Revizuirea Flexispot Sanodesk: Un birou permanent care se adaptează la tine

The Flexispot Sanodesk.
⏱️ 7 min read

Pro

  • Picioare grele și cadru robust
  • Asamblare simpla pentru cei fara experienta
  • O gamă largă de stiluri desktop din care să alegeți

Contra

  • Necesită un desktop care se vinde separat
  • Îți poate afecta bugetul doar pentru cadrul biroului
  • Poate părea gigantic într-o cameră mai mică

Evaluarea noastră

8 / 10

A fost un accent reînnoit pe sănătatea noastră în timpul pandemiei globale. Deși nu vorbim despre viruși, discutăm despre coloanele noastre. Starea în picioare în timp ce lucrați de acasă ar putea aduce o serie de beneficii și, așa cum arată această recenzie Flexispot Sanodesk, nu trebuie să vă afecteze fluxul zilnic de lucru.

Aici aruncăm o privire asupra unui birou în picioare cu reglare electronică pentru a vedea dacă este un articol de lux sau o parte esențială a vieții tale profesionale.

Vă prezentăm biroul în picioare Flexispot Sanodesk

Pentru cei care nu știu, un birou în picioare este exact așa cum sună. Este un birou la care stai să lucrezi. Dacă aceasta sună ca și cum ar fi o achiziție frivolă și inutilă, gândiți-vă din nou. Există multe probleme de sănătate legate de starea pe scaun pentru perioade lungi de timp. A sta în picioare este antidotul.

Flexispot Sanodesk vine în două părți: cadru și desktop. Cu acesta din urmă, aveți o serie de opțiuni din care să alegeți în câteva opțiuni diferite de lemn, stiluri și dimensiuni. Avem desktop dreptunghi din mahon și un cadru negru. Veți vedea imagini ale acestuia pe parcursul articolului.

Noțiuni introductive cu biroul în picioare Flexispot Sanodesk

Asamblarea biroului este simplă. Nu îl menționează nicăieri în ambalaj, dar veți avea nevoie și de o șurubelniță cu cap în cruce pentru o parte din ansamblul cadrului. Chiar și așa, există șase pași către succes, deși două perechi de mâini puternice vor trebui să ridice piesele (mai ales după asamblare).

Desktopul în sine este frumos și gros. Am încercat un model de 55 x 28 inci, iar finisajul de mahon este neted și fără pete.

Finisajul din mahon al lui Sanodesk.

Aceste dimensiuni fac ca întregul birou să fie spațios, chiar și cu câteva articole pe el. De exemplu, avem MacBook-uri de 13 și 16 inchi, un Rain Design mStand, o tabletă Wacom, un amplificator de chitară Orange Dark Terror lunchbox și un Nikon D7500 la noi. Chiar și cu adăugarea unei plante și a două pisici, există mult spațiu:

Un aspect complet al Sanodesk-ului.

Dimensiunea camerei noastre este de aproximativ 80 de inchi pătrați, așa că biroul domină. Cu toate acestea, există mult spațiu sub cadru și spațiu în spate pentru un perete de chitare:

Aspectul camerei care conține Sanodesk.

Mai este spațiu de mutat, iar dacă acest birou ar fi într-o cameră mai mare, vei descoperi că se va potrivi perfect.

În ceea ce privește controalele, sunt ușor de făcut. Panoul de control are șapte butoane și un design intuitiv.

Panoul de control Sanodesk.

Butoanele sus și jos mută biroul în sus și în jos. Este un proces lin și liniștit. Pentru a salva o poziție de înălțime, puneți biroul la loc, apoi apăsați butonul M. Aceasta va afișa un identificator, moment în care veți apăsa fie butoanele 1, fie 2 pentru a salva setarea. Celelalte setări stochează pozițiile în picioare și înălțimea scaunului.

Sincer să fiu, acest birou nu este pentru a sta. Este simplu să setați și să deconectați biroul și vă va economisi și o priză. Cu toate acestea, dacă țineți biroul conectat și aveți copii mici, țineți apăsat butonul M activează blocarea pentru copii.

Prețurile Flexispot Sanodesk

După cum v-ați imagina, această calitate și funcționalitate a construcției au un preț. Numai cadrul este în jur de 500-550 USD, ceea ce este scump. Pe deasupra, trebuie să luați în considerare și lemnul pentru birou.

Da, la o apăsare ai putea folosi un desktop vechi dacă ai unul, dar ar trebui să se potrivească cu dimensiunile minime (120 cm pe 60 cm) și cadru.

Flexispot vinde și desktop-uri potrivite pentru aproximativ 100 USD până la 150 USD, așa că, în total, cheltuiți aproximativ 600 USD până la 700 USD pe acest birou în picioare. Dacă aceasta reprezintă o cheltuială în afara intervalului bugetar este decizia dvs. Credem că este ceva care ar fi o investiție care ți-ar oferi o serie de beneficii în timp.

Indiferent dacă ar trebui să cumpărați un birou în picioare Flexispot Sanodesk

Pe scurt, credem că Flexispot Sanodesk este un birou în picioare de top pentru o mare varietate de configurații. După cum ați văzut în acest articol, are mult spațiu, este solid ca o piatră și este adaptabil datorită motoarelor electrice.

Ca și în cazul multor dintre aceste decizii, prețul este întotdeauna un factor. Este o achiziție inițială grea pentru ceva de care s-ar putea să nu realizezi că ai nevoie. Credem că 700 USD este o valoare, datorită calității și performanței biroului.

Ca atare, nu vom ezita să o recomandăm. Pentru cei care lucrează acasă și care doresc să se asigure că sunt sănătoși, Flexispot Sanodesk este potrivit în nenumărate moduri.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x