driver Updater

Asta ne duce la instrumentul Registry, care face același lucru pentru anomaliile de registry și caută toate problemele și DLL-urile orfane. Dar, și nu pot sublinia suficient acest lucru, nu lăsați pur și simplu această ruptură fără să vă uitați prin intrări sau să luați unele măsuri de precauție. Aplicați aceleași avertismente care au fost date mai sus pentru șoferi și luați-le și mai în serios, dacă este posibil.

Registrul Ccleaner

Deși sunt ușor inconfortabil să las o mașină să facă asta pe auto, am încredere în CCleaner. Instinctul meu ar fi să salvez un punct de restaurare și acesta este un sfat bun înainte de ORICE întreținere profundă ca aceasta.

Disponibilitatea CCleaner

CCleaner este ceea ce consider a fi un instrument esențial dacă sunteți un utilizator Windows. Este nevoie de o mare parte din presupunerile pentru a vă menține mașina în stare bună de funcționare și vă oferă un avans în ceea ce privește faptul că nu trebuie să aflați despre piulițele și șuruburile mașinii dvs.

Abonamentul de bază pentru Pro vă va costa în prezent 29,95 USD/PC/an. Următorul pas este CCleaner Professional Plus, care va costa 44,95 USD/3 PC-uri/an. Sau obțineți pachetul CCleaner Premium pentru 69,95 USD/5 bucăți/an. Taxele sunt o valoare excelentă pentru un astfel de set de instrumente de calitate.

Toate capturile de ecran făcute de Phil South.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x