Revizuirea ceasului inteligent SKG V7

Skg V7 Smartwatch Review Featured
⏱️ 11 min read

Pro

  • Suplimente neașteptate
  • Durată de viață a bateriei extrem de lungă
  • Controlul muzicii
  • Alexa

Contra

  • Informații insuficiente în manual
  • Se deconectează când se află la un etaj diferit

Evaluarea noastră

7 / 10

Top 5 destinații din Asia pentru n...
Top 5 destinații din Asia pentru nomazi digitali

Ceasurile inteligente pot fi utile, dar și foarte scumpe. Dacă crezi că nu ai fonduri pentru a scoate un smartwatch, există câteva modele de buget care pot face toate funcțiile necesare. Această recenzie acoperă ceasul inteligent SKG V7 pentru a vedea dacă acoperă ambele valori: bugetul și funcțiile necesare.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de SKG. Conținutul și opiniile reale sunt singurele opinii ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Configurarea ceasului inteligent SKG V7

Pentru a demonstra că Ceas inteligent SKG V7 include ceea ce este necesar, se livrează cu doar trei articole:

Skg V7 Smartwatch Review Unboxed2
  • Ceas inteligent
  • Cablu de încărcare
  • Ghid de inițiere rapidă
Skg V7 Smartwatch Review Cablu de încărcare

Înainte de a configura ceasul inteligent, trebuie să îl încărcați la 100%. Cablul de încărcare se potrivește într-o cărămidă de încărcare USB-A standard și se atașează magnetic pe spatele ceasului.

Skg V7 Smartwatch Review Înapoi

Am avut o mică dificultăți să-l asociez cu aplicația Veryfit (disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android) odată ce a fost încărcat complet.

Skg V7 Smartwatch Review Bine ați venit

A început să se configureze, cerându-mi să dau permisiunea datelor, cum ar fi pașii, ritmul cardiac și somnul. A apărut un ecran care mi-a cerut „Începe să folosești”. De asemenea, mi-a cerut să ating o bifă verde de pe ceas pentru a „Finaliza legarea”. Asta însemna împerechere.

Skg V7 Smartwatch Review Binding

Un alt ecran mi-a cerut să finalizez asocierea pe smartphone-ul meu.

Skg V7 Smartwatch Review Asociere

Ecranul mi-a înghețat în acest moment și nu a mers mai departe. A trebuit să resetam telefonul din fabrică pentru a continua.

Ceasul produce un cod QR pe ​​care trebuie să-l scanați pentru a continua.

Revizuirea ceasului inteligent Skg V7 a fost legată cu succes

Următorul a fost înregistrarea contului meu, apoi „legarea” ceasului inteligent SKG V7 la telefon.

Notificări de revizuire a ceasului inteligent Skg V7

După ce ai ales ce notificări să primești pe ceas, acesta va afișa datele potrivite, ora etc.

Skg V7 Smartwatch Review Date asociate

Folosind ceasul inteligent SKG V7

Ceasul inteligent SKG V7 are mai multe fețe de ceas din care să aleagă.

Skg V7 Smartwatch Review fețe de ceas

De asemenea, puteți alege ce date de sănătate să urmăriți: inima, stresul, apă de băut, mersul pe jos și urmărirea menstruației.

Skg V7 Smartwatch Review datele de sănătate

Urmărirea stresului a fost ceva unic pentru mine. Nu este oferit pe Apple Watch-ul meu. Am purtat Apple Watch și SKG V7 Smartwatch unul lângă altul în timpul testării mele pentru a compara.

Skg V7 Smartwatch Review Shortcuts

De asemenea, puteți alege ce „Comenzi rapide” să afișați pe ecranul ceasului: date de sănătate, inimă, pași, ultima activitate, vreme și control muzical.

Skg V7 Smartwatch Review Bpm

Ceasul inteligent SKG V7 vă va urmări mersul pe jos, alergarea și alte antrenamente. Puteți începe de la aplicație sau de la ceasul în sine.

Skg V7 Smartwatch Review Începeți urmărirea

Merg în fiecare zi, dar duminică și urmez ceva yoga și le-am putut urmări pe amândouă. Am ridicat și greutăți într-o zi și alta am făcut Pilates. Le-am putut urmări și pe acestea.

Skg V7 Smartwatch Review Mersul pe jos

Acesta a fost la începutul primei mele plimbări, cu SKG-ul în dreapta. A fost doar o mică diferență de timp în începerea celor două. Ascultam o carte audio în timp ce mergeam și puteam să o fac prin telefon și să-l controlez prin ceas, și ar funcționa și pentru muzică sau podcasturi, evident. De asemenea, puteți primi apelurile dvs. prin ceas.

Skg V7 Smartwatch Review după plimbare

După plimbarea mea, datele au fost ușor diferite și presupun că diferența au fost momentele în care fiecare ceas mi-a urmărit ultima dată ritmul cardiac.

Skg V7 Smartwatch Review Gps

Aplicația Veryfit va afișa GPS-ul alergării tale. Nu era capabil să facă asta când mergea – doar alerga. I-am spus ceasului că alergam chiar dacă mergeam cu adevărat.

Skg V7 Smartwatch Review primele date

Datele de sănătate afișate în aplicație sunt pe parcursul zilei, săptămânii etc. și nu doar evenimentul dvs. de exerciții fizice.

Săptămâna de revizuire a ceasului inteligent Skg V7

Fac yoga prin Apple Fitness+, care necesită un Apple Watch, care arată niște valori mai bune, dar totuși, SKG a arătat datele

Skg V7 Smartwatch Review Yoga

În prima zi cu el, am încărcat SKG-ul în timp ce făceam duș, la fel ca și Apple Watch, dar nu a fost nevoie. Are o autonomie extrem de mare a bateriei. Nu l-am încărcat din nou și mai are mai mult de 20% baterie, după aproape cinci zile, deși producătorul promite până la opt zile. Îmi port Apple Watch în timp ce dorm, așa că trebuie să-l încarc de două ori pe zi.

Skg V7 Smartwatch Review Weather

Cu toate acestea, am descoperit și că ceasul inteligent SKG V7 trebuie să rămână aproape de telefon în timpul încărcării; în caz contrar, va opri actualizările în timp real. Vedeți că vremea nu s-a actualizat în cinci ore, deși, evident, am terminat dușul. A trebuit doar să deschid din nou aplicația pentru a o sincroniza.

Gânduri finale

Dacă sunteți în căutarea unui ceas inteligent cu buget redus care să vă ghideze prin rutina de fitness, ceasul inteligent SKG V7 vă va face bine. Acesta va furniza toate datele necesare și mai multe și va urmări tot ceea ce doriți.

Skg V7 Smartwatch Review Flat

SKG V7 s-a retras în câteva domenii. În primul rând, a avut dificultăți să țină pasul cu notificările mele până în punctul în care nu puteam depinde de el, deoarece s-ar deconecta dacă nu eram lângă telefonul meu. În plus, a fost foarte ușor la instrucție și au fost multe lucruri pe care a trebuit să le înțeleg singur.

Un lucru pe care mi-aș fi dorit să aibă este un fel de integrare a asistentului vocal. Abia când pregăteam acest articol, am descoperit că are Alexa; totuși, nu am putut găsi cum să fac asta.

Dacă vrei să-l obții pe al tău Ceas inteligent SKG V7tăiați cuponul Amazon pentru a-l obține pentru doar 39,99 USD.

Credit imagine: SKG, modificat de Maytane Reyns. Toate imaginile interioare ale produselor de Maytane Reyns.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x